Cuk ili ne ovo je forum i nebi trebalo ni nagadjati ko je ko.nikad_izvini je napisao/la:Model = Saša Cuk, kurton od menadžera. Doveo Hervasa, Vareu, Djermanovica, Kostica u Željezničar. Bravura do bravure.fk1921 je napisao/la:btw ti meni nisi jasan, kakav si to ti mudonja kad mozes da pises ovako javno o takvim stvarima? Jel ti znas koliko ovo sto si napisao ima los uticaj na nas navijace? Pa ja da sam cuo za ovo ko sto si ti rekao bih ma daj gluposti...sutra bi vec zaboravio na to sto sam cuo i ne bi mi palo na um da pisem ovakve stvari na forum. Ako je stvarno istina, sutra bi otisao u klub i sve prijavio. Samo se pitam kakav si to onda navijac Zeljeznicara ako mozes ovakvo nesto javno napisati, samo nemir unosis medju nama navijacima.
Šta će pisati drugo ?
Ps. Slovenac navija za svoj džep pa sve ostalo
I ovo malo što sam imao da nisu sijede, osjedio sam od Sinišinog izvođenja auta. Svaki aut mi minutu najmanje vremena izgubimo. Nauka je postala izvesti aut. Ko da vodimo 3:0 pa ga razvlače, a mi gola nismo dali već pet skoro pet sati. Toliko ima tih detalja i sitnica koje vidim da se pogrešno rade i da ništa znam skontao da ili su nam igrači glupi ili treneri levati, a izgleda mix toga dvoga. Šta me još pojede, ona intervenisanja ispred našeg gola, pa niko ni da pokuša da je ostavi u terenu ili da prilikom izbijanja digne glavu pa pokuša da je izbije prema nekom našem igraču. Nego samo je krhni dže bilo da eto ispadne kako je igrač požrtvovano krajnjim naporom intervenisao. Jedan aut može utakmicu odlučiti kao što smo od Ćele izgubili ko se sjeća ovdje na Grbavici nakon auta na sredini terena. Nadam se da pošto je Ćelo perfekcionista da će iskorijeniti ove gluposti koliko mogne jer nisu nam barem većina igrača neki mozgovi. Prošlo je vrijeme igraća bez mozga.kontranogama je napisao/la:Sta meni jos bode oci dugo dugo vremena je pozicioniranje i kretanje bez lopte. Kad posrani aut imamo niko se ziv ne krece i ne ulijece nego svi cekaju da mu lopta padne pred noge, sto najcesce nije slucaj nego je glavom nesta prebacuju dalje. Kad napadamo isto onaj sa loptom je u pokretu a svi ostali zabetonirani na mjestu, tek kad lopta krene prema njemu onda se pocne micati al se onda i cuvar mice uz njega i nista od svega. Nadam se da ce ovaj segment biti sad malo bolji.
Za vrijeme Amara smo ih znali dobro nasamarati. Nije to do terena. To je ono sto Slavko prica ako ne das svoj maksimum nema rezultata. Pa zadnju su nas na trku i borbu dobili. Imalo je tu i do Edisove taktike, ali glavni faktor borbaexbabilon je napisao/la:Od kako je u Zenici uradjen teren, ja svaki put pred tekmu kontam eh sigurno smo bolji od njih, na dobrom terenu cemo to i pokazati, ubit cemo ih igrom, trcanjem.. sigurica. Jos od kako su ti bojkoti tamo, pa kontam nema ni nekog pritiska, uzimamo garant. I svaki put samar, na terenu se haman i ne vidi razlika, ko je Zeljo, ko je Celik.. pa ni za vrijeme Amara nismo uspjeli na dobrom terenu nesto da ih izdominiramo, a poslije jos gora situacija. Tako da se ovaj put tome ni ne nadam, pogotovo zbog izostanaka, ali 3 boda nekako moraju doci.
Rekao je da u 12 debitantskih utakmica sa novim klubom ima 11 pobjeda i jednu nerijesenu, nadat se pobjedigodrina je napisao/la:Ovaj Slavko je pravo samouvjeren, on je haman pa obecao pobjedu.
Samo je Pozder Bilalagicev...Jaozinho22 je napisao/la:Sad kad je loĆe trener valjda je došao i kraj tom Cuku. Ja bih se zahvalio i Bilalagicu al ni od njegovih pojačanja nema ništa izgleda.
GAZI RADIOAKTIVNE!!!!
Ma slabo prijatelju. Bila je ta velika pobjeda cim se Amar vratio 0:1 golom Mesanovica, u Kupu smo ih mlatnuli 3:0 ono jednom, i u ligi prije 4 godine zadnji put 1:2. Nisu ni oni nas pobjedjivali do prosle sezone, ali eto... svaki put smo imali bolju ekipu od njih, bar mislimo da jesmo, pa moramo to i na terenu konacno pokazati, fakat nikakvih prepreka za to nema. Naravno treba uci puno cvrsce, odlucnije, borbenije..Vrag je napisao/la:Za vrijeme Amara smo ih znali dobro nasamarati. Nije to do terena. To je ono sto Slavko prica ako ne das svoj maksimum nema rezultata. Pa zadnju su nas na trku i borbu dobili. Imalo je tu i do Edisove taktike, ali glavni faktor borbaexbabilon je napisao/la:Od kako je u Zenici uradjen teren, ja svaki put pred tekmu kontam eh sigurno smo bolji od njih, na dobrom terenu cemo to i pokazati, ubit cemo ih igrom, trcanjem.. sigurica. Jos od kako su ti bojkoti tamo, pa kontam nema ni nekog pritiska, uzimamo garant. I svaki put samar, na terenu se haman i ne vidi razlika, ko je Zeljo, ko je Celik.. pa ni za vrijeme Amara nismo uspjeli na dobrom terenu nesto da ih izdominiramo, a poslije jos gora situacija. Tako da se ovaj put tome ni ne nadam, pogotovo zbog izostanaka, ali 3 boda nekako moraju doci.
Meni je Bevab nezamisliv na krilu, spor, los tehnicar, a Jahica se takođe bojim, teke je nekih 15 dana u punom treningu, bolje Šećerovića gurnuti.avlami97 je napisao/la:Za Čelik:
--------------------------Fejzić--------------------
Siniša--------Toskas-------Bokačini-----Husić
-------------Jahić--------Radinović------------
Miroslav-----------Bekrić--------------Bevab
--------------------Lendrić-------------------
Kjosevskog ne bih stavljao (prošlosezonski neredi u ZE i loša forma). Bevab je u Zagrebu redovno igrao lijevo krilo u zadnjoj sezoni. Mislim da je Grk spreman i ima više iskustva od Keme. Jahić zna igrati na poziciji ispred stopera, a ako zatreba u pojedinim fazama tekme može pokrivati Bokačinijeve "izlete". Lazića nisam stavljao, jer nisam siguran koliko je oporavljen. Može ući zadnjih pola sata.
Najviše sam se dvoumio između Siniše i Memije, iako Siniša igra mnogo bolje kući nego na strani ipak sam se odlučio za njega.