aha aha.. Cuo sam to, pa je poslije spomenuo Krizmana, ali ne znam da li on moze igrati.arelinho je napisao/la:Nešto potpuno drugo se uigravalo juče. Još je Petrović spomenuo na pressu da je valjda on to rekao da se uigrava.Leon_Professional je napisao/la:Fejza , Memija, Boca, Jaha, Bevab, Ugi, Bekric, Dzenis, Mico, Lazic, Lendric. Ako je LAzic spreman 100%pinki je napisao/la:e haj da skontamo ko bi mogao zaigrati u zenici...
Sistem će sigurno biti promijenjen, poznajem ove igrače u dušu možda i više od nekih koji ovdje rade. Doći u Željezničar, potpisati ugovor jer je plata fenomenalna, to nije završetak karijere. Ovdje se treba dokazati ako imaš barem malo mentaliteta sportskog.
reci ne moramo se bojati Alispahićaarelinho je napisao/la:Nešto potpuno drugo se uigravalo juče. Još je Petrović spomenuo na pressu da je valjda on to rekao da se uigrava.Leon_Professional je napisao/la:Fejza , Memija, Boca, Jaha, Bevab, Ugi, Bekric, Dzenis, Mico, Lazic, Lendric. Ako je LAzic spreman 100%pinki je napisao/la:e haj da skontamo ko bi mogao zaigrati u zenici...
Ako sam ja dobro shvatio, brojcanici i video nadzor uz izgradnju istoka znace stadion kategorije 3..cikazubo je napisao/la:S obzirom da će mlada repka igrati na Grbavici sjećam se da je Misimović u onom izlaganju spomenuo da su nam za to potrebni brojčanici na ulazima i video nadzor, znači li to da se i te stvari rješavaju u narednih 10-tak dana ?
Što se tiče reflektora stadion će dobiti novu dimenziju kad se ofarbaju, onako je baš bilo upadno i šareno, stadion polako poprima sve ljepše konture, idemo mic po mic i sljedećeg ljeta da pređemo u narednu kategoriju ako Bog da.
Jel trening na glavnom ili pomoćnom ?
Koliko sam ja skontao to ce nam trebati za 3 kategoriju i ujedno uslov za igranje A repke !?cikazubo je napisao/la:S obzirom da će mlada repka igrati na Grbavici sjećam se da je Misimović u onom izlaganju spomenuo da su nam za to potrebni brojčanici na ulazima i video nadzor, znači li to da se i te stvari rješavaju u narednih 10-tak dana ?
Što se tiče reflektora stadion će dobiti novu dimenziju kad se ofarbaju, onako je baš bilo upadno i šareno, stadion polako poprima sve ljepše konture, idemo mic po mic i sljedećeg ljeta da pređemo u narednu kategoriju ako Bog da.
Jel trening na glavnom ili pomoćnom ?
Pa nece valjda ostaviti dva neofarbana haha. Salim se nek ofarbaju pola jesnog ljepse ce biti1921.ba je napisao/la:intervju odradjen. slavko je ljudina al je imperator
reflektori se farbaju, samo ne znam oce li svi.... ide uskoro video sa sefom
Nek oni nama jedan pr odrade u vidu Štilićazubanovic89 je napisao/la:Mozete pricati sta hocete oko naseg marketinga al PR u zadnja 3-4 dana i narednih 4-5 ce vratiti ljude na stadion. Poslije Zrinjskog se mudro sutilo, poslije smjena Kostica gdje se reklo da on nije jedini kriv, pa boom sa Petrovicem, za 2-3 dana ce se objaviti da se reflektori farbaju sto ce nafurati raju jer je opet neko ulaganje u stadion, ide onda Celik ako ga pobijedimo i to dize moral i onda vjerovatno objava da se istok krece graditi poslije pauze prva utakmica na Grbavici bice 7-8 hiljada ljudi sigurno. Raja je nafurana ko da sezona jos nije pocela.
Po meni je bolje Toskas drugi stoper a Jahic umjesto Dzenisa. Ovo mi izgleda previse defanzivno za njega.arelinho je napisao/la:Evo ovdje da vam obojici da vam odgovorim. Ovako je juče na treningu se uigravalo. Jaran mi gledao trening i kaže da je ovako bilo:pinki je napisao/la:reci ne moramo se bojati Alispahićaarelinho je napisao/la:
Nešto potpuno drugo se uigravalo juče. Još je Petrović spomenuo na pressu da je valjda on to rekao da se uigrava.
Veca
Stevanović Boka Jaha Bevab
Uglješa Bekrija Dženis
Stevanović Husić
Lendrić
4-3-2-1 formacija
Ne bih se bunioLARS1921 je napisao/la:Nek oni nama jedan pr odrade u vidu Štilićazubanovic89 je napisao/la:Mozete pricati sta hocete oko naseg marketinga al PR u zadnja 3-4 dana i narednih 4-5 ce vratiti ljude na stadion. Poslije Zrinjskog se mudro sutilo, poslije smjena Kostica gdje se reklo da on nije jedini kriv, pa boom sa Petrovicem, za 2-3 dana ce se objaviti da se reflektori farbaju sto ce nafurati raju jer je opet neko ulaganje u stadion, ide onda Celik ako ga pobijedimo i to dize moral i onda vjerovatno objava da se istok krece graditi poslije pauze prva utakmica na Grbavici bice 7-8 hiljada ljudi sigurno. Raja je nafurana ko da sezona jos nije pocela.
Kada se Grbavica osposobi za kategoriju 3 Kosevo vise nece dobijati licencu. Kada je Kosevo u pitanju gledalo se kroz prsteKapiten je napisao/la:a kao na kosevu imaju ti brojcanici pa je kategorija 3 ?