pet avg 26, 2016 3:59 pm
Juce na treningu se igralo na dva gola na skracenom terenu,tri ekipe,koja izgubi susi se i radi sklekove.Igralo se na dva dodira,sto se i kod Kostica forsiralo na treningu i zaista je to izgledalo fenomenalno juce,mislim da smo svi na stadionu bas uzivali.Miroslav i Radinovic zajedno u ekipi su odlicno kombinovali,Boske ko sa druge planete prodori i golovi koje ni tri golmana ne bi odbranilula izmamise aplauz sa tribine,Mesa je sigurno imao sta vidjeti.U drugoj ekipi istakao
Bi Lendrica i Nikolica koji su pospremili skoro svaku loptu u go,Lendric je ubica stvarno tacno zna kad i kako treba opaliti loptu u odnosu na to kako se golman postavlja.Zapazio sam i grka u par situacija,izuzetno jak i stamen.Nekog koga ja nikako nisam zapazio i sto je neko govorio ovde je Mirza, kada su svi odigrali nesto, sutali sa svake distance ja ne zapazih ni jedan njegov sut niti nesto,zavlaci se ko da se boji lopte,Husic je malo poglup 2,3 puta je izgubio lootu jer je imao vise od dva dodira.Bekric los los i onda jedna bravura iz njegovih najboljih dana.To je par igraca koje sam ja uspio zapaziti,steta sto neko nije snimao jucerasnj trening jer je bas bio lijep za oko,dupli pasovi,prodori sutevi i golovi...Eh tako sam govorio i za Kosticeve treninge ostavio je traga njegov rad ali ga je na momente samo uspio prenjeti na teren,zasto i kako vjerujem da ce Slavko naci odgovor.
Kostic je uveo nesto novo u ovu ekipu i nek sunse upoznalinsantim eveooskim nacinom rada,mislim da je napravio dobru podlogu za Petrovica i da je on u ovom trenutku bio najbolje moguce rjesenje,ko god drugi da je bio od onih koji su se spominjali lose bi bilo.
Svi u Zenicu