Iskreno, i mene je strah da je razlog loše igre malo dublji od nezadovoljstva Kostićem. Pogotovo kako onaj levat napisa da je rušenje uprave krenulo u aprilu, a svi znamo u kakvu smo seriju rezultata tad upali. Možda je i paranoja, šta ja znam, neću da optužujem nikoga, možda ne trebam naglas ni razmišljati...
Tek sad sam shvatio da nisam Ćelavoj Raketi zaželio sreću. Sretno i vodi nas tamo gdje nam je mjesto!
Trenutno najbolje i jedino logično rješenje za našu klupu.
Fakat malo ponekad zapara uši ovo njegovo ja ovo, ja ono, ali je čovjeka tolika milina slušati, jer se vidi koliko je predan poslu i koliki je fudbalski fanatik, a ima i nevjerovatnu harizmu, tako da sve ostalo ide u drugi plan. Uostalom, po tome se vidi da je čovjek siguran u svoje znanje i da vjeruje u sebe.
"Mala" zamjerka je što nije doveden na početku sezone ako se već znalo da nema ništa potpisano s Radnikom. Ali hajde, zasrali smo svi, sad nas Ćelo treba vaditi i na pravom je ispitu, usudio bih se reći na najvećem u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Neka završi ocjenom kao u njemačkoj trenerskoj školi