Došao sam podići posrnulog giganta koji je zadrijemao, a kojeg je potrebno prodrmati.

Došao sam podići posrnulog giganta koji je zadrijemao, a kojeg je potrebno prodrmati.
Ima jedna mala razlika u kompletnoj obnovi stubova i čistom farbanju.cipiripi je napisao/la:i meni isto kao da se neko zajebaje, daj fakat jesu li se poceli farbati reflektori, jer davno se je spominjalo da bi nas farbanje reflektora izaslo cca oko 80 000 maraka
17:30kalechw je napisao/la:kad je danas trening, malo da vidimo novog šefa ?
Sandi KrižmanChoks je napisao/la:Za kojeg igrača iz Hrvatske je rekao da ce nam biti veliko pojačanje na krilu
Možda čekaju da Ćelo odluči ostaju li ili ne. To mi je sad nekako logično.Hare79 je napisao/la:Kako nema zvanične potvrde je li potpisao taj Križman? Isto važi i za tog Markovića. Nahvališe ga, bivši reprezentativac Crne Gore, ali niko još da potvrdi je li ostaje ili ne.
A meni je nekako logično čim ga ćelo spomenu da će ostati.Jaozinho22 je napisao/la:Možda čekaju da Ćelo odluči ostaju li ili ne. To mi je sad nekako logično.Hare79 je napisao/la:Kako nema zvanične potvrde je li potpisao taj Križman? Isto važi i za tog Markovića. Nahvališe ga, bivši reprezentativac Crne Gore, ali niko još da potvrdi je li ostaje ili ne.
Petrović govori o njemu kao da je već potpisao. Ko li će u subotu igrati u vezi? Blagojević i Šećerović suspendovani....Jaozinho22 je napisao/la:Možda čekaju da Ćelo odluči ostaju li ili ne. To mi je sad nekako logično.Hare79 je napisao/la:Kako nema zvanične potvrde je li potpisao taj Križman? Isto važi i za tog Markovića. Nahvališe ga, bivši reprezentativac Crne Gore, ali niko još da potvrdi je li ostaje ili ne.
Nijekrajisnik87 je napisao/la:Jeli i Boccaccini bio ozvanicen ?
Fejza , Memija, Boca, Jaha, Bevab, Ugi, Bekric, Dzenis, Mico, Lazic, Lendric. Ako je LAzic spreman 100%pinki je napisao/la:e haj da skontamo ko bi mogao zaigrati u zenici...