Pa dobro, možda čovjek nije na treningu danas, završava vjerovatno neku papirologiju.LARS1921 je napisao/la:jel realno da 4 portala izbace slike a ni na jednoj nema krizmana a ima markovica?
evo hareta ko hurtica, ne zna sta mu se desava sa ekipom
Adnan Gušo će biti novi trener golmana naše najbolje A selekcije, te će imati priliku da trenira i sprema za svjetsko prvenstvo u predstojećim kvalifikacijama za Rusiju, naše reprezentativne golmane Asmira Begovića, Ibrahima Šehica i Jasmina Burića.
allahu dragi![]()
![]()
nije krizman tuLARS1921 je napisao/la:jel realno da 4 portala izbace slike a ni na jednoj nema krizmana a ima markovica?
evo hareta ko hurtica, ne zna sta mu se desava sa ekipom
Adnan Gušo će biti novi trener golmana naše najbolje A selekcije, te će imati priliku da trenira i sprema za svjetsko prvenstvo u predstojećim kvalifikacijama za Rusiju, naše reprezentativne golmane Asmira Begovića, Ibrahima Šehica i Jasmina Burića.
allahu dragi![]()
![]()
Da ne bude ko yosidabaxuz87 je napisao/la:Otisao po papire.
Cijena je tolika za sve reflwktore, a ja mislim da ce nakon temeljne ici i plava al vidjet cemo kako god bice dosta ljepsecala je napisao/la:Ovo je samo usminkavanje reflektora. Ako se dobro sjecam Siljak onda rece da kosta oko 80.000 jedan reflektor (78.000 tacno ako se dobro sjecam). Nema sanse da su spremni dati tolike pare a izgradnja istoka ceka.
poštenobaxuz87 je napisao/la:Otisao po papire.
19:30 meni se činisajo10 je napisao/la:Neka se crnogorac i krizman pokazu na terenu kao i talijan koji nije prezentovan na zvanicnoj i svi sretni haha.
U koliko sati je finale na OBNu???
Kakvu smo trenera dobili u Slavki nismo ni svjesni1921.ba je napisao/la:Pogledajte ekskluzivni intervju s novim strategom Plavih, gdinom. Slavkom Petrovićem...
[video]https://www.youtube.com/watch?v=spNFNC2w5N0[/video]