LARS1921 je napisao/la:ja nisamirfo je napisao/la: Ja sam ozbiljan za ovo![]()
napiši nam nešto, kako ti neko može reći jel zna ako nam nisi objasnio šta ti znaš
uozbilji se,vrijeme ti je

LARS1921 je napisao/la:ja nisamirfo je napisao/la: Ja sam ozbiljan za ovo![]()
napiši nam nešto, kako ti neko može reći jel zna ako nam nisi objasnio šta ti znaš
KOgavran je napisao/la:Hare79 je napisao/la:Zna li iko ista za Istok?
zna
Omar500 je napisao/la:Zovi odmah eleganta, toga se prvo sjetihLARS1921 je napisao/la:Gdje si to vidio? I lakše malo, eleganta će nam šlag strefitirfo je napisao/la:Ima li istine u pricama da bi generalni sponzor mogao biti blizu?![]()
![]()
Eto te ko mirso, mirso samo sestre fatairfo je napisao/la: Informacija od kcerke jednog od bivsih "glavnih" ljudi u klubu , ako sta vise uskoro saznam javit cu vam
exbabilon je napisao/la:Samo daj recite sta je sa Krizmanom. Slavko ga nahvali na presici, a njega ne bi na treningu.
Gukni gavranegavran je napisao/la:Hare79 je napisao/la:Zna li iko ista za Istok?
zna
dell21 je napisao/la:KOgavran je napisao/la:Hare79 je napisao/la:Zna li iko ista za Istok?
zna
Ma nikakva tajna, poslali smo im nagodbu, ustupamo im "nešto" umjesto "nečega", jer to što su tražili nije realno. Ni nama a ni njima nije u interesu da se ide na sud iako bismo dobili spor ali izgubili bi godinu dana. Prema tome, dobili mi ili ne dobili dozvole neće sew graditi dok mse sa njima ne dogovorimo.gavran je napisao/la:dell21 je napisao/la:KOgavran je napisao/la:
zna
JA
Dolina je napisao/la:Ma nikakva tajna, poslali smo im nagodbu, ustupamo im "nešto" umjesto "nečega", jer to što su tražili nije realno. Ni nama a ni njima nije u interesu da se ide na sud iako bismo dobili spor ali izgubili bi godinu dana. Prema tome, dobili mi ili ne dobili dozvole neće sew graditi dok mse sa njima ne dogovorimo.gavran je napisao/la:dell21 je napisao/la:
KO
JA
e ako je tako pisaj ti onda sav trud uprave, ja bi isao na sud pa makar cekali 2 godine!Dolina je napisao/la:Ma nikakva tajna, poslali smo im nagodbu, ustupamo im "nešto" umjesto "nečega", jer to što su tražili nije realno. Ni nama a ni njima nije u interesu da se ide na sud iako bismo dobili spor ali izgubili bi godinu dana. Prema tome, dobili mi ili ne dobili dozvole neće sew graditi dok mse sa njima ne dogovorimo.gavran je napisao/la:dell21 je napisao/la:
KO
JA
Sad i ti znašgavran je napisao/la:Dolina je napisao/la:Ma nikakva tajna, poslali smo im nagodbu, ustupamo im "nešto" umjesto "nečega", jer to što su tražili nije realno. Ni nama a ni njima nije u interesu da se ide na sud iako bismo dobili spor ali izgubili bi godinu dana. Prema tome, dobili mi ili ne dobili dozvole neće sew graditi dok mse sa njima ne dogovorimo.gavran je napisao/la:
JA
sad ni ja ne znam,zbuni me
Dolina je napisao/la:Sad i ti znašgavran je napisao/la:Dolina je napisao/la: Ma nikakva tajna, poslali smo im nagodbu, ustupamo im "nešto" umjesto "nečega", jer to što su tražili nije realno. Ni nama a ni njima nije u interesu da se ide na sud iako bismo dobili spor ali izgubili bi godinu dana. Prema tome, dobili mi ili ne dobili dozvole neće sew graditi dok mse sa njima ne dogovorimo.
sad ni ja ne znam,zbuni me
Nista me ne pitajte,necu vam reci.fk1921 je napisao/la:ImaLARS1921 je napisao/la:Gdje si to vidio? I lakše malo, eleganta će nam šlag strefitirfo je napisao/la:Ima li istine u pricama da bi generalni sponzor mogao biti blizu?pitajte @Plava Porodica
bice opet šef kada bude izdanje UpitnikaGola je napisao/la:Nedime sine sto nisi postavio jos koje pitanje, pa covjeka je merak slusati.