Dok god trči kao navijen i daje maximum na terenu nek cucla po cijeli dan sto se mene ticeEdisMulalic je napisao/la:Lendra ako nastavi cuclat ove kablove po cijele dane, nece daleko..

Dok god trči kao navijen i daje maximum na terenu nek cucla po cijeli dan sto se mene ticeEdisMulalic je napisao/la:Lendra ako nastavi cuclat ove kablove po cijele dane, nece daleko..
Za zapad a šta će biti za istok ?DANAN je napisao/la:Sto se tice ove urbanisticke saglasnosti.
Bila je inspekcija.Napravili su zapisnik i nasi se nadaju pozituvnom ishodu s obzirom da ovi nisu nasli nista sto bi moglo kociti njeno izdavanje.
Koliko sam skontao istok s obzirom da se radovi na zapadu vec izvode.CWila zna bolje valjda ce pojasniti.dell21 je napisao/la:Za zapad a šta će biti za istok ?DANAN je napisao/la:Sto se tice ove urbanisticke saglasnosti.
Bila je inspekcija.Napravili su zapisnik i nasi se nadaju pozituvnom ishodu s obzirom da ovi nisu nasli nista sto bi moglo kociti njeno izdavanje.
Gledaj plave dizalice..DANAN je napisao/la:Jucer je dosla i metalna konstrukcija za zapad.
Naucili su iz prethodnih gresaka, zuti bager ih zamalo nije kostao otkaza..Okolele je napisao/la:Gledaj plave dizalice..DANAN je napisao/la:Jucer je dosla i metalna konstrukcija za zapad.
Ma treba skidati stolice kada bude vise gostujucih navijaca..exbabilon je napisao/la:A u buducnosti ispostaviti racun za svaku stolicu koja bude falila s tog dijela tribine, naravno klubu ciji navijaci budu krivci za to.
Kad ako bog da ove godine i istok napravimo pa ovako stolice postavimo , 3 dana ću plakati od srećeDR.HOUSE je napisao/la:
![]()
![]()
Chwilla salu na stranu, slazem se, I mislim da bi on sad bio odlicno rjesenje za nas, vjerujem da bi sa njim dobili tu dodatnu dimenziju u igri a i on sam je sad mnogo iskusniji nego prvi put, valjala mu je Jagodina...ChWilla je napisao/la:valja uzeti trofej u srbiji, ako ne treniraš ni partizan ni zvezdu. a on je uspio.nikson je napisao/la:Samo Simo Krunic!!
Nije najbolji al je najveci laf
Posto bi Istok uskoro trebao biti u izgradnji, gdje ce onda gostujuci navijaci biti smjesteni u narednoj sezoni? Steta bi bilo da nam olos gostujucih ekipa odmah unisti Sjever!damirfile je napisao/la:Ne dati gostujućim nikada više na sjever, a kad bude derbi pustiti na dio sjevera ali klubu fks ispostaviti račun za svaku stolicu, ako ne pristanu na to onda ne treba dozvoliti da budu na sjeveru i tačka.
Pustit ih uz uslov za naknadu štete to po zakonu imamo puno pravo, za svaku stolicu spostaviti račun i dokaz da je polomljena ako ne plate ima sud i tačka, ko neće onda i nema dolazka navijačima. Sve dok ne udarimo po džepu i svoje i gostujuće neće se promijeniti odnos prema imovini. tako treba i za naše navijače koji odu na gostujuće pa bude neke štate na imovini.Dominic je napisao/la:Posto bi Istok uskoro trebao biti u izgradnji, gdje ce onda gostujuci navijaci biti smjesteni u narednoj sezoni? Steta bi bilo da nam olos gostujucih ekipa odmah unisti Sjever!damirfile je napisao/la:Ne dati gostujućim nikada više na sjever, a kad bude derbi pustiti na dio sjevera ali klubu fks ispostaviti račun za svaku stolicu, ako ne pristanu na to onda ne treba dozvoliti da budu na sjeveru i tačka.
Za sve gostujuće navijače obezbjediti 5% kapaciteta koliko smo obavezni. U ovom momentu je to oko 500 stolica, dakle bio bi to dio istoka i što bi Brko reko KRAJ PRIČEdamirfile je napisao/la:Ne dati gostujućim nikada više na sjever, a kad bude derbi pustiti na dio sjevera ali klubu fks ispostaviti račun za svaku stolicu, ako ne pristanu na to onda ne treba dozvoliti da budu na sjeveru i tačka.