Ima li iko drugi osim Beganovića. Dok je on u prvih 11 znam da nismo ozbiljna ekipa.Vrag je napisao/la:Klosar - Siniša, Boccaccini, Jahic, Husic -Miro, Bekric, Beganovic, Ugljesa, Bevab - Ivan
Ima li iko drugi osim Beganovića. Dok je on u prvih 11 znam da nismo ozbiljna ekipa.Vrag je napisao/la:Klosar - Siniša, Boccaccini, Jahic, Husic -Miro, Bekric, Beganovic, Ugljesa, Bevab - Ivan
Igraci ce je spasiti. Poklonili su 2 utakmice sada neka se cupaj. Umjesto da budemo 1. nas dijeli 1 mjesto od ispadanja.ISB87 je napisao/la:Puno se vi brinete oko tih pravni stvari.Ja cu biti prezadovoljan ako se istocna tribina izgradi do zimske pauze.Nije bitno kako, sta...Sve dok ne prodaju klub nekoj ublehi kao Tan sve ce biti uredu.
U BiH ce jos 100 godina biti tih neki imovinsko-pravnih sporova il sta vec, i uvijek ce neko morati biti na gubitku, ali ovo sto nasa uprava radi je ipak za neko vece dobro tj. moderan stadion.
Mene vise brine kako "spasiti" sezonu, kako ce se celo snaci u nasem klubu.Nadam se da ce protiv kluba iz hakalograda nasi igraci zapet i pokazat da mogu, jer sigurno imamo 4-5 kvalitetnih i 1-2 igraca sto odskacu od ostalih.
Da li ima nekih informacija oko Stanica za SD?
Ma dobar je Beganovic za presingaRodom s mejtaša je napisao/la:Ima li iko drugi osim Beganovića. Dok je on u prvih 11 znam da nismo ozbiljna ekipa.Vrag je napisao/la:Klosar - Siniša, Boccaccini, Jahic, Husic -Miro, Bekric, Beganovic, Ugljesa, Bevab - Ivan
ovaj?LARS1921 je napisao/la:Irfane Fejzicu najbolji golmane
Imal neko link onog slavlja sa zadnjeg derbija u svlačionici kad je stana poveo?
Al čuj neki Štilić
Taj, hvalaEisenbahner1921 je napisao/la: [video]https://www.youtube.com/watch?v=TqcWMXJ8FiE[/video]
Bilo je ali eto vidio si i sam sta se radi..zubanovic89 je napisao/la:Zar nije bilo govora da se plavi zamak rusi zbog ceste? Ja neki dan prolazim pored stadiona, oni prave neku verandu/terasu ispred izbacili je 5 metara.
kakva slika1921.ba je napisao/la:NAJAVA: Plava lokomotiva u Zenici
http://1921.ba/najava-plava-lokomotiva-u-zenici-2665" target="_blank
Koliko znam nasi su u karantinu i nece biti treninga na stadionu..revolt je napisao/la:Hoce li se moći prisustvovati današnjem treningu u 17:30 zna li neko. Hvala
A šta misliš, ne glasamo samo miavlami97 je napisao/la:Kako Veca sakupi 4 glasa za igrača utakmice? Branio tri tekme (Sloboda, Vitez, Zrinjski). Ko je od forumaša Veca? Neka se javi nećemo mu ništa.
viewtopic.php?f=64&t=316" target="_blank
Na glavnom treniraju, međutim zatvorenog je tipa sad nam rekoše.Hadzijalagic je napisao/la:Koliko znam nasi su u karantinu i nece biti treninga na stadionu..revolt je napisao/la:Hoce li se moći prisustvovati današnjem treningu u 17:30 zna li neko. Hvala
Ja sam da mu dam malo stimulansa hahaLARS1921 je napisao/la:A šta misliš, ne glasamo samo miavlami97 je napisao/la:Kako Veca sakupi 4 glasa za igrača utakmice? Branio tri tekme (Sloboda, Vitez, Zrinjski). Ko je od forumaša Veca? Neka se javi nećemo mu ništa.
viewtopic.php?f=64&t=316" target="_blank