ISB87 je napisao/la:Elegant se garant zapio negdje ...
to je i meni palo napamet, Dado, Bogi, Stana se eto vratioChWilla je napisao/la:to kandidati za otkaz, tako je bilo i sa bogičevićem...
otpast će mu kosa na glavizubanovic89 je napisao/la:Sta mislite koliko ce Slavko smrsat kad krene Bekricu i Stanicu objasnjavat takticke zamisli a ovi blenu u njega ko tele.
Eisenbahner1921 je napisao/la:otpast će mu kosa na glavizubanovic89 je napisao/la:Sta mislite koliko ce Slavko smrsat kad krene Bekricu i Stanicu objasnjavat takticke zamisli a ovi blenu u njega ko tele.
**** FM bazu sta mi je napricao koga da dovedem na sejvuJaozinho22 je napisao/la:ISB87 je napisao/la:Elegant se garant zapio negdje ...![]()
![]()
![]()
Prevelik je to šok za njega.
@1921.ba, jesil pitao Ćelu iza kamera da li u te 4.000 igrača ima neko top krilo za Želju ?
Vidi, malo je i meni zaparalo usi koliko frajer prica o sebi, nacinu rada, predanosti.. Ali ako cemo posteno, pitanja su mu i bila postavljana eto sta si radio u Njemackoj, sta si radio u Radniku. Svi ovi intervjui su na bazi predstavljanja novog trenera, a nece ni on sad bas pricati u detalje kako misli Zelju vratit na pobjednicki kolosjek. S druge strane hvala Bogu pa smo konacno doveli trenera koji o svom iskustvu moze pricati malo duze od par recenica. Ako 50% ispuni onoga koliko se uspio nahvaliti u ova 2 dana, mi cemo daleko dogurat. Naprijed Salko Mrvice.neroazzuro je napisao/la:Jesam li ja jedini kome ide na živce ova priča ja ovo, ja ono...?
A ako ti kazem da je to slucaj ne samo za BiH, vec ima karton za svakog igraca u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i ko zna gdje jos, hoces li mi vjerovati? I to sve sam skoro radi. Upoznao ga.. zeznut lik, nema sta. Ne pretjerivati sada, spustiti loptu na zemlju i podrzati. To samo mozemo uraditi. Pustiti covjeka da radi posao, u Bijeljini je imao svoj mir, e ovdje ga nema, vec sad je jako poznat ovdje i svi ga zovu, a on je navikao da ga niko ne prekida. Uprava ga mora zastititi, jer je sada on svima interesantan, a on mora raditi svoj posao.arelinho je napisao/la:Čuli ste da ima one kartone gdje upisuje učinke igrača iz svoje ekipe. Eh on ima karton za svakog igrača u našoj ligi i učinak na svakoj utakmici.Kako je odigrao,gdje je griješio... Ja se baš iznenadio kad sam ovo čuo.LARS1921 je napisao/la:Navija za nas od malih noguarelinho je napisao/la:Sad ću vam otkriti jednu zanimljivost u vezi Petrovića, ali prvo da vas pitam nešto.
Je li vam bilo čudno što je rekao da zna svakog našeg igrača u dušu, a tek je došao kod nas?
Pogodio si sveRodom s mejtaša je napisao/la:Baš se oteglo, neće ga u decembru praviti. Moje mišljenje, volio bih da griješim, Koldžo i SD će nas razvući do izbora, a poslije toga će nam šuknuti samo tako i nabiti na s nogom jer im više nismo bitni. Nama onda ostaje da pravimo na crno, a već praktično zima počinje. Bolje da smo odmah na crno počeli već bi bilo pola gotovo da smo u julu počeli kako se najavljivalo. Mogli smo do izbora imati većinu završenu i onda dovesti šupka pred svršen čin.Plavi orkestar je napisao/la:Ljudi moji zna li ko šta provjereno o dešavanjima oko Istoka.Moze i u pp.