SVAKA ČAST.
Usput može li jedan bijeli XL od Firmina ?

Teško,12 štandova raspoređeno po gradu,ja se ne mogu izgurati da podijelim fanovima.Jaozinho22 je napisao/la:Kakvo pišanje po ligi i konkurenciji...![]()
![]()
SVAKA ČAST.
Usput može li jedan bijeli XL od Firmina ?
Zuka Bgm beton ocjene.Jbg igrao u Njukaslu,mora biti dobar.Leon_Professional je napisao/la:Joj Zuke kako je dobar![]()
![]()
![]()
Brate, od danas te cijenim mnogo vise, doveo si Firminja masinu![]()
![]()
![]()
Stvarno zalosno je napustiti takav sastav, znam da u ligi nemas sta vise traziti, u LP vjerovatno ne mozes proci mnogo a u EL bi mogao samo moras poklopiti neke i rezultate iz LP.. Ako si skontao da ides, posteno, ja sam isto otisao.
Poslije mozda nabacim koju sliku svog novog kluba..
Ma sklepo si opet finu ekipicu,sigurno možes ući u LP.A onda je lakše,finansije porastu,dovedeš na ljeto 2 dobra igrača,jednog prodaš,dovedeš trećeg kao zamjenu za njega i to je to.Sljedeće sezone Bavarce rušiš.Leon_Professional je napisao/la:Mislim da mi ga je skaut preporucio, isticao mu ugovor u Sparti Prag, pa sam platio 70 hiljada neku glupost, nemam pojma.
Corea mi je uvijek drag bio ali nikad ga nisam mogao dovesti. Sad nije igrao mnogo, skoro nikako u Atl. i nije ni produzio ugovor.
Slobodan je bio jos Dzagoev i ode u City, takodjer i Mera koji je otisao u Celzi.
Ekipa je sigurno jaca nego sto je bila i potrosio sam cijeli transfer buget ali tesko cemo do titule jer cim mi neko se povrijedi ili ima suspenziju odmah kriticno igramo i gubimo .
P.S. Ovaj mi napadac ima 18 god. ali ne mogu nesto da njeg screnšatam
Arrange friendly-smaller reputation team (foreign)-WolfsburgLeon_Professional je napisao/la:Slikaj![]()
![]()
![]()
Daj da dogovorimo prijateljsku kakvu da vidimo ko je jaci
Plava Porodica je napisao/la:Arrange friendly-smaller reputation team (foreign)-WolfsburgLeon_Professional je napisao/la:Slikaj![]()
![]()
![]()
Daj da dogovorimo prijateljsku kakvu da vidimo ko je jaci
Kakav je Draxler? Je li zvjerka iskreno?Leon_Professional je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Arrange friendly-smaller reputation team (foreign)-WolfsburgLeon_Professional je napisao/la:Slikaj![]()
![]()
![]()
Daj da dogovorimo prijateljsku kakvu da vidimo ko je jaci![]()
![]()
![]()
Draxleer![]()
Goretzka
![]()
![]()
Vidjet cemo kad na kraju uzmem Bayernu titulu![]()
![]()
Ma bruda vjerovatno mi je najbolji igrac u ekipi. Igra mi krilo, dao je nekih golova do sad, msm da je 2. najbolji strijelac. Nekad ga stavim na AMF. Mada nisam puno ni odigrao mecevaPlava Porodica je napisao/la: Kakav je Draxler? Je li zvjerka iskreno?
Ezil stigao do prve asistencije u 7 zvaničnom nastupi,hvala Allahu.Ali fakat kornere izvodi ko rukom,svaku tekmu 2-3 šanse nakon centaršuta iz kornera.Leon_Professional je napisao/la:Skida li Firminjo dres kao i u stvarnosti![]()
Kod mene Firminjo nije kao sto treba biti, ne znam zbog cega, bas su mu lose ocjene. Na transfer listi je, ali nije kvalitet da bi ga doveo, ne znam sta mu se desilo.
Imam ja ovog napadaca 19 god. sad nekad napunio, al nikako mi nece njegov screes. do sad ima najvise golova i asistencija, ali dosta varira, valjda zbog godina.
@Jaozinho odusta od FM