Do kraja sezone je 12 kola....i po meni je sve otvoreno, ništa nije nemoguće. Pogledajte juče, tuzlaci davno upisali 3 bobe u BL, ali sipak ne ide. I maleni takođe gostuju u BL, njima predviđam pušionu mota. Svi iz vrha imaju teška gostovanja kod ekipa koje se bore za opstanak (Vitez, Travnik, Mladost, pa i Olimpik) nema tu sigurica bodova, pa čak je u ovim tekmama i bod malo, jer se gube dva. Mi nemamo tih gostovanja, dolaze nam svi u Dolinu. Naravno Tuzla i Zenica su najteža gostovanja,kao i na gradskom stadionu koji se renta svake druge nedelje za potrebe manjeg sarajevskog premijerligaša. Dakle sve je do nas, lagano, tekmu po tekmu, i bez ikakve euforije, kako pozitivne tako i negativne u slučaju loših rezultata, u šta prosto sumnjam.
Gledam juče na treningu...Lendrić, oba Stevanovića, Tuce, Zaha....to su sjajni individualci, tehnički potkovani igrači, i neće se njima biti teško uklopiti u jednu sjajnu ekipu. Ja sam nevjerovatan optimista, siguran sam da ćemo kroz ligu obezbjediti Europu, samo da Manijaci budu na nivou, i daju podršku ekipi, treneru i upravi....