E yebiga zaboravio samLARS1921 je napisao/la:Sreća pa nije dobio crveni
Za Bevaba se možemo složiti da je odigrao ispod svog nivoa u dosadašnjem dijelu prvenstva, što se može reći i za većinu igrača. Bevab je odličan tehničar i vrlo brz igrač naročito sa loptom u nogama, ako ga se sjećaš iz mlade repke, on je bio jedan od najozbiljnijih igrača da dogura do repke. Nažalost, veoma teške povrede su ga u tome spriječile. Bevab može biti sve, samo NE loš tehničar i spor igrač. Mislim da bi se dva, po vokaciji bočna igrača (Husić, Bevab) koji mogu igrati i beka i krilo, odlično nadopunjavali na lijevoj strani. Za Šećera su ti odgovorili, a ako ne može Jahić, neka onda Mrvica nešto skonta.cikazubo je napisao/la:Meni je Bevab nezamisliv na krilu, spor, los tehnicar, a Jahica se takođe bojim, teke je nekih 15 dana u punom treningu, bolje Šećerovića gurnuti.avlami97 je napisao/la:Za Čelik:
--------------------------Fejzić--------------------
Siniša--------Toskas-------Bokačini-----Husić
-------------Jahić--------Radinović------------
Miroslav-----------Bekrić--------------Bevab
--------------------Lendrić-------------------
Kjosevskog ne bih stavljao (prošlosezonski neredi u ZE i loša forma). Bevab je u Zagrebu redovno igrao lijevo krilo u zadnjoj sezoni. Mislim da je Grk spreman i ima više iskustva od Keme. Jahić zna igrati na poziciji ispred stopera, a ako zatreba u pojedinim fazama tekme može pokrivati Bokačinijeve "izlete". Lazića nisam stavljao, jer nisam siguran koliko je oporavljen. Može ući zadnjih pola sata.
Najviše sam se dvoumio između Siniše i Memije, iako Siniša igra mnogo bolje kući nego na strani ipak sam se odlučio za njega.
I ja bih volio da je samo do trenera, to bi bilo najbolje i svi se nadamo da je isključivo to u pitanju. Opraće ih narednih 5 pobjeda u svakom slučaju, jer na trenera više vađenja nema.ChWilla je napisao/la:hervasu nije trebalo prijetiti, španci se notorno nerado prilagođavaju drugim državama, a naročito ovakvoj...dovoljno je bilo naći mu kakav bilo klub iz segunde.
on je manje bitan, mene lično niko ne može ubijediti da nije bilo zadrške na strani dobrog dijela ovih koji su ostali...i volio bih da je samo zbog neprihvatanja trenera, tj. njegove ličnosti, zamisli i metoda.
Sjećam se Bevaba u mladoj, ali ove sezone sam par puta uočio kako gubi trkački duel s protivničkim krilima, bio je par puta u izglednoj situaciji da stigne loptu i on da sve od sebe al baš sporo i tromo djeluje, možda su ga i te silne povrede usporile, nekako mi je više Husić za krila što zbog brzine i neke drskosti koju posjeduje, u svakom slučaju oba igrača mogu puno puno više nego što su pokazivali do sad.avlami97 je napisao/la:Za Bevaba se možemo složiti da je odigrao ispod svog nivoa u dosadašnjem dijelu prvenstva, što se može reći i za većinu igrača. Bevab je odličan tehničar i vrlo brz igrač naročito sa loptom u nogama, ako ga se sjećaš iz mlade repke, on je bio jedan od najozbiljnijih igrača da dogura do repke. Nažalost, veoma teške povrede su ga u tome spriječile. Bevab može biti sve, samo NE loš tehničar i spor igrač. Za Šećera su ti odgovorili, a ako ne može Jahić, neka onda Mrvica nešto skonta.cikazubo je napisao/la:Meni je Bevab nezamisliv na krilu, spor, los tehnicar, a Jahica se takođe bojim, teke je nekih 15 dana u punom treningu, bolje Šećerovića gurnuti.avlami97 je napisao/la:Za Čelik:
--------------------------Fejzić--------------------
Siniša--------Toskas-------Bokačini-----Husić
-------------Jahić--------Radinović------------
Miroslav-----------Bekrić--------------Bevab
--------------------Lendrić-------------------
Kjosevskog ne bih stavljao (prošlosezonski neredi u ZE i loša forma). Bevab je u Zagrebu redovno igrao lijevo krilo u zadnjoj sezoni. Mislim da je Grk spreman i ima više iskustva od Keme. Jahić zna igrati na poziciji ispred stopera, a ako zatreba u pojedinim fazama tekme može pokrivati Bokačinijeve "izlete". Lazića nisam stavljao, jer nisam siguran koliko je oporavljen. Može ući zadnjih pola sata.
Najviše sam se dvoumio između Siniše i Memije, iako Siniša igra mnogo bolje kući nego na strani ipak sam se odlučio za njega.
Nama je najbolje da celik ne izadje na teren i da dobijemo sluzbenim rezultatom i da ja pogodim rezultat na s1 ligi prognozerateteac8684 je napisao/la:Nama je najbolje da igramo bez lijevog krila...
Kad se sjetim sta mu je Efendic radio u Tuzli dođe mi muka ...exbabilon je napisao/la:Ja mislim da je veca korist od Memije na lijevom krilu nego od ove dvojice. Memija ce pomagati beku, a ako mu se ukaze prilika za sprint, moze pobjeci svakoj odbrani. Sta ce poslije biti to je upitno, dok se izvuce na desnu, dok digne glavu..
Izaći će Čelik i zapeti kao niti jednu utakmicu do sada...Na nama je da uzvratimo što jače možemo i, kako god, donesemo tri boda...A misliti da ćemo ih razvaliti, ogaditi fudbal, ili šta već je utopija...Mi smo za ova tri prethodna kola samo sebi ogadili fudbal...ž'21 je napisao/la:Nama je najbolje da celik ne izadje na teren i da dobijemo sluzbenim rezultatom i da ja pogodim rezultat na s1 ligi prognozerateteac8684 je napisao/la:Nama je najbolje da igramo bez lijevog krila...![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
e kako se bolno nasmijahteteac8684 je napisao/la:Mi smo za ova tri prethodna kola samo sebi ogadili fudbal...
[video]https://www.youtube.com/watch?v=trBREB5P67E[/video]Okolele je napisao/la:I meni je vise dosadilo ono preseravanje sa uvlacenjem u gol..Upravo zbog takvih situacija se vrlo cesto desavalo da upropastimo dobru akciju..Daj jbt bilo kakav gol izvan 16 da ga zabije pa makar se jedva dokotrljala do gola ali samo neka udje..kontranogama je napisao/la:Jucer se na treningu vidjelo da nasi znaju opaliti i sa distance, a ja se ne sjecam kad je neko pucao u okvir gola. Doduse i juce je bilo onih udaraca sa 10 metara a lopta ode u pm. Nadam se da ce mrvica malo i na tome da poradi.Tacno je da otkad ja pamtim a to je vise od 40 godina mi smo vazda igrali da utjeramo loptu u go sa jedno dva metra. Kad cu vise vidjeti i te suteve sa distance, a na svakom zagrijavanju i treningu se to vjezba. Napisao sam prekjuce djeca na plastici pucaju izvan boxa i razvaljuju a prvi tim nista.
I ja bih volio da je tako ali posto mi je malo vise godina u dupetu NIKAKO I NIKAD NE BIH POTCJENIO nase dusmane.Ubijaju ovu zemlju svojim poltronstvom ,talovima,kradjama pa sto ne bi oteli bez skrupula lokaciju u centru grada maltene ,jako atraktivnu. .ebe se njima za Zeljom.Opasni su i spremni na sve,Samo odugovlacenje oko gradjevinske pokazuje kolikpo su im zakoni bitni.Model je to mozda grubo stavio na papir ali je sigurno da od bivsih zvijezda,koje nemaju vise prilaz klubu do generala,nacelnika mozes sve ocekivati.ChWilla je napisao/la:hervasu nije trebalo prijetiti, španci se notorno nerado prilagođavaju drugim državama, a naročito ovakvoj...dovoljno je bilo naći mu kakav bilo klub iz segunde.
on je manje bitan, mene lično niko ne može ubijediti da nije bilo zadrške na strani dobrog dijela ovih koji su ostali...i volio bih da je samo zbog neprihvatanja trenera, tj. njegove ličnosti, zamisli i metoda.
Dinamo, Ludogorets, APOEL, Kopenhagen, Viktoria Plzen mogu zaboraviti na LP izgleda, a kamo li neko iz naše države.irfo je napisao/la:Ako je ikad bilo sanse da igramo grupnu fazu lige prvaka, ovom odlukom uefe ugasene su nam nade