Povratak u školske klupe: Fan shop Željo i Školski.ba nagrađuju školarce
http://skolski.ba/povratak-u-skolske-kl ... rce/56381/" target="_blank
imam ti ja, ali nije za mobPlava Porodica je napisao/la:Ima li ko stream za Hajduk, po mogucnosti za mobitel??
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
http://uzivo-sport.6te.net/arena3mob.html" target="_blank?Plava Porodica je napisao/la:Ima li ko stream za Hajduk, po mogucnosti za mobitel??
E to to hvala.LARS1921 je napisao/la:http://uzivo-sport.6te.net/arena3mob.html" target="_blank?Plava Porodica je napisao/la:Ima li ko stream za Hajduk, po mogucnosti za mobitel??
Zar nije Slavmo nahvalio Bevaba? Krizman ae vratio u Hrvatsku po neke papireexbabilon je napisao/la:Samo daj recite sta je sa Krizmanom. Slavko ga nahvali na presici, a njega ne bi na treningu.
Gdje si to vidio? I lakše malo, eleganta će nam šlag strefitirfo je napisao/la:Ima li istine u pricama da bi generalni sponzor mogao biti blizu?
informacija od istih ljudi koji su mi rekli za dogovor sa sportskim drustvomLARS1921 je napisao/la:Gdje si to vidio? I lakše malo, eleganta će nam šlag strefitirfo je napisao/la:Ima li istine u pricama da bi generalni sponzor mogao biti blizu?
ImaLARS1921 je napisao/la:Gdje si to vidio? I lakše malo, eleganta će nam šlag strefitirfo je napisao/la:Ima li istine u pricama da bi generalni sponzor mogao biti blizu?
Zovi odmah eleganta, toga se prvo sjetihLARS1921 je napisao/la:Gdje si to vidio? I lakše malo, eleganta će nam šlag strefitirfo je napisao/la:Ima li istine u pricama da bi generalni sponzor mogao biti blizu?
Ja čuo Qatar Airways, ali ne držite me za riječirfo je napisao/la:informacija od istih ljudi koji su mi rekli za dogovor sa sportskim drustvomLARS1921 je napisao/la:Gdje si to vidio? I lakše malo, eleganta će nam šlag strefitirfo je napisao/la:Ima li istine u pricama da bi generalni sponzor mogao biti blizu?
Ja sam ozbiljan za ovoLARS1921 je napisao/la:Ja čuo Qatar Airways, ali ne držite me za riječirfo je napisao/la:informacija od istih ljudi koji su mi rekli za dogovor sa sportskim drustvomLARS1921 je napisao/la:
Gdje si to vidio? I lakše malo, eleganta će nam šlag strefit
prema mojim informacijama gradjevinsku dobijamo sutra ili eventualno sljedece sedmiceHare79 je napisao/la:Zna li iko ista za Istok?
ja nisamirfo je napisao/la: Ja sam ozbiljan za ovo
Zamislite isti dan objave da imamo generalnog sponzora i da smo dobili gradjevinsku. Nastalo bi ludilo. Hitna ne bi stigla da pokrije sve.irfo je napisao/la:Ja sam ozbiljan za ovoLARS1921 je napisao/la:Ja čuo Qatar Airways, ali ne držite me za riječirfo je napisao/la: informacija od istih ljudi koji su mi rekli za dogovor sa sportskim drustvom
prema mojim informacijama gradjevinsku dobijamo sutra ili eventualno sljedece sedmiceHare79 je napisao/la:Zna li iko ista za Istok?
Hare79 je napisao/la:Zna li iko ista za Istok?
Hare79 je napisao/la:Zamislite isti dan objave da imamo generalnog sponzora i da smo dobili gradjevinsku. Nastalo bi ludilo. Hitna ne bi stigla da pokrije sve.irfo je napisao/la:Ja sam ozbiljan za ovoLARS1921 je napisao/la:
Ja čuo Qatar Airways, ali ne držite me za riječ
Informacija od kcerke jednog od bivsih "glavnih" ljudi u klubu , ako sta vise uskoro saznam javit cu vamLARS1921 je napisao/la:ja nisamirfo je napisao/la: Ja sam ozbiljan za ovo![]()
napiši nam nešto, kako ti neko može reći jel zna ako nam nisi objasnio šta ti znaš