Okolele je napisao/la:Citam ovog Koljića iz Krupe hoce Ajax te klubovi iz Belgije,Anderlecht,Genk i Standard..Skaut Ajax Overmars bacio oko na njega..Lafo vec odbili ponudu neke agencije iz Srbije od 400000 eura za njega..
Ma glupost, vise od pola golova dao iz penala..Okolele je napisao/la:Citam ovog Koljića iz Krupe hoce Ajax te klubovi iz Belgije,Anderlecht,Genk i Standard..Skaut Ajax Overmars bacio oko na njega..Lafo vec odbili ponudu neke agencije iz Srbije od 400000 eura za njega..
Što bi u Ajax, bolje u KrupiElegant je napisao/la:Da njega trazi Ajax i drugi nabrojani timovi on bi Krupi dao svojih 400.000 da ode ...
Nema razloga da ide tako mlad u Ajax samo jer ce imati malo veću platu, Krupina akademija > Ajaxova akademijateteac8684 je napisao/la:Što bi u Ajax, bolje u KrupiElegant je napisao/la:Da njega trazi Ajax i drugi nabrojani timovi on bi Krupi dao svojih 400.000 da ode ...
Znaci nema izlazaka, kladionice, pijanki ... ocekujejm bojkot petrovica jos u Zenici.Okolele je napisao/la:Petrović je pokazao da je ozbiljno shvatio svoj novi posao još prije dolaska na Grbavicu. Koliko mu je bitan duel sa Čelikom, govori podatak da će svi igrači koje Petrović ima na raspolaganju, odmah nakon današnjeg treninga u karantin do pred utakmicu.Do sada nije bio slučaj da fudbaleri našeg najtrofejnijeg tima budu dva dana pred meč u karantinu
Dinamo je prošao a Roma nije, jel Dinamo bolji od Rome ?ChWilla je napisao/la:ja koliko vidim, nekakav maccabi i hajduk večeras međusobno igraju za prolaz i daleko je od sigurnog ko će proći...paok je bukvalno već prošao, ali i rapid je isto tako.cikazubo je napisao/la:Hajd ti objasni kako igrac koji je konstantno na klupi Rapida, igrac koji je na klupi Darmstadta vec dvije godine i igrac nekakvog Maccabia imaju prednost u odnosu na nosioce igre u ekipama Paoka, Palerma, Hajduka (a navodno sad ce u Andrlecht nakon play offa) ?ISB87 je napisao/la:Ala mozete valjat gluposti, kod vas sve nekakve teorije zavjere..uvijek neko nekome nesto kroji...
Depilirani vs Miroslav, depilirani u 6 kola jedna dobra utakmica, Miroslav u 6 kola svaki put nas najbolji igrac, statisticki je takodje 3 puta bolji od Duljevica, i pored toga ima iskustvo igranja za repku, ali ne, gojazni talenat od 24 godine ima po necemu prednost, po cemu li ?
Izvini ali nakon ovog uvoda dalje nisam čitao, ok si i sve, ali za igrača koji je prošle sezone počeo 10 od mogućih 14 utakmica u Primeri reći da nije kvalitet za reprezentaciju mi je... ne znam ni ja šta mi je. Gdje god je igrao bio je nazamjenjiv u prvoj postavi. U reprezentaciji je imao jednu lošu utakmicu, ostale sve na izuzetno visokom nivou.... ne mogu vjerovati da ovo pišem.Brkoo je napisao/la:Vranjes nema kvalitet za reprezentaciju i nama je ta desna strana problem, htio ti to priznati ili ne.
Sad to htjedoh napisatidell21 je napisao/la:Znaci nema izlazaka, kladionice, pijanki ... ocekujejm bojkot petrovica jos u Zenici.Okolele je napisao/la:Petrović je pokazao da je ozbiljno shvatio svoj novi posao još prije dolaska na Grbavicu. Koliko mu je bitan duel sa Čelikom, govori podatak da će svi igrači koje Petrović ima na raspolaganju, odmah nakon današnjeg treninga u karantin do pred utakmicu.Do sada nije bio slučaj da fudbaleri našeg najtrofejnijeg tima budu dva dana pred meč u karantinu
ovi igraju međusobno, a dinamo i roma nisu mogli ni teoretski.cikazubo je napisao/la: Dinamo je prošao a Roma nije, jel Dinamo bolji od Rome ?
Znam kakva je Izraelska liga vrlo dobro i koliko malo treba da dole budeš okej igrač.
ono što mislim da je mislio je da nema kvalitet za reprezentaciju kakvoj se mi nadamo, koja bi se stalno plasirala na velika takmičenja, a ne u vidu incidenta...i nema. za taj nivo nama škripi pola pozicija u timu, pa i ta.Virtu4L je napisao/la:Izvini ali nakon ovog uvoda dalje nisam čitao, ok si i sve, ali za igrača koji je prošle sezone počeo 10 od mogućih 14 utakmica u Primeri reći da nije kvalitet za reprezentaciju mi je... ne znam ni ja šta mi je. Gdje god je igrao bio je nazamjenjiv u prvoj postavi. U reprezentaciji je imao jednu lošu utakmicu, ostale sve na izuzetno visokom nivou.... ne mogu vjerovati da ovo pišem.Brkoo je napisao/la:Vranjes nema kvalitet za reprezentaciju i nama je ta desna strana problem, htio ti to priznati ili ne.
Prošle sedmice nam se nudio ko posljednja qurava, mi ga odbili, šta će nam.Velahalve je napisao/la:Meni neki rekoše da je Koljić dogovorio prelazak u Sarajevo, ne znam samo je li na polusezoni ili na kraju
Vjerovatno se i njima nudioLARS1921 je napisao/la:Prošle sedmice nam se nudio ko posljednja qurava, mi ga odbili, šta će nam.Velahalve je napisao/la:Meni neki rekoše da je Koljić dogovorio prelazak u Sarajevo, ne znam samo je li na polusezoni ili na kraju
![]()
Jeste, ali ne budi bukvalac, TSŠ će sad iz Hajduka u neki veliki klub tj odma posle PO večeras, a Medenom je prošlo vrijeme i njemu je ovaj maccabi plafon trenutno. U svakom slučaju Tino, Kožulj, Cimi > Medeni, Tomić, Grahovac tim redoslijedom..ChWilla je napisao/la:ovi igraju međusobno, a dinamo i roma nisu mogli ni teoretski.cikazubo je napisao/la: Dinamo je prošao a Roma nije, jel Dinamo bolji od Rome ?
Znam kakva je Izraelska liga vrlo dobro i koliko malo treba da dole budeš okej igrač.
maccabi je prošle godine igrao grupu CL, a hajduku je i EL premija...