Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 26, 2016 2:59 pm

"Sve osim pobjede mog tima, ja cu smatrat neuspjehom!"

Eto koliko nas podcjenjuju. Nadam se da ce ti se obiti o glavu levatu jedan.
Treba u ligi stvoriti strahopostovanje igrama. Kada neko s nama igra da nas se boji, kada dodje do toga, mnogo lakse cemo dobijati meceve. Valjda Slavko nas vrati na pravi put.

sajo10
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:08 pm

Leon_Professional je napisao/la:"Sve osim pobjede mog tima, ja cu smatrat neuspjehom!"

Treba u ligi stvoriti strahopostovanje igrama. Kada neko s nama igra da nas se boji, kada dodje do toga, mnogo lakse cemo dobijati meceve. Valjda Slavko nas vrati na pravi put.
Ma ko ga yebe. Slusao sam minut-dva i ugasio. Kontam ja budala slusam ovakvu budalu. Neka se on pravda kada Celik iduce sezone bude igrao u Prvoj sa Velezom.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:11 pm

Nemojte vrijeđati jedni druge, zafalilio je uglja a kažu onaj iz Banovića je najbolji
イビチャ・オシム

Hadzijalagic
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:15 pm

KrajPrice je napisao/la:Uskoro mozete ocekivati izjavu nacelnika:

Opstina podrzava projekat evropska grbavica i donira 100 hiljada KM.

Klasicni dupelizac pred izbore.
Neka izvali milion i svi cemo, zajedno sa komplet familijama, glasati za njega :mrgreen: Svi su oni supci i pohlepnici.. Dobro je bar nesto iscupati od ahara..

Ja sam vec par puta pitao ovdje ali niko nije znao nista o tome.. Zna li neko jesu li nasi djelovali prema uefa-i za kakvu donaciju za izgradnju stadiona? Uefa zna biti dobro izdasna kada su kvalitetni projekti u pitanju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:17 pm

MATORI ban 7 dana zbog vrijeđanja drugog forumaša
イビチャ・オシム

Ajzea
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:18 pm

Izlija je napisao/la:Nemojte vrijeđati jedni druge, zafalilio je uglja a kažu onaj iz Banovića je najbolji
Ma moze @delinjo sam nadomiriti sve deficite. Ostavite ga tamo sto duze.

Elegant
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:22 pm

Zna li se sta je dogovor uprave i SD, sta su im nasi ustupili ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jaozinho22

pet avg 26, 2016 3:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:"Sve osim pobjede mog tima, ja cu smatrat neuspjehom!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tačno kad ga pogledaš vidiš da iz njega bije neka huja i bijes jer nije na našoj klupi..
ĆELAVI VRATI STRAHOPOŠTOVANJE NAJVEĆEM KLUBU U DRŽAVI !!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:26 pm

Karaj Zeljo radioaktivne!
Svi u Zenicu!

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:27 pm

To je Amar bio i napravio svojevremeno.. Protivnici skidali gace prije nego i pocne utakmica i gledali da prime sto manje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Jaozinho22

pet avg 26, 2016 3:31 pm

slika
:kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

exbabilon
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:33 pm

To je proces koji traje 2-3 sezone. Kad 3 puta dobijes Celika dva razlike u Zenici, cetvrtu utakmicu ce oni izac da izgube sto manje.

Sto se tice dogovora sa SD-om, ja podrzavam nasu Upravu i vjerujem da nece potpisati nesto sto ce ostetiti klub. Mozda je i njima malo vatra jer su obecali Istok, a kako nema rezultata, onda je pritisak oko Istoka jos i veci, ali sumnjam da bi pravili neke velike ustupke klosarima iz SD-a, nesto sitno okej, samo nek se pocne praviti.

Brkoo
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:39 pm

Jaozinho22 je napisao/la:slika
Nesto kontam, kad svi budu spremni i ako dodje Stilic, umjesto Toskasa staviti Jahica, na mjesto Jahica u sredini da ide Blagojevic, a da Stila ide na poziciju Bekrica, strasna ekipa..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:40 pm

Bilo bi steta da onaj prostor iza istoka ne bude renoviran u dodatni parking jer ima dosta mjesta, a mozda i neki prateci objekat za sadion - mozda neke prostorije ili nesto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:41 pm

Irfane Fejzicu najbolji golmane

Imal neko link onog slavlja sa zadnjeg derbija u svlačionici kad je stana poveo?

Al čuj neki Štilić :lol:

zubanovic89
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:42 pm

Zar nije bilo govora da se plavi zamak rusi zbog ceste? Ja neki dan prolazim pored stadiona, oni prave neku verandu/terasu ispred izbacili je 5 metara.

manwhosoldtheworld
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:57 pm

Jaozinho22 je napisao/la:slika
S.Stevanovic < Memija
Sinisin je gol i protiv slobode a vala je i protiv zrinskog koliko i Vedranov. Misljenja sam da on nije nista bolji od Kerima.

Charlie Sheen
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:59 pm

Juce na treningu se igralo na dva gola na skracenom terenu,tri ekipe,koja izgubi susi se i radi sklekove.Igralo se na dva dodira,sto se i kod Kostica forsiralo na treningu i zaista je to izgledalo fenomenalno juce,mislim da smo svi na stadionu bas uzivali.Miroslav i Radinovic zajedno u ekipi su odlicno kombinovali,Boske ko sa druge planete prodori i golovi koje ni tri golmana ne bi odbranilula izmamise aplauz sa tribine,Mesa je sigurno imao sta vidjeti.U drugoj ekipi istakao
Bi Lendrica i Nikolica koji su pospremili skoro svaku loptu u go,Lendric je ubica stvarno tacno zna kad i kako treba opaliti loptu u odnosu na to kako se golman postavlja.Zapazio sam i grka u par situacija,izuzetno jak i stamen.Nekog koga ja nikako nisam zapazio i sto je neko govorio ovde je Mirza, kada su svi odigrali nesto, sutali sa svake distance ja ne zapazih ni jedan njegov sut niti nesto,zavlaci se ko da se boji lopte,Husic je malo poglup 2,3 puta je izgubio lootu jer je imao vise od dva dodira.Bekric los los i onda jedna bravura iz njegovih najboljih dana.To je par igraca koje sam ja uspio zapaziti,steta sto neko nije snimao jucerasnj trening jer je bas bio lijep za oko,dupli pasovi,prodori sutevi i golovi...Eh tako sam govorio i za Kosticeve treninge ostavio je traga njegov rad ali ga je na momente samo uspio prenjeti na teren,zasto i kako vjerujem da ce Slavko naci odgovor.
Kostic je uveo nesto novo u ovu ekipu i nek sunse upoznalinsantim eveooskim nacinom rada,mislim da je napravio dobru podlogu za Petrovica i da je on u ovom trenutku bio najbolje moguce rjesenje,ko god drugi da je bio od onih koji su se spominjali lose bi bilo.
Svi u Zenicu

Model1964

pet avg 26, 2016 3:59 pm

nikad_izvini je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:btw ti meni nisi jasan, kakav si to ti mudonja kad mozes da pises ovako javno o takvim stvarima? Jel ti znas koliko ovo sto si napisao ima los uticaj na nas navijace? Pa ja da sam cuo za ovo ko sto si ti rekao bih ma daj gluposti...sutra bi vec zaboravio na to sto sam cuo i ne bi mi palo na um da pisem ovakve stvari na forum. Ako je stvarno istina, sutra bi otisao u klub i sve prijavio. Samo se pitam kakav si to onda navijac Zeljeznicara ako mozes ovakvo nesto javno napisati, samo nemir unosis medju nama navijacima.
Model = Saša Cuk, kurton od menadžera. Doveo Hervasa, Vareu, Djermanovica, Kostica u Željezničar. Bravura do bravure.

Šta će pisati drugo ?

Ps. Slovenac navija za svoj džep pa sve ostalo ;)
Nek si me provalio :lol: ... ko Monk :lol:
Ti si takav kapacitet da mi nije jsno da nisi se zapitao ko je doveo tog Cuka :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Vrag

pet avg 26, 2016 4:02 pm

Klosar - Siniša, Boccaccini, Jahic, Husic -Miro, Bekric, Beganovic, Ugljesa, Bevab - Ivan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava