Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 2:19 pm

Bolje platiti 80k KM spasiti i zastiti reflektore nego 320k za 4 nova

Jaozinho22

čet avg 25, 2016 2:21 pm

Okolele je napisao/la:Citam ovog Koljića iz Krupe hoce Ajax te klubovi iz Belgije,Anderlecht,Genk i Standard..Skaut Ajax Overmars bacio oko na njega..Lafo vec odbili ponudu neke agencije iz Srbije od 400000 eura za njega..
:rofl: :rofl: :rofl: Nek se vrate na prošlu sezonu, frajer nije mogao more s broda pogodit.
Jedan član, jedan glas ! HOĆEMO UGAŠEN ČELIK,poyy.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:22 pm

Baš mi žao što će Zeničkim osnovcima početak nove školske godine biti obilježen suzama i učenjem velikog broja psovki.
イビチャ・オシム

Brkoo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:25 pm

Okolele je napisao/la:Citam ovog Koljića iz Krupe hoce Ajax te klubovi iz Belgije,Anderlecht,Genk i Standard..Skaut Ajax Overmars bacio oko na njega..Lafo vec odbili ponudu neke agencije iz Srbije od 400000 eura za njega..
Ma glupost, vise od pola golova dao iz penala..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:27 pm

Da njega trazi Ajax i drugi nabrojani timovi on bi Krupi dao svojih 400.000 da ode ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Southboy
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:27 pm

Pozz za druga @kontranogama juce smo zajedno gledali trening i komentarisali i kada si ovdje spomenuo pricu o pomocnom i da oni malci imaju jak šut prepoznao sam te odma :)

Mnogo srece Petrovicu za pocetak,ima dosta materijala za napredak i da ostane dugo na nasoj klupi.

Hajde danas ko god moze na trening,juce su nam rekli da ce nas pustiti da mozemo fino gledati...Moralo MRVICU docekati aplauzom

teteac8684
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:32 pm

Elegant je napisao/la:Da njega trazi Ajax i drugi nabrojani timovi on bi Krupi dao svojih 400.000 da ode ...
Što bi u Ajax, bolje u Krupi :klanjase2:

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:41 pm

Još 18 ipo minuta

Okolele
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:41 pm

Petrović je pokazao da je ozbiljno shvatio svoj novi posao još prije dolaska na Grbavicu. Koliko mu je bitan duel sa Čelikom, govori podatak da će svi igrači koje Petrović ima na raspolaganju, odmah nakon današnjeg treninga u karantin do pred utakmicu.Do sada nije bio slučaj da fudbaleri našeg najtrofejnijeg tima budu dva dana pred meč u karantinu
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:45 pm

teteac8684 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Da njega trazi Ajax i drugi nabrojani timovi on bi Krupi dao svojih 400.000 da ode ...
Što bi u Ajax, bolje u Krupi :klanjase2:
Nema razloga da ide tako mlad u Ajax samo jer ce imati malo veću platu, Krupina akademija > Ajaxova akademija :kafa:

dell21
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:46 pm

Okolele je napisao/la:Petrović je pokazao da je ozbiljno shvatio svoj novi posao još prije dolaska na Grbavicu. Koliko mu je bitan duel sa Čelikom, govori podatak da će svi igrači koje Petrović ima na raspolaganju, odmah nakon današnjeg treninga u karantin do pred utakmicu.Do sada nije bio slučaj da fudbaleri našeg najtrofejnijeg tima budu dva dana pred meč u karantinu
Znaci nema izlazaka, kladionice, pijanki ... ocekujejm bojkot petrovica jos u Zenici.

cikazubo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:47 pm

ChWilla je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:Ala mozete valjat gluposti, kod vas sve nekakve teorije zavjere..uvijek neko nekome nesto kroji...
Hajd ti objasni kako igrac koji je konstantno na klupi Rapida, igrac koji je na klupi Darmstadta vec dvije godine i igrac nekakvog Maccabia imaju prednost u odnosu na nosioce igre u ekipama Paoka, Palerma, Hajduka (a navodno sad ce u Andrlecht nakon play offa) ?
Depilirani vs Miroslav, depilirani u 6 kola jedna dobra utakmica, Miroslav u 6 kola svaki put nas najbolji igrac, statisticki je takodje 3 puta bolji od Duljevica, i pored toga ima iskustvo igranja za repku, ali ne, gojazni talenat od 24 godine ima po necemu prednost, po cemu li ?
ja koliko vidim, nekakav maccabi i hajduk večeras međusobno igraju za prolaz i daleko je od sigurnog ko će proći...paok je bukvalno već prošao, ali i rapid je isto tako.
Dinamo je prošao a Roma nije, jel Dinamo bolji od Rome ?
Znam kakva je Izraelska liga vrlo dobro i koliko malo treba da dole budeš okej igrač.

Virtu4L

čet avg 25, 2016 2:48 pm

Brkoo je napisao/la:Vranjes nema kvalitet za reprezentaciju i nama je ta desna strana problem, htio ti to priznati ili ne.
Izvini ali nakon ovog uvoda dalje nisam čitao, ok si i sve, ali za igrača koji je prošle sezone počeo 10 od mogućih 14 utakmica u Primeri reći da nije kvalitet za reprezentaciju mi je... ne znam ni ja šta mi je. Gdje god je igrao bio je nazamjenjiv u prvoj postavi. U reprezentaciji je imao jednu lošu utakmicu, ostale sve na izuzetno visokom nivou.... ne mogu vjerovati da ovo pišem.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 2:50 pm

dell21 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Petrović je pokazao da je ozbiljno shvatio svoj novi posao još prije dolaska na Grbavicu. Koliko mu je bitan duel sa Čelikom, govori podatak da će svi igrači koje Petrović ima na raspolaganju, odmah nakon današnjeg treninga u karantin do pred utakmicu.Do sada nije bio slučaj da fudbaleri našeg najtrofejnijeg tima budu dva dana pred meč u karantinu
Znaci nema izlazaka, kladionice, pijanki ... ocekujejm bojkot petrovica jos u Zenici.
Sad to htjedoh napisati

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:51 pm

cikazubo je napisao/la: Dinamo je prošao a Roma nije, jel Dinamo bolji od Rome ?
Znam kakva je Izraelska liga vrlo dobro i koliko malo treba da dole budeš okej igrač.
ovi igraju međusobno, a dinamo i roma nisu mogli ni teoretski.

maccabi je prošle godine igrao grupu CL, a hajduku je i EL premija...
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:53 pm

Virtu4L je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Vranjes nema kvalitet za reprezentaciju i nama je ta desna strana problem, htio ti to priznati ili ne.
Izvini ali nakon ovog uvoda dalje nisam čitao, ok si i sve, ali za igrača koji je prošle sezone počeo 10 od mogućih 14 utakmica u Primeri reći da nije kvalitet za reprezentaciju mi je... ne znam ni ja šta mi je. Gdje god je igrao bio je nazamjenjiv u prvoj postavi. U reprezentaciji je imao jednu lošu utakmicu, ostale sve na izuzetno visokom nivou.... ne mogu vjerovati da ovo pišem.
ono što mislim da je mislio je da nema kvalitet za reprezentaciju kakvoj se mi nadamo, koja bi se stalno plasirala na velika takmičenja, a ne u vidu incidenta...i nema. za taj nivo nama škripi pola pozicija u timu, pa i ta.
gradi željo boli te *****

Velahalve
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:54 pm

Meni neki rekoše da je Koljić dogovorio prelazak u Sarajevo, ne znam samo je li na polusezoni ili na kraju

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:55 pm

Velahalve je napisao/la:Meni neki rekoše da je Koljić dogovorio prelazak u Sarajevo, ne znam samo je li na polusezoni ili na kraju
Prošle sedmice nam se nudio ko posljednja qurava, mi ga odbili, šta će nam.

:ganja: :ganja:

Velahalve
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:57 pm

LARS1921 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Meni neki rekoše da je Koljić dogovorio prelazak u Sarajevo, ne znam samo je li na polusezoni ili na kraju
Prošle sedmice nam se nudio ko posljednja qurava, mi ga odbili, šta će nam.

:ganja: :ganja:
Vjerovatno se i njima nudio :rofl1:

cikazubo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:57 pm

ChWilla je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Dinamo je prošao a Roma nije, jel Dinamo bolji od Rome ?
ovi igraju međusobno, a dinamo i roma nisu mogli ni teoretski.

maccabi je prošle godine igrao grupu CL, a hajduku je i EL premija...
Jeste, ali ne budi bukvalac, TSŠ će sad iz Hajduka u neki veliki klub tj odma posle PO večeras, a Medenom je prošlo vrijeme i njemu je ovaj maccabi plafon trenutno. U svakom slučaju Tino, Kožulj, Cimi > Medeni, Tomić, Grahovac tim redoslijedom..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava