Ja se uspijem nekako spojiti na wi-fi na Grbavici, ali vrlo brzo se veza prekine pa onda moras ispocetka ... Pa malo nece, malo hoce.
Patnja.
i s 3g isto imam problema nerijetko ...
Vidis da je mako frajer onu sliku profila, uprava haman dobila njegovu podrsku, nece to na dobro izacishzna je napisao/la:Uklonjena sa fb ona stranica?
dell21 je napisao/la:Dobro mu stoji ova majca vidi se da je zadovoljan novim klubom. Ajde mali povedi nas sredi ove manekene u ekipi pa da budemo ponovo na putu slave.
Vjerovatno se nešto dogovorilo s njima. Ali eto, ako je bilo neke dileme, sad znamo i odakle i ko je htio ovo sve sasjeći u korijenu.Omar500 je napisao/la:Vidis da je mako frajer onu sliku profila, uprava haman dobila njegovu podrsku, nece to na dobro izacishzna je napisao/la:Uklonjena sa fb ona stranica?![]()
ma daaaj, jel fakat?arelinho je napisao/la:Izgleda se farbaju reflektori na stadionu.![]()
to je za muštuluka fakatarelinho je napisao/la:Sad mi jaran javi. Kaže eno jedan reflektor u sivu boju ofarban. Valjda ona temeljna boja koja se stavlja. Ako je mene slagao onda sam i ja vas.pinki je napisao/la:ma daaaj, jel fakat?arelinho je napisao/la:Izgleda se farbaju reflektori na stadionu.![]()
E svaka častpinki je napisao/la:to je za muštuluka fakatarelinho je napisao/la:Sad mi jaran javi. Kaže eno jedan reflektor u sivu boju ofarban. Valjda ona temeljna boja koja se stavlja. Ako je mene slagao onda sam i ja vas.pinki je napisao/la: ma daaaj, jel fakat?
Koji bumHurmasica je napisao/la:E svaka častpinki je napisao/la:to je za muštuluka fakatarelinho je napisao/la:
Sad mi jaran javi. Kaže eno jedan reflektor u sivu boju ofarban. Valjda ona temeljna boja koja se stavlja. Ako je mene slagao onda sam i ja vas.
Vranjes nema kvalitet za reprezentaciju i nama je ta desna strana problem, htio ti to priznati ili ne. Ni Mateo Susic nema kvalitet za reprezentaciju jer je defanzivno jako los. Kozulj je bolji igrac i od Tomica i od Vrancica, uz to je mlad i moze ako nastavi sa ovakvo dobrim igrama u Hajduku napraviti dobar transfer. Gojko Cimirot je poslije Besica nas najbolji defanzivni veznjak, i kao takav bi trebao imati mjesta i u prvom sastavu reprezentacije a ne da bude na rezervnom spisku i da zavisi od toga hoce li se neko povrijediti ili ce neko iz drugih razloga otkazati nastup da bi Gojko mogao biti pozvan na spisak reprezentativaca.Virtu4L je napisao/la:Svi su zasluženo na spisku. Vranješ je raskinuo ugovor pije par dana, vrlo brzo će naći novi klub, a kvalitet je neupitan, jedini koji može igrati desnog beka. Vrančić, Kožulj, Tomić, sve u pet deka, vječita rasprava o igračima podjednakog kvaliteta. S tim da je Tomić sjajan ove sezone i treba biti nagrađen.Brkoo je napisao/la:Nisam ocekivao od Mehmeda da bude jos jedna marioneta saveza u nizu. Toliko nelogicnosti u vezi spiska igracaVranjes na spisku a nema kluba, Duljevic na spisku, Cimirot na dodatnom spisku a Vrancic na spisku, Cimirot deset puta bolji igrac, nema Kozulja koji je za Tomica izmislio fudbal, itd, zalosno sta se godinama radi od reprezentacije..
To za dodatni spisak i Cimirota je glupost, na toj poziciji računa na četiri igrača, među kojima je i Gojko. Gdje je problem za Duljevića? Imamo dva krila, Lulića i Višću, naravno da će pozvati Duljevića koji je bio odličan kad god je nastupio za reprezentaciju.
Opet se povlači diskusija o igračima koji su u pet deka a niti jedan nije neko pojačanje za reprezentaciju i sjediće na klupi.
Politka otjerala navijace sa stadiona sada djecu iskoristavaju, politka Celik dovela pred gasenje i ne spasavaju ga.LARS1921 je napisao/la:Kunem ti se čelik napravio akciju "Školarcima protiv Slavke Petrovića"
svim školarcima ulaz džaba