Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 4:10 pm

Bit će danas na treningu 1500 al najaci smo
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:12 pm

Jesam dosadan, ali opet: Ako će neko ići na trening nek mi se javi u pm :ganja:

Sad je 1921.ba na potezu, ima vremena do 6, prošli put nas je zajebo :ganja:

shzna
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:14 pm

Kjosevski
Siniša-Jahić-Bocca-Bevab
Bekrić-Uglješa
Boske-Dzenis-Lazić
Lendrić
1987

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:14 pm

arelinho je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
pinki je napisao/la:e haj da skontamo ko bi mogao zaigrati u zenici...
Fejza , Memija, Boca, Jaha, Bevab, Ugi, Bekric, Dzenis, Mico, Lazic, Lendric. Ako je LAzic spreman 100%
Nešto potpuno drugo se uigravalo juče. Još je Petrović spomenuo na pressu da je valjda on to rekao da se uigrava.
aha aha.. Cuo sam to, pa je poslije spomenuo Krizmana, ali ne znam da li on moze igrati.
Hajde deder nam reci sta se uigravalo da ne razbijamo glavu.
Sistem će sigurno biti promijenjen, poznajem ove igrače u dušu možda i više od nekih koji ovdje rade. Doći u Željezničar, potpisati ugovor jer je plata fenomenalna, to nije završetak karijere. Ovdje se treba dokazati ako imaš barem malo mentaliteta sportskog.

nookey
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:15 pm

arelinho je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
pinki je napisao/la:e haj da skontamo ko bi mogao zaigrati u zenici...
Fejza , Memija, Boca, Jaha, Bevab, Ugi, Bekric, Dzenis, Mico, Lazic, Lendric. Ako je LAzic spreman 100%
Nešto potpuno drugo se uigravalo juče. Još je Petrović spomenuo na pressu da je valjda on to rekao da se uigrava.
reci ne moramo se bojati Alispahića :ganja:

kemo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:19 pm

Ocekujem ovih dana fotografisanje igraca

cikazubo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:29 pm

S obzirom da će mlada repka igrati na Grbavici sjećam se da je Misimović u onom izlaganju spomenuo da su nam za to potrebni brojčanici na ulazima i video nadzor, znači li to da se i te stvari rješavaju u narednih 10-tak dana ?
Što se tiče reflektora stadion će dobiti novu dimenziju kad se ofarbaju, onako je baš bilo upadno i šareno, stadion polako poprima sve ljepše konture, idemo mic po mic i sljedećeg ljeta da pređemo u narednu kategoriju ako Bog da. :)

Jel trening na glavnom ili pomoćnom ?
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u čet avg 25, 2016 4:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Choks
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:30 pm

Ja mislim da ce dva zadnja vezna da budu Jahić i Uglješa , Bekric centralni , desno Mićo , lijevi Lazić ( Halvadzic ili Sandi ako je potpisao ) i špic Lendrić .

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:32 pm

Kada se reflektori ofarbaju bit ce to extra. Jos kada istok krene ima stadion da bude vrhunski.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

1921.ba
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:34 pm

intervju odradjen. slavko je ljudina al je imperator :D

reflektori se farbaju, samo ne znam oce li svi.... ide uskoro video sa sefom
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Brkoo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:35 pm

cikazubo je napisao/la:S obzirom da će mlada repka igrati na Grbavici sjećam se da je Misimović u onom izlaganju spomenuo da su nam za to potrebni brojčanici na ulazima i video nadzor, znači li to da se i te stvari rješavaju u narednih 10-tak dana ?
Što se tiče reflektora stadion će dobiti novu dimenziju kad se ofarbaju, onako je baš bilo upadno i šareno, stadion polako poprima sve ljepše konture, idemo mic po mic i sljedećeg ljeta da pređemo u narednu kategoriju ako Bog da. :)

Ako sam ja dobro shvatio, brojcanici i video nadzor uz izgradnju istoka znace stadion kategorije 3..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:37 pm

Mislim da se ti brojčanici odnose na utakmice A reprezentacije.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 4:38 pm

cikazubo je napisao/la:S obzirom da će mlada repka igrati na Grbavici sjećam se da je Misimović u onom izlaganju spomenuo da su nam za to potrebni brojčanici na ulazima i video nadzor, znači li to da se i te stvari rješavaju u narednih 10-tak dana ?

Koliko sam ja skontao to ce nam trebati za 3 kategoriju i ujedno uslov za igranje A repke !?
Naravno uz izgradjen istok.
Zadnja izmjena: krajisnik87, dana/u čet avg 25, 2016 4:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

zubanovic89
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:39 pm

Mozete pricati sta hocete oko naseg marketinga al PR u zadnja 3-4 dana i narednih 4-5 ce vratiti ljude na stadion. Poslije Zrinjskog se mudro sutilo, poslije smjena Kostica gdje se reklo da on nije jedini kriv, pa boom sa Petrovicem, za 2-3 dana ce se objaviti da se reflektori farbaju sto ce nafurati raju jer je opet neko ulaganje u stadion, ide onda Celik ako ga pobijedimo i to dize moral i onda vjerovatno objava da se istok krece graditi poslije pauze prva utakmica na Grbavici bice 7-8 hiljada ljudi sigurno. Raja je nafurana ko da sezona jos nije pocela.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 4:45 pm

1921.ba je napisao/la:intervju odradjen. slavko je ljudina al je imperator :D

reflektori se farbaju, samo ne znam oce li svi.... ide uskoro video sa sefom
Pa nece valjda ostaviti dva neofarbana haha. Salim se nek ofarbaju pola jesnog ljepse ce biti

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:45 pm

zubanovic89 je napisao/la:Mozete pricati sta hocete oko naseg marketinga al PR u zadnja 3-4 dana i narednih 4-5 ce vratiti ljude na stadion. Poslije Zrinjskog se mudro sutilo, poslije smjena Kostica gdje se reklo da on nije jedini kriv, pa boom sa Petrovicem, za 2-3 dana ce se objaviti da se reflektori farbaju sto ce nafurati raju jer je opet neko ulaganje u stadion, ide onda Celik ako ga pobijedimo i to dize moral i onda vjerovatno objava da se istok krece graditi poslije pauze prva utakmica na Grbavici bice 7-8 hiljada ljudi sigurno. Raja je nafurana ko da sezona jos nije pocela.
Nek oni nama jedan pr odrade u vidu Štilića :ganja:

Kapiten
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:47 pm

a kao na kosevu imaju ti brojcanici pa je kategorija 3 ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

zubanovic89
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:48 pm

arelinho je napisao/la:
pinki je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
reci ne moramo se bojati Alispahića :ganja:
Evo ovdje da vam obojici da vam odgovorim. Ovako je juče na treningu se uigravalo. Jaran mi gledao trening i kaže da je ovako bilo:

Veca
Stevanović Boka Jaha Bevab
Uglješa Bekrija Dženis
Stevanović Husić
Lendrić

4-3-2-1 formacija
Po meni je bolje Toskas drugi stoper a Jahic umjesto Dzenisa. Ovo mi izgleda previse defanzivno za njega.

zubanovic89
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:49 pm

LARS1921 je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Mozete pricati sta hocete oko naseg marketinga al PR u zadnja 3-4 dana i narednih 4-5 ce vratiti ljude na stadion. Poslije Zrinjskog se mudro sutilo, poslije smjena Kostica gdje se reklo da on nije jedini kriv, pa boom sa Petrovicem, za 2-3 dana ce se objaviti da se reflektori farbaju sto ce nafurati raju jer je opet neko ulaganje u stadion, ide onda Celik ako ga pobijedimo i to dize moral i onda vjerovatno objava da se istok krece graditi poslije pauze prva utakmica na Grbavici bice 7-8 hiljada ljudi sigurno. Raja je nafurana ko da sezona jos nije pocela.
Nek oni nama jedan pr odrade u vidu Štilića :ganja:
Ne bih se bunio :ganja:

Vrag

čet avg 25, 2016 4:49 pm

Kapiten je napisao/la:a kao na kosevu imaju ti brojcanici pa je kategorija 3 ?
Kada se Grbavica osposobi za kategoriju 3 Kosevo vise nece dobijati licencu. Kada je Kosevo u pitanju gledalo se kroz prste

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava