Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 12:56 pm

JA VAS MOLIM DA ZBOG RAZLIKE U MIŠLJENU NE DOVODITE SITUACIJU NA FORUMU DO IZRAZITE NEČITLJIVOTI

NAVIJAČI IMAJU PRAVO DA ISKAZUJU SVOJE NEZADOVOLJSTVO JER IGRAČI NISU PRUŽILI NA TERENU NI VAN NJEGA NI TRUNKU POŠTOVANJA PREMA KLUBU I TRADICIJI ZA KOJU SE GINULO DA SE SAČUVA. IAKO NI NAVIJAČI NISU 100% U PRAVU IGRAČI SU IH UVRIJEDILI I SVOJIM SLABIM PARTIJAMA UJELI ZA SRCE.
イビチャ・オシム

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:56 pm

Utakmicu će igrati 11+ 3 igrača i to možemo pretpostaviti koja. Da se ne lažemo, igrači iz naše lige su pozivaju "reda radi", tj. da se promociji naše lige, da se lakše prodaju, da se ispune nekakvi zahtjevi. Tomića teško možemo očekivati da zaigra, Duljevića isto tako, s tim da Dulja ima prednost zbog pozicije. Upravo zato je i Miroslav trebao dobiti poziv, ali šta je tu je. Naravno da je bolje biti stalni reprezentativac nego povremeni, ali igrači iz naše lige ne čine bitan faktor u repki, a nisu nikad i nešto činili. Pretpostavljam da će Miroslav, ukoliko sve bude ok, poziv dobiti naredni put
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:57 pm

1921.ba je napisao/la:@leon, bice do 6 ja se nadam danas !
:palacgore: jos jednom pohvale za vasu ekipu.. To sagledamo pa onda Finale na OBN-u , ima da nam se Salko na glavu popne odmah prvi dan.

manwhosoldtheworld
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:00 pm

Ajzea je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:btw. na pricu od sinoc delinjo je pretjerao i svako ko naziva tako nase igrace treba odmah ban da dobije, ne znam kakva je to sloboda u komentarisanju nasih igraca, kakvi su da su, NASI SU !
Neka prvo nauce postovati grb koji na grudima nose te navijace Zeljeznicara koji, uslijed njihovog hira, idu ka tome da postanu ovisnici o tabletama za smirenje. Do tada imamo puno pravo da im yebemo gdje god sta imaju..
E cuj imamo pravo da im je*emo gdje god sta imaju. Ovo jedino kod nas ima. Sta da tebi tako malo neko je*e gdje god sta imas. Dno dna je je*ati postoji i kulturniji nacin za koji se ocigledno ne zna.

sajo10
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:00 pm

Pribojavao sam se da Stevanovic nece dobiti poziv ali opet sam imao neku nadu jer je odigrao vrlo dobro Kirin Kup ono malo sto je igrao. Medjutim ocito da Mesa pogotovo sa dolaskom Milicevica ne vidi mjesto za njega. A tu mu je vec Duljevic koji zeljeli mi to priznati ili ne takodjer odigrao dobro one meceve. Nista specijalno ali dovoljno da ga Mesa pohvali. Visca je tu takodjer. Mjesto vanjskog veznog je poprilicno popunjeno. Steta za Miroslava a stvarno mislim da nista nije losiji od Harisa.

Nije cijeli svijet yebiga. Idemo dalje Miroslave! Pokazi sad pod Slavkinom palicom da si A-reprezentativac!

Za one koji prozivaju Tomica. Jedini razlog njegovog pozivanja je sto Besica nema a Jajalo se takodjer povrijedio koji je trebao da bas zamijeni Muhameda. Nema veze. Ako nista drugo mozemo reci da je Zeljeznicar od Tomislava napravio A-reprezentativca, pa barem na jedan mec, i to je neka statisfakcija. Da mu nije bilo Zelje nebi danas ni Zrinjskog. S drugim rijecima, nebi bilo ni ovog poziva. :) Ali kad bi vecina trenutni igraca to shvatila, sve bi bilo bolje. Yebemti budale.

Ajzea
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:01 pm

Pravda za Neandertalca, trajni za delinja !

@manwhosoldtheworld
U pravu si, do mene je. Ne moze vise pod kozu, razumi.. Suzdrzat cu se takvih komentara, te se nadam da nervoze radi necu vise niti jednom slican morati napisati.

chile
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:02 pm

Razocara me Mesa ovim spiskom blago receno.
Ima tu igraca kojima definitivno nije mjesto, jbg izgleda i dalje se mora ugoditi menadzerima i sarlatanima iz saveza.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Okolele
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:05 pm

Ovog Grahovca vazda pozivaju a nijednom nije zaigrao kako treba za repku..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

manwhosoldtheworld
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:06 pm

Ajzea je napisao/la:Pravda za Neandertalca, trajni za delinja !

@manwhosoldtheworld
U pravu si, do mene je. Ne moze vise pod kozu, razumi.. Suzdrzat cu se takvih komentara, te se nadam da nervoze radi necu vise niti jednom slican morati napisati.
Ako Bog da nece vise biti potrebe za takvim stvarima . Ruzno je zaista razumijem ni meni ne idu u glavu neke stvati. Nadati se boljem i bit ce tako.

Haklapuc
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:06 pm

@1921.ba kad smo već kod MH Company, jel se moguće konektovati preko članske, nikad nisam uspio, a 3g redovno ne radi u toku utakmice

Spisak za repku je sasvim korektan.

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:07 pm

Haklapuc je napisao/la:@1921.ba kad smo već kod MH Company, jel se moguće konektovati preko članske, nikad nisam uspio, a 3g redovno ne radi u toku utakmice

Spisak za repku je sasvim korektan.
vječna misterija

1921.ba
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:09 pm

ja nikad nisam ni ulazio, nije mi moglo, ja ulazim preko novinarske, mada i to vecinom ne radi.. javi se u PP da ti dam podatke za ulaz
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:11 pm

Ukucati ime i prezime velikim slovima onim redoslijedom kako piše na članskoj a šifra je zadnjih 4 serijskog broja članske.
イビチャ・オシム

Hare79
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:12 pm

Dajte molim vas malo objektivnosti. Optužiti Mešu da radi protiv interesa Želje je suludo. Zašto Miroslav nije pozvan? Pa zato što Željo u zadnje tri utakmice nije postigao gola. Ne znam zašto bi mu on bio zanimljiv. Tomić je zaslužio poziv. Zašto? To se nažalost vidjelo na Grbavici u subotu. Čovjek je dirigirao igrom i radio šta je htio. Kad se vratio s Kipra, nudio se Želji, al su "stručnjaci" procjenilii, šta li, da nije dovoljno dobar. Duljević je dobio poziv s obzirom na igre u Japanu. Nemojte odmah sumnjati u zavjere neke. Meša sigurno ne bi dozvolio da mu neko kroji spisak.
Zadnja izmjena: Hare79, dana/u čet avg 25, 2016 1:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

MATORI
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:Pravda za Neandertalca, trajni za delinja !

@manwhosoldtheworld
Moilim administraciju, moderaciju i ostalu ku.caciju, da vrati Neandertalca, stručnjaka za plate i sve ostale prihode i primanja i
da brate vlast učini sve da svako u državi zna TAČAN iznos svačijih (novčanih, možda i ostalih) "primanja".
I još nešto, da su ta "primanja" česta i pravovremena

Eisenbahner1921
Kontakt:

Izlija je napisao/la:Ukucati ime i prezime velikim slovima onim redoslijedom kako piše na članskoj a šifra je zadnjih 4 serijskog broja članske.
Jel' to tebi proradilo? Pa ti si za sarajevo365.com :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:13 pm

Izlija je napisao/la:Ukucati ime i prezime velikim slovima onim redoslijedom kako piše na članskoj a šifra je zadnjih 4 serijskog broja članske.
jel sa ć/č ili c

Haklapuc
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:13 pm

Znači ipak nije nemoguća misija :mrgreen:

storm_raider
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:16 pm

dell21 je napisao/la:Sta ono ona hinja hrasno pise na govno ba.
edit ako su im ustupili i metar onoga sto je nase nek se kupe odma svi redom.
Lazi, ne vjerujte tome.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:17 pm

Hare79 je napisao/la:Dajte molim vas malo objektivnosti. Optužiti Mešu da radi protiv interesa Želje je suludo. Zašto Miroslav nije pozvan? Pa zato što Željo u zadnje tri utakmice nije postigao gola. Ne znam zašto bi mu on bio zanimljiv. Tomić je zaslužio poziv. Zašto? To se nažalost vidjelo na Grbavici u subotu. Čovjek je dirigirao igrom i radio šta je htio. Kad se vratio s Kipra, nudio se Želji, al su "stručnjaci" procjenilii, šta li, da nije dovoljno dobar. Duljević je dobio poziv s obzirom na igre u Japanu. Nemojte odmah sumnjati u zavjere neke. Meša sigurno ne bi dozvolio da mu neko kroji spisak.
Pa mogao je i Miroslav dobiti poziv s obzirom na igre u Japanu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava