Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 26, 2016 1:24 am

Model1964 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Sada saznam da nije bilo bojkota od strane igraca...jest da su bilo nezadovoljni Kosticem ali nije bilo bojkota
Pa naravno da nece bojkotovati u smislu te rijeci. Ali da je to ipak jedna vrsta bojkota jeste. Ne zelis da radis kako ti trener kaze. Ne zelis da das 100 % kad on to ocekuje od tebe. Itd. itd. Al da se beze ne vracamo na staro. Sretno im sa Slavkom i nek i sa njim probaju biti nezadovoljni ;)
Osnovno pitanje je : Šta se dogodilo po dolasku iz Slovenije?Gore je sve štimalo, Aco je bio produžena Kosticeva ruka na terenu, igrac u kojeg a je najviše vjerovao. Igra je bila sasvim druga od ove koju smo gledali. Pouzdano znam da je neka grupa momaka posjetila Hervasa i malo popricala :) ... poslije je on počeo pricati o kerovima i otišao. U kakvoj je vezi povratak ekipe u Sarajevo posjeta Hervasu i slaba igra cijelog tima? Ako uprava uspije naci odgovor na ovaj rebus može ocekivati uspjehe i na terenu. Ako ne uspije.... onda znamo da neko drugi, vrlo mudar i namazan, vuce konce iz prikrajka.
Jbg ti sad...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Model1964

pet avg 26, 2016 1:25 am

fk1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la: Pa naravno da nece bojkotovati u smislu te rijeci. Ali da je to ipak jedna vrsta bojkota jeste. Ne zelis da radis kako ti trener kaze. Ne zelis da das 100 % kad on to ocekuje od tebe. Itd. itd. Al da se beze ne vracamo na staro. Sretno im sa Slavkom i nek i sa njim probaju biti nezadovoljni ;)
Osnovno pitanje je : Šta se dogodilo po dolasku iz Slovenije?Gore je sve štimalo, Aco je bio produžena Kosticeva ruka na terenu, igrac u kojeg a je najviše vjerovao. Igra je bila sasvim druga od ove koju smo gledali. Pouzdano znam da je neka grupa momaka posjetila Hervasa i malo popricala :) ... poslije je on počeo pricati o kerovima i otišao. U kakvoj je vezi povratak ekipe u Sarajevo posjeta Hervasu i slaba igra cijelog tima? Ako uprava uspije naci odgovor na ovaj rebus može ocekivati uspjehe i na terenu. Ako ne uspije.... onda znamo da neko drugi, vrlo mudar i namazan, vuce konce iz prikrajka.
Jbg ti sad...
???*
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fk1921

pet avg 26, 2016 1:28 am

Model1964 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Jbg ti sad...
???*
brate ispade da neki ljudi prijete nasim igracima da ne igraju kako treba, da gubimo svaku tekmu i slicno. Ako je tako ko sto kazes onda smo u kurcu i **** drzavu i sve zivo redom.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:28 am

slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:37 am

LARS1921 je napisao/la:slika
A daj :rofl: :rofl: :rofl:
Al Slavko je zajebo sve one s fm teme, frajer bez igre ima 4000 igraca u bazi :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:38 am

Hervas je otisao jer je nakon potpisa za nas nasao bolji klub za sebe, segunda, vece pare, jos je kuci, i pod svaku cijenu je htio ici pa je i izmislio tu pricu s kerovima, nije tu bilo nikakvih grupica i momaka da su mu prijetili..

Haklapuc
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:39 am

Iskreno, i mene je strah da je razlog loše igre malo dublji od nezadovoljstva Kostićem. Pogotovo kako onaj levat napisa da je rušenje uprave krenulo u aprilu, a svi znamo u kakvu smo seriju rezultata tad upali. Možda je i paranoja, šta ja znam, neću da optužujem nikoga, možda ne trebam naglas ni razmišljati...

Tek sad sam shvatio da nisam Ćelavoj Raketi zaželio sreću. Sretno i vodi nas tamo gdje nam je mjesto!
Trenutno najbolje i jedino logično rješenje za našu klupu.
Fakat malo ponekad zapara uši ovo njegovo ja ovo, ja ono, ali je čovjeka tolika milina slušati, jer se vidi koliko je predan poslu i koliki je fudbalski fanatik, a ima i nevjerovatnu harizmu, tako da sve ostalo ide u drugi plan. Uostalom, po tome se vidi da je čovjek siguran u svoje znanje i da vjeruje u sebe.
"Mala" zamjerka je što nije doveden na početku sezone ako se već znalo da nema ništa potpisano s Radnikom. Ali hajde, zasrali smo svi, sad nas Ćelo treba vaditi i na pravom je ispitu, usudio bih se reći na najvećem u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Neka završi ocjenom kao u njemačkoj trenerskoj školi :mrgreen:

LARSSON
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:44 am

Pazite šta pišete po forumu

Model1964

pet avg 26, 2016 1:46 am

fk1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: Jbg ti sad...
???*
brate ispade da neki ljudi prijete nasim igracima da ne igraju kako treba, da gubimo svaku tekmu i slicno. Ako je tako ko sto kazes onda smo u kurcu i **** drzavu i sve zivo redom.
Hervas je ozbiljno uzeo stvar i otišao. Kako je sa drugim nemam pojma. Velika je lova u igri da bi nas pustili na miru. Gdje u centru grada ima još prostora za gradnju? Gdje se još može opljačkati? Pokušaj rušenja nije uspio jer su navijaci uz upravu. Nece biti uz upravu vec protiv ako rezultati budu slabi. Igraci nisu blesavi da sjeku granu na kojoj sjede ako nemaju iza leđa puno jača imena ;)
@cikazubo
ozišao je za manju platu i to je to. A o posjeti kako hoceš :) .... vjerovati ili ne

fk1921

pet avg 26, 2016 1:49 am

Model1964 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
???*
Hervas je ozbiljno uzeo stvar i otišao. Kako je sa drugim nemam pojma. Velika je lova u igri da bi nas pustili na miru. Gdje u centru grada ima još prostora za gradnju? Gdje se još može opljačkati? Pokušaj rušenja nije uspio jer su navijaci uz upravu. Nece biti uz upravu vec protiv ako rezultati budu slabi. Igraci nisu blesavi da sjeku granu na kojoj sjede ako nemaju iza leđa puno jača imena ;)
@cikazubo
ozišao je za manju platu i to je to. A o posjeti kako hoceš :) .... vjerovati ili ne
Ja ne mogu da vjerujem u ovu tvoju pricu ali nikako, tesko da ce igraci na to pasti i da nece odma upravi prijavit ako se osjecaju nesigurnim i slicno.
04.03.2015

fk1921

pet avg 26, 2016 1:53 am

btw ti meni nisi jasan, kakav si to ti mudonja kad mozes da pises ovako javno o takvim stvarima? Jel ti znas koliko ovo sto si napisao ima los uticaj na nas navijace? Pa ja da sam cuo za ovo ko sto si ti rekao bih ma daj gluposti...sutra bi vec zaboravio na to sto sam cuo i ne bi mi palo na um da pisem ovakve stvari na forum. Ako je stvarno istina, sutra bi otisao u klub i sve prijavio. Samo se pitam kakav si to onda navijac Zeljeznicara ako mozes ovakvo nesto javno napisati, samo nemir unosis medju nama navijacima.
04.03.2015

Model1964

pet avg 26, 2016 1:57 am

fk1921 je napisao/la:btw ti meni nisi jasan, kakav si to ti mudonja kad mozes da pises ovako javno o takvim stvarima? Jel ti znas koliko ovo sto si napisao ima los uticaj na nas navijace? Pa ja da sam cuo za ovo ko sto si ti rekao bih ma daj gluposti...sutra bi vec zaboravio na to sto sam cuo i ne bi mi palo na um da pisem ovakve stvari na forum. Ako je stvarno istina, sutra bi otisao u klub i sve prijavio. Samo se pitam kakav si to onda navijac Zeljeznicara ako mozes ovakvo nesto javno napisati, samo nemir unosis medju nama navijacima.
Dobro, kad ti kažeš :)

fk1921

pet avg 26, 2016 1:59 am

Model1964 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:btw ti meni nisi jasan, kakav si to ti mudonja kad mozes da pises ovako javno o takvim stvarima? Jel ti znas koliko ovo sto si napisao ima los uticaj na nas navijace? Pa ja da sam cuo za ovo ko sto si ti rekao bih ma daj gluposti...sutra bi vec zaboravio na to sto sam cuo i ne bi mi palo na um da pisem ovakve stvari na forum. Ako je stvarno istina, sutra bi otisao u klub i sve prijavio. Samo se pitam kakav si to onda navijac Zeljeznicara ako mozes ovakvo nesto javno napisati, samo nemir unosis medju nama navijacima.
Dobro, kad ti kažeš :)
boli tebe racku kako se sad ja a vjerujem i drugi navijaci osjecaju kad procitaju tekst sto si napisao, svaka cast :palacgore:
04.03.2015

Minhi
Kontakt:

pet avg 26, 2016 2:01 am

Svjedoci smo posljednjih dana o tome kako su se pojavili 'dušebrižnici' koji su jedva čekali trzavice u klubu i loše rezultate da se oglase. Skontali su da je loše rezultate najlakše i najsigurnije napraviti preko pojedinih igrača. Pa 'iz aviona' se vidjelo da su neki igrači naglo povukli ručnu. Krene se ozbiljno u prvom u obje zadnje kući, a onda naglo povuče ručna u drugom...
To im je sada prošlo i kolateralna šteta je bio trener i ako su se oni nadali da će Upravni odbor dati ostavku ili biti smijenjen i to im je bio prvobitni cilj.
Ovu priliku koristim da tim osobama poručim sljedeće: Ako ned'o Bog nastavite s tom praksom NAVIJAČI ĆE JOŠ JAČE STATI UZ NOVOG TRENERA SLAVKA I RUKOVODSTVO KLUBA, A POJEDINI IGRAČI ĆE BITI PROTJERANI IZ KLUBA.
Očigledno je da i mi imamo svoje 'Gulenovce' koji iz prikrajka gledali dešavanja u klubu i onda odlučili 'djelovati', a isti čak kako sami kažu i ne dolaze na tekme.
I za kraj, na ovu situaciju želim citirati rahmetli predsjednika Aliju Izetbegovića koji je jedne prilike kada je Buš napao Irak rekao "Sreća pa ljudskim sudbinama ne upravljaju ljudi".
ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG

cikazubo
Kontakt:

pet avg 26, 2016 2:02 am

Sta vam je ljudi, mi smo velika mahala, njih je 25-26 i mislite da se nebi saznalo da se takve stvari desavaju, il cemo cekat da nam neko iz Slovenije oci otvara..

Haklapuc
Kontakt:

pet avg 26, 2016 2:11 am

LARS1921 je napisao/la:Pazite šta pišete po forumu
Ako misliš na mene, ja pišem ono što mislim, a uživo govorim ono što mislim, ako ti se ne sviđa imaš opciju ban.

Model1964

pet avg 26, 2016 2:16 am

Minhi je napisao/la:Svjedoci smo posljednjih dana o tome kako su se pojavili 'dušebrižnici' koji su jedva čekali trzavice u klubu i loše rezultate da se oglase. Skontali su da je loše rezultate najlakše i najsigurnije napraviti preko pojedinih igrača. Pa 'iz aviona' se vidjelo da su neki igrači naglo povukli ručnu. Krene se ozbiljno u prvom u obje zadnje kući, a onda naglo povuče ručna u drugom...
To im je sada prošlo i kolateralna šteta je bio trener i ako su se oni nadali da će Upravni odbor dati ostavku ili biti smijenjen i to im je bio prvobitni cilj.
Ovu priliku koristim da tim osobama poručim sljedeće: Ako ned'o Bog nastavite s tom praksom NAVIJAČI ĆE JOŠ JAČE STATI UZ NOVOG TRENERA SLAVKA I RUKOVODSTVO KLUBA, A POJEDINI IGRAČI ĆE BITI PROTJERANI IZ KLUBA.
Očigledno je da i mi imamo svoje 'Gulenovce' koji iz prikrajka gledali dešavanja u klubu i onda odlučili 'djelovati', a isti čak kako sami kažu i ne dolaze na tekme.
I za kraj, na ovu situaciju želim citirati rahmetli predsjednika Aliju Izetbegovića koji je jedne prilike kada je Buš napao Irak rekao "Sreća pa ljudskim sudbinama ne upravljaju ljudi".
Ja se nadam da je uprava ustanju da se odupre nasrtajima na klub. Navijaci moraju prepoznati ozbiljnost sitacije i stati uz klub još jace. Puno je dušmana oko nas a mi hocemo pojacanja kao MC i MY. Vec pola godine pokušavaju da preuzmu klub. Mi smo izkoristili njihovu nepažnju i postavili upravu i donjeli novi statut. Kada su se sabrali krenuli su u napad.
Slicna strategija se je primjenjivala i prema tepsijama u zadnje dvije godine. Razlika je da se od njih trazio keš. Nije slucajno da je i jedan i drugi klub rezultatski katastrofalno stoji.
Svaki navijac mora biti svjestan sutacije u kojoj se nalazimo, ne smije zatvarati oci pred problemina i ocekivati da ce neki novi trener rješiti problem.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet avg 26, 2016 2:17 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Ljudi moji zna li ko šta provjereno o dešavanjima oko Istoka.Moze i u pp.
Baš se oteglo, neće ga u decembru praviti. Moje mišljenje, volio bih da griješim, Koldžo i SD će nas razvući do izbora, a poslije toga će nam šuknuti samo tako i nabiti na s nogom jer im više nismo bitni. Nama onda ostaje da pravimo na crno, a već praktično zima počinje. Bolje da smo odmah na crno počeli već bi bilo pola gotovo da smo u julu počeli kako se najavljivalo. Mogli smo do izbora imati većinu završenu i onda dovesti šupka pred svršen čin.
Samo kad pomislim ko nama pravi problem ja po jedan cir na zelucu dobijem.Sacica hoštaplera,sitnih lopova koji su umislili da su veliki udruzeni sa pohlepnim vlastodrzcima iz ovog grada koji su sebe ugradili u sve ovo.Riješice se sve ovo ali nikad im ovo ne treba zaboraviti a cekati pogodan trenutak za revanš.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet avg 26, 2016 2:18 am

Haklapuc je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Pazite šta pišete po forumu
Ako misliš na mene, ja pišem ono što mislim, a uživo govorim ono što mislim, ako ti se ne sviđa imaš opciju ban.
Nije lutko ništa tebi rekao već dvojci kojima su postovi obrisani pa ih ti sada ne vidiš. :kafa:
イビチャ・オシム

chile
Kontakt:

pet avg 26, 2016 2:25 am

Model smanji malo dozivljaj...
Ono svjesni smo mi da te boli ovo sa Kosticem, ti si najvise na forumu dizao famu oko njega te od istog haman napravio Lipija.
Nemoj beze paniku dizat, ono jesi se izradio ali sad ne moras u krajnost ici i nadmasiti Spilberga, ipas je zavrsio SSF.
Uzivaj brate malo, pozeli srecu cupavom.
I nama svima uz manje euforije ostaje da podrzimo klub u nastojanju da se izvuce iz ovog rezultatskog sivila.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava