Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 26, 2016 10:39 am

Sta meni jos bode oci dugo dugo vremena je pozicioniranje i kretanje bez lopte. Kad posrani aut imamo niko se ziv ne krece i ne ulijece nego svi cekaju da mu lopta padne pred noge, sto najcesce nije slucaj nego je glavom nesta prebacuju dalje. Kad napadamo isto onaj sa loptom je u pokretu a svi ostali zabetonirani na mjestu, tek kad lopta krene prema njemu onda se pocne micati al se onda i cuvar mice uz njega i nista od svega. Nadam se da ce ovaj segment biti sad malo bolji.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

dell21
Kontakt:

pet avg 26, 2016 10:46 am

Sinoc na areni prije utakmice evropa lige prica neki srbijanac o postavi 442 kad je igrao kod Del Nerija. Čovjek kaže ovim riječima: bukvalno nas je čovjek vezao uzetom po črtvoricu i 2 npadača i kad se jedan kreće i ostali moraju pratiti tako da su skoro uvijek u toku utakmice oni jednako udaljeni jedan od drugog i tako pokrivaju cijeli teren. Još je nesto pričao o koncentraiji o tome da nije znao o taktici nista iako je prije toga igrao za fenerbahce ligu prvaka itd...Italijani su sa tom taktikom pokorili svijet i evropu nebrojeno puta evo vidismo sta uradi atletico madrid sa tom taktikom itd.. To sto je kostic radino u principu nije loše ali za velike i skolovane igrace a ne nase manekene koji vjezbe ne znaju raditi.

TheSvenderMan
Kontakt:

pet avg 26, 2016 10:51 am

nikad_izvini je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:btw ti meni nisi jasan, kakav si to ti mudonja kad mozes da pises ovako javno o takvim stvarima? Jel ti znas koliko ovo sto si napisao ima los uticaj na nas navijace? Pa ja da sam cuo za ovo ko sto si ti rekao bih ma daj gluposti...sutra bi vec zaboravio na to sto sam cuo i ne bi mi palo na um da pisem ovakve stvari na forum. Ako je stvarno istina, sutra bi otisao u klub i sve prijavio. Samo se pitam kakav si to onda navijac Zeljeznicara ako mozes ovakvo nesto javno napisati, samo nemir unosis medju nama navijacima.
Model = Saša Cuk, kurton od menadžera. Doveo Hervasa, Vareu, Djermanovica, Kostica u Željezničar. Bravura do bravure.

Šta će pisati drugo ?

Ps. Slovenac navija za svoj džep pa sve ostalo ;)
Cuk ili ne ovo je forum i nebi trebalo ni nagadjati ko je ko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet avg 26, 2016 10:53 am

kontranogama je napisao/la:Sta meni jos bode oci dugo dugo vremena je pozicioniranje i kretanje bez lopte. Kad posrani aut imamo niko se ziv ne krece i ne ulijece nego svi cekaju da mu lopta padne pred noge, sto najcesce nije slucaj nego je glavom nesta prebacuju dalje. Kad napadamo isto onaj sa loptom je u pokretu a svi ostali zabetonirani na mjestu, tek kad lopta krene prema njemu onda se pocne micati al se onda i cuvar mice uz njega i nista od svega. Nadam se da ce ovaj segment biti sad malo bolji.
I ovo malo što sam imao da nisu sijede, osjedio sam od Sinišinog izvođenja auta. Svaki aut mi minutu najmanje vremena izgubimo. Nauka je postala izvesti aut. Ko da vodimo 3:0 pa ga razvlače, a mi gola nismo dali već pet skoro pet sati. Toliko ima tih detalja i sitnica koje vidim da se pogrešno rade i da ništa znam skontao da ili su nam igrači glupi ili treneri levati, a izgleda mix toga dvoga. Šta me još pojede, ona intervenisanja ispred našeg gola, pa niko ni da pokuša da je ostavi u terenu ili da prilikom izbijanja digne glavu pa pokuša da je izbije prema nekom našem igraču. Nego samo je krhni dže bilo da eto ispadne kako je igrač požrtvovano krajnjim naporom intervenisao. Jedan aut može utakmicu odlučiti kao što smo od Ćele izgubili ko se sjeća ovdje na Grbavici nakon auta na sredini terena. Nadam se da pošto je Ćelo perfekcionista da će iskorijeniti ove gluposti koliko mogne jer nisu nam barem većina igrača neki mozgovi. Prošlo je vrijeme igraća bez mozga.

exbabilon
Kontakt:

pet avg 26, 2016 10:56 am

Od kako je u Zenici uradjen teren, ja svaki put pred tekmu kontam eh sigurno smo bolji od njih, na dobrom terenu cemo to i pokazati, ubit cemo ih igrom, trcanjem.. sigurica. Jos od kako su ti bojkoti tamo, pa kontam nema ni nekog pritiska, uzimamo garant. I svaki put samar, na terenu se haman i ne vidi razlika, ko je Zeljo, ko je Celik.. pa ni za vrijeme Amara nismo uspjeli na dobrom terenu nesto da ih izdominiramo, a poslije jos gora situacija. Tako da se ovaj put tome ni ne nadam, pogotovo zbog izostanaka, ali 3 boda nekako moraju doci.

godrina
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:08 am

Ovaj Slavko je pravo samouvjeren, on je haman pa obecao pobjedu.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Vrag

pet avg 26, 2016 11:12 am

exbabilon je napisao/la:Od kako je u Zenici uradjen teren, ja svaki put pred tekmu kontam eh sigurno smo bolji od njih, na dobrom terenu cemo to i pokazati, ubit cemo ih igrom, trcanjem.. sigurica. Jos od kako su ti bojkoti tamo, pa kontam nema ni nekog pritiska, uzimamo garant. I svaki put samar, na terenu se haman i ne vidi razlika, ko je Zeljo, ko je Celik.. pa ni za vrijeme Amara nismo uspjeli na dobrom terenu nesto da ih izdominiramo, a poslije jos gora situacija. Tako da se ovaj put tome ni ne nadam, pogotovo zbog izostanaka, ali 3 boda nekako moraju doci.
Za vrijeme Amara smo ih znali dobro nasamarati. Nije to do terena. To je ono sto Slavko prica ako ne das svoj maksimum nema rezultata. Pa zadnju su nas na trku i borbu dobili. Imalo je tu i do Edisove taktike, ali glavni faktor borba

dell21
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:12 am

godrina je napisao/la:Ovaj Slavko je pravo samouvjeren, on je haman pa obecao pobjedu.
Rekao je da u 12 debitantskih utakmica sa novim klubom ima 11 pobjeda i jednu nerijesenu, nadat se pobjedi :ganja:

Dzezvar
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:15 am

Jaozinho22 je napisao/la:Sad kad je loĆe trener valjda je došao i kraj tom Cuku. Ja bih se zahvalio i Bilalagicu al ni od njegovih pojačanja nema ništa izgleda.
GAZI RADIOAKTIVNE!!!!
Samo je Pozder Bilalagicev...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Hurmasica
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:16 am

Pa realno za ovu utakmicu će više trebati priprema sa te psihološke strane. Ekipu treba razdrmati, vratiti joj samopouzdanje i na to se Slavko osvrnuo jučer na pressu. Ako se uspije ekipa dići iz ove letargije, a hoće siguran sam, ne bi ni pobjeda trebala doći u pitanje. Sa Čelikom su te utakmice uvijek igra živaca ali ovaj put su stvarno desetkovani (čini mi se da 4,5 igrača neće igrati standardnih) tako da ja vjerujem u pobjedu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:17 am

Željo dolazi u smrdigrad, a smogovci na nogama. Bojkotuju bojkot. Tako je kad dolazi Veličina.

Idemo ih izurinirati po izobličenim facama.
1987

exbabilon
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:18 am

Vrag je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Od kako je u Zenici uradjen teren, ja svaki put pred tekmu kontam eh sigurno smo bolji od njih, na dobrom terenu cemo to i pokazati, ubit cemo ih igrom, trcanjem.. sigurica. Jos od kako su ti bojkoti tamo, pa kontam nema ni nekog pritiska, uzimamo garant. I svaki put samar, na terenu se haman i ne vidi razlika, ko je Zeljo, ko je Celik.. pa ni za vrijeme Amara nismo uspjeli na dobrom terenu nesto da ih izdominiramo, a poslije jos gora situacija. Tako da se ovaj put tome ni ne nadam, pogotovo zbog izostanaka, ali 3 boda nekako moraju doci.
Za vrijeme Amara smo ih znali dobro nasamarati. Nije to do terena. To je ono sto Slavko prica ako ne das svoj maksimum nema rezultata. Pa zadnju su nas na trku i borbu dobili. Imalo je tu i do Edisove taktike, ali glavni faktor borba
Ma slabo prijatelju. Bila je ta velika pobjeda cim se Amar vratio 0:1 golom Mesanovica, u Kupu smo ih mlatnuli 3:0 ono jednom, i u ligi prije 4 godine zadnji put 1:2. Nisu ni oni nas pobjedjivali do prosle sezone, ali eto... svaki put smo imali bolju ekipu od njih, bar mislimo da jesmo, pa moramo to i na terenu konacno pokazati, fakat nikakvih prepreka za to nema. Naravno treba uci puno cvrsce, odlucnije, borbenije..

ISB87
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:19 am

Nama je potrebno da zavalimo jedan-dva u prvih 45 min, jer u drugom dijelu totalno padamo.Smogovcima fali par igraca, dobar je teren...ocekujem makar da nasi grizu do kraja.Onda slijedi ta pauza i Slavko ce imati bolju sliku ekipe.

Nama je sada potreban neki pozitivan sok da bi vratili ljude na stadion.Kada bi objavili na zvanicnoj da se istok konacno gradi uz to taj famozni generalni sponzor i neka pobjeda protiv celika ja mislim da bi opet neki ljudi ostali ispred stadiona...
MIRZA RASCIC

kontranogama
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:20 am

Puno mi valjda hocemo od Zelje, gledamo evropske lige a ne možemo da realno gledamo koliki su nam dometi. Ono sto svjetski igraci rade izgleda jednostavno pa kontamo mogu i nasi. A gledam trening svjetskih ekipa pa oni vode loptu oko onih cunjeva svaki boziji trening isto sto rade i djeca od sedam godina. Znaci nikad nemoj misliti da znas cak ni osnovne stvari nego svaki dan izpocetka kao da je prvi trening. Al jok potpises za Zelju i mislis da sve znas, ne treba ti vise trening i onda granas rukama sto ti nije lopta dosla nako da je supkom uguras u go da nebi mozda koji miliatom snage extra potrosio.
Ajde Mrvice poceraj ovo stado ko onaj dzukac sto cuva ovce na Novom Zelandu.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Elegant
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:28 am

Sad je najvaznija pobjeda u Zenici a onda sreca pa ide ova pauza da Slavko malo dovede igrace u red.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:34 am

all in

slika

Morzhy
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:41 am

Svi znamo da mogu i svi smo vidjeli da se ne trude. Te priče da je samo do Kostića ne treba "pušiti". @Model jeste svašta napisao, ali je većina vas momentalno isključila to...ja iskreno ne bih isključio da je bilo prijetnji pojedinim igračima, ili čak šurovanja s njima u cilju destabilizacije kluba. Stavite se vi u situaciju da vam treba destabilizacija Želje, da li bi prijetili nekakvom Šećeroviću koji nije ni predstavljen, ili Hervasu koji je predstavljen kao najveće pojačanje u istoriji i koji je uz to "đe ja dođoh u p.m?!" španac pa mu svakako malo fali da se pokupi? Ne kažem da je istina što čovjek govori, ali ne zna niko osim Hervasa ni da nije, ako nije. Nego sad uzeti fino tricu u Zenici pa da svi uzmemo zasluženi odmor par sedmica, potrebno nam je...

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

avlami97
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:42 am

Za Čelik:

--------------------------Fejzić--------------------

Siniša--------Toskas-------Bokačini-----Husić

-------------Jahić--------Radinović------------

Miroslav-----------Bekrić--------------Bevab

--------------------Lendrić-------------------

Kjosevskog ne bih stavljao (prošlosezonski neredi u ZE i loša forma). Bevab je u Zagrebu redovno igrao lijevo krilo u zadnjoj sezoni. Mislim da je Grk spreman i ima više iskustva od Keme. Jahić zna igrati na poziciji ispred stopera, a ako zatreba u pojedinim fazama tekme može pokrivati Bokačinijeve "izlete". Lazića nisam stavljao, jer nisam siguran koliko je oporavljen. Može ući zadnjih pola sata.
Najviše sam se dvoumio između Siniše i Memije, iako Siniša igra mnogo bolje kući nego na strani ipak sam se odlučio za njega.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

cikazubo
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:45 am

avlami97 je napisao/la:Za Čelik:

--------------------------Fejzić--------------------

Siniša--------Toskas-------Bokačini-----Husić

-------------Jahić--------Radinović------------

Miroslav-----------Bekrić--------------Bevab

--------------------Lendrić-------------------

Kjosevskog ne bih stavljao (prošlosezonski neredi u ZE i loša forma). Bevab je u Zagrebu redovno igrao lijevo krilo u zadnjoj sezoni. Mislim da je Grk spreman i ima više iskustva od Keme. Jahić zna igrati na poziciji ispred stopera, a ako zatreba u pojedinim fazama tekme može pokrivati Bokačinijeve "izlete". Lazića nisam stavljao, jer nisam siguran koliko je oporavljen. Može ući zadnjih pola sata.
Najviše sam se dvoumio između Siniše i Memije, iako Siniša igra mnogo bolje kući nego na strani ipak sam se odlučio za njega.
Meni je Bevab nezamisliv na krilu, spor, los tehnicar, a Jahica se takođe bojim, teke je nekih 15 dana u punom treningu, bolje Šećerovića gurnuti.

LARSSON
Kontakt:

pet avg 26, 2016 11:45 am

Sreća pa nije dobio crveni :lol:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.

Prijava