Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 26, 2016 11:46 am

Šećerovića možemo samo na tribine gurnuti ovu utakmicu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:46 am

hervasu nije trebalo prijetiti, španci se notorno nerado prilagođavaju drugim državama, a naročito ovakvoj...dovoljno je bilo naći mu kakav bilo klub iz segunde.

on je manje bitan, mene lično niko ne može ubijediti da nije bilo zadrške na strani dobrog dijela ovih koji su ostali...i volio bih da je samo zbog neprihvatanja trenera, tj. njegove ličnosti, zamisli i metoda.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:48 am

LARS1921 je napisao/la:Sreća pa nije dobio crveni :lol:
E yebiga zaboravio sam :lol: :r

avlami97
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:53 am

cikazubo je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Za Čelik:

--------------------------Fejzić--------------------

Siniša--------Toskas-------Bokačini-----Husić

-------------Jahić--------Radinović------------

Miroslav-----------Bekrić--------------Bevab

--------------------Lendrić-------------------

Kjosevskog ne bih stavljao (prošlosezonski neredi u ZE i loša forma). Bevab je u Zagrebu redovno igrao lijevo krilo u zadnjoj sezoni. Mislim da je Grk spreman i ima više iskustva od Keme. Jahić zna igrati na poziciji ispred stopera, a ako zatreba u pojedinim fazama tekme može pokrivati Bokačinijeve "izlete". Lazića nisam stavljao, jer nisam siguran koliko je oporavljen. Može ući zadnjih pola sata.
Najviše sam se dvoumio između Siniše i Memije, iako Siniša igra mnogo bolje kući nego na strani ipak sam se odlučio za njega.
Meni je Bevab nezamisliv na krilu, spor, los tehnicar, a Jahica se takođe bojim, teke je nekih 15 dana u punom treningu, bolje Šećerovića gurnuti.
Za Bevaba se možemo složiti da je odigrao ispod svog nivoa u dosadašnjem dijelu prvenstva, što se može reći i za većinu igrača. Bevab je odličan tehničar i vrlo brz igrač naročito sa loptom u nogama, ako ga se sjećaš iz mlade repke, on je bio jedan od najozbiljnijih igrača da dogura do repke. Nažalost, veoma teške povrede su ga u tome spriječile. Bevab može biti sve, samo NE loš tehničar i spor igrač. Mislim da bi se dva, po vokaciji bočna igrača (Husić, Bevab) koji mogu igrati i beka i krilo, odlično nadopunjavali na lijevoj strani. Za Šećera su ti odgovorili, a ako ne može Jahić, neka onda Mrvica nešto skonta.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pet avg 26, 2016 11:56 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 26, 2016 11:55 am

ChWilla je napisao/la:hervasu nije trebalo prijetiti, španci se notorno nerado prilagođavaju drugim državama, a naročito ovakvoj...dovoljno je bilo naći mu kakav bilo klub iz segunde.

on je manje bitan, mene lično niko ne može ubijediti da nije bilo zadrške na strani dobrog dijela ovih koji su ostali...i volio bih da je samo zbog neprihvatanja trenera, tj. njegove ličnosti, zamisli i metoda.
I ja bih volio da je samo do trenera, to bi bilo najbolje i svi se nadamo da je isključivo to u pitanju. Opraće ih narednih 5 pobjeda u svakom slučaju, jer na trenera više vađenja nema.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:58 am

Sve će se brzo pokazati nakon par utakmica, možda je Kostićevo neiskustvo presudilo da se igrači otkinu sa lanca ali Slavki iskustva ne manjka tako da neke stvari neće moći prolaziti.
イビチャ・オシム

cikazubo
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:00 pm

avlami97 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Za Čelik:

--------------------------Fejzić--------------------

Siniša--------Toskas-------Bokačini-----Husić

-------------Jahić--------Radinović------------

Miroslav-----------Bekrić--------------Bevab

--------------------Lendrić-------------------

Kjosevskog ne bih stavljao (prošlosezonski neredi u ZE i loša forma). Bevab je u Zagrebu redovno igrao lijevo krilo u zadnjoj sezoni. Mislim da je Grk spreman i ima više iskustva od Keme. Jahić zna igrati na poziciji ispred stopera, a ako zatreba u pojedinim fazama tekme može pokrivati Bokačinijeve "izlete". Lazića nisam stavljao, jer nisam siguran koliko je oporavljen. Može ući zadnjih pola sata.
Najviše sam se dvoumio između Siniše i Memije, iako Siniša igra mnogo bolje kući nego na strani ipak sam se odlučio za njega.
Meni je Bevab nezamisliv na krilu, spor, los tehnicar, a Jahica se takođe bojim, teke je nekih 15 dana u punom treningu, bolje Šećerovića gurnuti.
Za Bevaba se možemo složiti da je odigrao ispod svog nivoa u dosadašnjem dijelu prvenstva, što se može reći i za većinu igrača. Bevab je odličan tehničar i vrlo brz igrač naročito sa loptom u nogama, ako ga se sjećaš iz mlade repke, on je bio jedan od najozbiljnijih igrača da dogura do repke. Nažalost, veoma teške povrede su ga u tome spriječile. Bevab može biti sve, samo NE loš tehničar i spor igrač. Za Šećera su ti odgovorili, a ako ne može Jahić, neka onda Mrvica nešto skonta.
Sjećam se Bevaba u mladoj, ali ove sezone sam par puta uočio kako gubi trkački duel s protivničkim krilima, bio je par puta u izglednoj situaciji da stigne loptu i on da sve od sebe al baš sporo i tromo djeluje, možda su ga i te silne povrede usporile, nekako mi je više Husić za krila što zbog brzine i neke drskosti koju posjeduje, u svakom slučaju oba igrača mogu puno puno više nego što su pokazivali do sad.

exbabilon
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:02 pm

Ja mislim da je veca korist od Memije na lijevom krilu nego od ove dvojice. Memija ce pomagati beku, a ako mu se ukaze prilika za sprint, moze pobjeci svakoj odbrani. Sta ce poslije biti to je upitno, dok se izvuce na desnu, dok digne glavu..

Elegant
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:04 pm

Rekao je sam Slavko da ce trule jabuke biti odrstranjene pa cemo vidjeti nakon Celika kako ce ici, ako nista sada imamo pedagoga koji ce ih dovesti u red.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

teteac8684
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:05 pm

Nama je najbolje da igramo bez lijevog krila... :ganja:

ž'21
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:10 pm

teteac8684 je napisao/la:Nama je najbolje da igramo bez lijevog krila... :ganja:
Nama je najbolje da celik ne izadje na teren i da dobijemo sluzbenim rezultatom i da ja pogodim rezultat na s1 ligi prognozera slika

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kapiten
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:10 pm

exbabilon je napisao/la:Ja mislim da je veca korist od Memije na lijevom krilu nego od ove dvojice. Memija ce pomagati beku, a ako mu se ukaze prilika za sprint, moze pobjeci svakoj odbrani. Sta ce poslije biti to je upitno, dok se izvuce na desnu, dok digne glavu..
Kad se sjetim sta mu je Efendic radio u Tuzli dođe mi muka ...

Vecini ovih igraca treba dati vremena da se prilagode i da se uklope u tim s drugim igracima. Tu prije svega mislim na Bevaba, Husica, Secerovica, Ugljesu. Ne moze nista preko noci. Tek su tu dosli, treba ih malo pustiti da rade i da se polako uklope. Vjerujem da su vec sada blizu tome i da rezultat vise nece trpiti.
Imamo dosta individualnog kvaliteta u ekipi i to ce nadam se poceti dolaziti do izrazaja u ovim narednim utakmicama dok Slavko ne uspostavi svoj sistem i svakog igraca uklopi u tu svoju "slagalicu".
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Simply Blue
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:18 pm

Ja se nadam da je Lazić spreman i ako bude tako vjerujem da bi moga0 zaigrati od prve, Salko Mortale je odlično upoznat sa njegovim kvalitetama i Lazić sa onim što trener želi da vidi od njega na terenu i to bi bio melem za dušu nakon svih ovih varijacija kod Edisa i Kostića.
Zadnja izmjena: Simply Blue, dana/u pet avg 26, 2016 12:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

teteac8684
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:19 pm

ž'21 je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:Nama je najbolje da igramo bez lijevog krila... :ganja:
Nama je najbolje da celik ne izadje na teren i da dobijemo sluzbenim rezultatom i da ja pogodim rezultat na s1 ligi prognozera slika

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Izaći će Čelik i zapeti kao niti jednu utakmicu do sada...Na nama je da uzvratimo što jače možemo i, kako god, donesemo tri boda...A misliti da ćemo ih razvaliti, ogaditi fudbal, ili šta već je utopija...Mi smo za ova tri prethodna kola samo sebi ogadili fudbal...

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:31 pm

teteac8684 je napisao/la:Mi smo za ova tri prethodna kola samo sebi ogadili fudbal...
e kako se bolno nasmijah :lol:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:33 pm

Okolele je napisao/la:
kontranogama je napisao/la:Jucer se na treningu vidjelo da nasi znaju opaliti i sa distance, a ja se ne sjecam kad je neko pucao u okvir gola. Doduse i juce je bilo onih udaraca sa 10 metara a lopta ode u pm. Nadam se da ce mrvica malo i na tome da poradi.Tacno je da otkad ja pamtim a to je vise od 40 godina mi smo vazda igrali da utjeramo loptu u go sa jedno dva metra. Kad cu vise vidjeti i te suteve sa distance, a na svakom zagrijavanju i treningu se to vjezba. Napisao sam prekjuce djeca na plastici pucaju izvan boxa i razvaljuju a prvi tim nista.
I meni je vise dosadilo ono preseravanje sa uvlacenjem u gol..Upravo zbog takvih situacija se vrlo cesto desavalo da upropastimo dobru akciju..Daj jbt bilo kakav gol izvan 16 da ga zabije pa makar se jedva dokotrljala do gola ali samo neka udje..
[video]https://www.youtube.com/watch?v=trBREB5P67E[/video]

Enis Sadikovic :kafa:

Samo ako se budemo borili tad cemo dobiti mec, jer rekao je i Slavko da poslije krize ne moze se ocekivati neki ekstra fudbal.
Volio bi vidjeti Dzenisa u Zenici. Zabit ce ga Husic i Dzenis. :mrgreen:

barbarez
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:37 pm

Jucer sam radio i nisam bio u prilici pratiti ovo sve oko ptedstavljanja Slavke. Jutros sam pogledao par intervjua.
Odusevile su me mnoge stvari.
Ali mi je par detalja zapalo za oko.
Ja sam ovdije trunio 6 kola ko papagaj jednu te istu pricu.
Na stadionu se svadjao sa ljudima. Cak ni na forumu izuzev delinja i fk1921 niko se nije doticao teme o kojoj smo pricali da u ovoj 4 4 2 formaciji kretanje nasih igraca je najveci problem.
To je ono sto me fasciniralo da je Slavko ko trener koji jos nije igrao protiv nas primjetio sve to, gledajuci preko tv. Gdje se sve dosta losije vidi.
Ja sam ovdije pokusavao kao neko ko je dugo godina igrao fudbal u Zelji, da ukazem na to kao problem ali ne pije to vode, dok to sam trener ne uoci. I Svaka ti cast Slavko gigante.
Covjek je u 3 rijeci opisao nasu igru, a da ns cestito nije pogledao.
Ako se sjeca raja govorio sam da su nam napadaci zalijepljeni za stopere , da se ne krecu, da ne prilaze dvojici veznih, pravi se ogromna rupa izmedju veze i napda, ljudi nam popune sredinu sa 5 igraca.
Krila nam stoje previse siroko, nema ko da da loptu.
Jednostavno ti za 4 4 2 moras imati igrace . To je ubitacna formacija ako imas prave igrace za to. Mi nismo izuzev protiv Olimpica napravili cestite sanse.
Znaci covjek je pogodio srz problema.
Moze Lendric biti ne znam ti kakav napadac, on u onoj formaciji je bio obicna karina za ekipu. Blagohevic isto tako. Mi smo samo kruzili oko gola i prebacivali sa lijeve na desnu stranu.
Ako Kostic zaista nije uvidjao ovo sto je Slavko vidio ko tudji trener, onda je sarlatan. Ali sam siguran da su bar igraci mogli neke stvari sami skontati i da su to mogli primjeniti.
Pa ***** mu mater ne mora ti se sve nacrtat.
Puno srece nasim sutra. Trkmu necu moci gledat rahat,Slavko dobrodosao jos jednom. Vidi se odmah da si ono sto nam je trebalo.

reks1
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:38 pm

ChWilla je napisao/la:hervasu nije trebalo prijetiti, španci se notorno nerado prilagođavaju drugim državama, a naročito ovakvoj...dovoljno je bilo naći mu kakav bilo klub iz segunde.

I ja bih volio da je tako ali posto mi je malo vise godina u dupetu NIKAKO I NIKAD NE BIH POTCJENIO nase dusmane.Ubijaju ovu zemlju svojim poltronstvom ,talovima,kradjama pa sto ne bi oteli bez skrupula lokaciju u centru grada maltene ,jako atraktivnu. .ebe se njima za Zeljom.Opasni su i spremni na sve,Samo odugovlacenje oko gradjevinske pokazuje kolikpo su im zakoni bitni.Model je to mozda grubo stavio na papir ali je sigurno da od bivsih zvijezda,koje nemaju vise prilaz klubu do generala,nacelnika mozes sve ocekivati.
Dobro je vec receno da se igraci pojedini ne bi zajebavali da nemaju nesto jace iza ledja,Bojkot ili ne ali je sigurno da je ovo sve bilo mutno u 3 p.m.
Ovu i ovakvu upravu je najlakse i najopasnije napasti preko sportskog polja,To se nikako ne smije previdjeti niti zanemariti.
.

irfo

pet avg 26, 2016 12:38 pm

Ako je ikad bilo sanse da igramo grupnu fazu lige prvaka, ovom odlukom uefe ugasene su nam nade

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:45 pm

irfo je napisao/la:Ako je ikad bilo sanse da igramo grupnu fazu lige prvaka, ovom odlukom uefe ugasene su nam nade
Dinamo, Ludogorets, APOEL, Kopenhagen, Viktoria Plzen mogu zaboraviti na LP izgleda, a kamo li neko iz naše države.
Po ovome, treba biti ubjedljivo prvi 5 kola prije kraja, onda prepustiti nekome prvo mjesto da ode u LP, a mi preko EL nešto ganjati. Barem će tamo biti manja konkurencija.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava