Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 1:56 pm

Ja se uspijem nekako spojiti na wi-fi na Grbavici, ali vrlo brzo se veza prekine pa onda moras ispocetka ... Pa malo nece, malo hoce.
Patnja.
i s 3g isto imam problema nerijetko ...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:58 pm

Jednom je izlija naletio pa sada uvjek piše disclamer
イビチャ・オシム

shzna
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:59 pm

Uklonjena sa fb ona stranica?
1987

Kapiten
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:00 pm

Finale je na programu u 19:30
slika
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Elegant
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:01 pm

Vec su Slavku dali majicu XXXL. :DD:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dell21
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:03 pm

Dobro mu stoji ova majca vidi se da je zadovoljan novim klubom. Ajde mali povedi nas sredi ove manekene u ekipi pa da budemo ponovo na putu slave.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:03 pm

shzna je napisao/la:Uklonjena sa fb ona stranica?
Vidis da je mako frajer onu sliku profila, uprava haman dobila njegovu podrsku, nece to na dobro izaci :r :r
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Elegant
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:04 pm

dell21 je napisao/la:Dobro mu stoji ova majca vidi se da je zadovoljan novim klubom. Ajde mali povedi nas sredi ove manekene u ekipi pa da budemo ponovo na putu slave.
:rofl:

shzna
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:05 pm

Omar500 je napisao/la:
shzna je napisao/la:Uklonjena sa fb ona stranica?
Vidis da je mako frajer onu sliku profila, uprava haman dobila njegovu podrsku, nece to na dobro izaci :r :r
Vjerovatno se nešto dogovorilo s njima. Ali eto, ako je bilo neke dileme, sad znamo i odakle i ko je htio ovo sve sasjeći u korijenu.
1987

nookey
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:06 pm

arelinho je napisao/la:Izgleda se farbaju reflektori na stadionu. :klanjase2: :klanjase2:
ma daaaj, jel fakat?

nookey
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:07 pm

arelinho je napisao/la:
pinki je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Izgleda se farbaju reflektori na stadionu. :klanjase2: :klanjase2:
ma daaaj, jel fakat?
Sad mi jaran javi. Kaže eno jedan reflektor u sivu boju ofarban. Valjda ona temeljna boja koja se stavlja. Ako je mene slagao onda sam i ja vas.
to je za muštuluka fakat :klanjase2:

Okolele
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:07 pm

Doveli su najjače trenersko ime koje je došlo na ove prostore. Željo je do sada zarađivao na transferima igrača, a sada ima priliku dobro se “ugradit” u obeštećenje kada jednom Petrović odluči potražiti novi klub. Ako poželi da napusti Grbavicu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:08 pm

Neće on niđe

irfo

čet avg 25, 2016 2:09 pm

Ja kako sam cuo nagodili smo se povoljno sa sportskim drustvom, nek se samo ovo rjesilo, bilo je ocigledno da je politika iza njih a ja ovoj upravi vjerujem i sigurno da im nisu dali previse, i abd sljedece sedmice pocinje izgradnja istoka :klanjase2:

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:10 pm

pinki je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
pinki je napisao/la: ma daaaj, jel fakat?
Sad mi jaran javi. Kaže eno jedan reflektor u sivu boju ofarban. Valjda ona temeljna boja koja se stavlja. Ako je mene slagao onda sam i ja vas.
E svaka čast :klanjase2:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:11 pm

Hurmasica je napisao/la:
pinki je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
E svaka čast :klanjase2:
Koji bum :klanjase2: :klanjase2:
Odo vidjet jel onaj Sanel stavljao sta na fb grupu, on stalno slika stadion :DD:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:16 pm

Kunem ti se čelik napravio akciju "Školarcima protiv Slavke Petrovića"

svim školarcima ulaz džaba :lol:

slika

Brkoo
Kontakt:

Virtu4L je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Nisam ocekivao od Mehmeda da bude jos jedna marioneta saveza u nizu. Toliko nelogicnosti u vezi spiska igraca :oops1: Vranjes na spisku a nema kluba, Duljevic na spisku, Cimirot na dodatnom spisku a Vrancic na spisku, Cimirot deset puta bolji igrac, nema Kozulja koji je za Tomica izmislio fudbal, itd, zalosno sta se godinama radi od reprezentacije..
Svi su zasluženo na spisku. Vranješ je raskinuo ugovor pije par dana, vrlo brzo će naći novi klub, a kvalitet je neupitan, jedini koji može igrati desnog beka. Vrančić, Kožulj, Tomić, sve u pet deka, vječita rasprava o igračima podjednakog kvaliteta. S tim da je Tomić sjajan ove sezone i treba biti nagrađen.

To za dodatni spisak i Cimirota je glupost, na toj poziciji računa na četiri igrača, među kojima je i Gojko. Gdje je problem za Duljevića? Imamo dva krila, Lulića i Višću, naravno da će pozvati Duljevića koji je bio odličan kad god je nastupio za reprezentaciju.

Opet se povlači diskusija o igračima koji su u pet deka a niti jedan nije neko pojačanje za reprezentaciju i sjediće na klupi.
Vranjes nema kvalitet za reprezentaciju i nama je ta desna strana problem, htio ti to priznati ili ne. Ni Mateo Susic nema kvalitet za reprezentaciju jer je defanzivno jako los. Kozulj je bolji igrac i od Tomica i od Vrancica, uz to je mlad i moze ako nastavi sa ovakvo dobrim igrama u Hajduku napraviti dobar transfer. Gojko Cimirot je poslije Besica nas najbolji defanzivni veznjak, i kao takav bi trebao imati mjesta i u prvom sastavu reprezentacije a ne da bude na rezervnom spisku i da zavisi od toga hoce li se neko povrijediti ili ce neko iz drugih razloga otkazati nastup da bi Gojko mogao biti pozvan na spisak reprezentativaca.
Zbog cega mislis da je Duljevic bio odlican svaki put kad je igrao za reprezentaciju, sta je to uradio pa te tako ocarao? Da li je to zabio gol , asistirao, itd? Stevanovic je za Duljevica igracina, ovo ne govorim samo kao navijac Zelje. Miroslav nema prodornost odnosno dobar prvi korak kao Duljevic ali zato ima mozak, u svakom momentu zna sta ce da uradi, njegovi centarsutevi su milijardu puta bolji od Harisovih, jednostavno Miroslav je kompletniji igrac kojem fali doza drskosti da bi mogao igrati u ligama petice..

Opet se povlaci spin da su neki igraci u pet deka, u pet deka je vjerovatno bio i Anel Hadzic, Avdija Vrsajevic. Na ovakav nacin se izjednacavaju neki igraci koji nisu slicnog kvaliteta, lakse je reci Vrancic i Cimirot cu u pet deka nego ubaciti Cimirota u prvih 11 i tako dobijes odlicnog igraca plus mu pomognes u karijeri jer ce mu to biti odskocna daska za mnogo veci klub, ista stvar je i za Kozulja.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

Citam ovog Koljića iz Krupe hoce Ajax te klubovi iz Belgije,Anderlecht,Genk i Standard..Skaut Ajax Overmars bacio oko na njega..Lafo vec odbili ponudu neke agencije iz Srbije od 400000 eura za njega..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u čet avg 25, 2016 2:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:18 pm

LARS1921 je napisao/la:Kunem ti se čelik napravio akciju "Školarcima protiv Slavke Petrovića"

svim školarcima ulaz džaba :lol:

slika
Politka otjerala navijace sa stadiona sada djecu iskoristavaju, politka Celik dovela pred gasenje i ne spasavaju ga.

Vidjet ces da ce Celik istupiti iz lige ili biti ugase na polusezoni.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava