Plava Porodica je napisao/la:Vi govorite da je ona hajmo reci grupa na fb ugasena, ili da ne pisu vec par dana.
Sad je jasno kao dan,ko stoji iza nje i ko je pisao protiv UO.
Kako su culi za nagodbu, nema vise napada na UO
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Tebi i mirsi 30 puta1921.ba je napisao/la:eh, malo kome se ovdje mjenjao nick
Mijenjaj te i meni nek bude po vasoj zeljiLARS1921 je napisao/la:Tebi i mirsi 30 puta1921.ba je napisao/la:eh, malo kome se ovdje mjenjao nick
More i to procChWilla je napisao/la:ma dr. mirso kompromisno rješenje.
Mirso fuli neku "dojavu" i promjeni nick, jest namazanLARS1921 je napisao/la:Tebi i mirsi 30 puta1921.ba je napisao/la:eh, malo kome se ovdje mjenjao nick
Ostaćeš Kostić, nema više zbunjivana raje, koliko si puta mjenjao nik da nekada zaboravim sa kim pričam.Dr. Kostic je napisao/la:.
Nisam mijenjao nikIzlija je napisao/la:Ostaćeš Kostić, nema više zbunjivana raje, koliko si puta mjenjao nik da nekada zaboravim sa kim pričam.Dr. Kostic je napisao/la:.
Nije on Mirso Izlija, nemoj ga takoIzlija je napisao/la:Ostaćeš Kostić, nema više zbunjivana raje, koliko si puta mjenjao nik da nekada zaboravim sa kim pričam.Dr. Kostic je napisao/la:.
Pravi se hotel. Kako i sta.. ko zna.Okolele je napisao/la:Bilo je ali eto vidio si i sam sta se radi..zubanovic89 je napisao/la:Zar nije bilo govora da se plavi zamak rusi zbog ceste? Ja neki dan prolazim pored stadiona, oni prave neku verandu/terasu ispred izbacili je 5 metara.
Obraćaš se na pogrešnoj adresiOmar500 je napisao/la:Nije ustupljeno mnogo prostora iza Plavog Zamka SD-u?