hardwell je napisao/la:Ja došao sinoć kasno, a rekao sam bio već svojima da me probude ranije. Na kraju ja njih budio pjesmama, kaže mama: "**** te Željo više".
Sretno danas braćo!

hardwell je napisao/la:Ja došao sinoć kasno, a rekao sam bio već svojima da me probude ranije. Na kraju ja njih budio pjesmama, kaže mama: "**** te Željo više".
Sretno danas braćo!
Haveru registruj se na PIK i traži od ljudi koji prodaju IPTV liste da ti ih daju na probu.. Probe traju uglavnom od 24-48 sati.. Imaš i BHT HD i to ti je najbolji način za gledanje tekme kad već nisi tu..kontranogama je napisao/la:Ma ja neko radi, neko cuga a ja evo syebavam komp kako bi se spremio da vidim dernek na grbavici bez zamrzavanja slike, al bogami kurate sam srece izgleda. Nema veze gledat ce se pa makar dangerous attack.
Samo da se sve odradi u dolini kako Bog i Zeljo zapovjeda pa makar ja ceko na youtube snimak.
Kucaj na googleu sports-x bice streamHadzijalagic je napisao/la:Haveru registruj se na PIK i traži od ljudi koji prodaju IPTV liste da ti ih daju na probu.. Probe traju uglavnom od 24-48 sati.. Imaš i BHT HD i to ti je najbolji način za gledanje tekme kad već nisi tu..kontranogama je napisao/la:Ma ja neko radi, neko cuga a ja evo syebavam komp kako bi se spremio da vidim dernek na grbavici bez zamrzavanja slike, al bogami kurate sam srece izgleda. Nema veze gledat ce se pa makar dangerous attack.
Samo da se sve odradi u dolini kako Bog i Zeljo zapovjeda pa makar ja ceko na youtube snimak.
Bit će stream, prati komentare. Sports-x.net, a najbolja opcija (najkvalitentija) ti je ova sa IPTVkontranogama je napisao/la:Hvala raja, puno mi znaci ovo sto svako svakome hoce pomoci, to je je prava Plava porodica.
Gdje zivis da nesto pokusam srediti? Moze i na PP.kontranogama je napisao/la:Hvala raja, puno mi znaci ovo sto svako svakome hoce pomoci, to je je prava Plava porodica.
Izlija je napisao/la:Svanulo je napokon.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaže meni stari maloprije: "Zar nije bolje dat pare na meso (suho), nego na Želju, **** te Željo!"hardwell je napisao/la:Ja došao sinoć kasno, a rekao sam bio već svojima da me probude ranije. Na kraju ja njih budio pjesmama, kaže mama: "**** te Željo više".
Sretno danas braćo!
neka nas allah danas stiti i cuvaaaaaa do nove pobjedeLeon_Professional je napisao/la:Ljudi danas je taj dan... Ja bi volio kad bi ga Mico zabio, koliko bi to njemu znacilo a i da se neka usta zacepe. Mada imam filing da ce Lendra da ovo rijesi danas. Nije se dugo navijalo, valjda nece glas puci odmah![]()