Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 12:30 pm

mozda zbog procenta od transfera hehehe

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:32 pm

barbarez je napisao/la::rofl: :rofl: U Zenici da se digne trans PRAVDA ZA DELINJA . @larse banuj me 24 sata iz solidarnosti sa bratom. :rofl:
Ma nećemo, delinjo se žrtvovao za revoluciju :ganja:

ž'21
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:33 pm

cikazubo je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:Ala mozete valjat gluposti, kod vas sve nekakve teorije zavjere..uvijek neko nekome nesto kroji...
Hajd ti objasni kako igrac koji je konstantno na klupi Rapida, igrac koji je na klupi Darmstadta vec dvije godine i igrac nekakvog Maccabia imaju prednost u odnosu na nosioce igre u ekipama Paoka, Palerma, Hajduka (a navodno sad ce u Andrlecht nakon play offa) ?
Depilirani vs Miroslav, depilirani u 6 kola jedna dobra utakmica, Miroslav u 6 kola svaki put nas najbolji igrac, statisticki je takodje 3 puta bolji od Duljevica, i pored toga ima iskustvo igranja za repku, ali ne, gojazni talenat od 24 godine ima po necemu prednost, po cemu li ?
Grahovac nije na klupi već igra haman pa standardno. Cimirot je tu, Jajalo je povrijeđen, a Sušić nije igrao pa ga zato nije zvao. Nemojte, da se izrazim ovako, sr+ati bezveze, informišite se.

Dosta nam je jedan selektor, ne treba nam njih sto. Taj nekakav Maccabi igra non stop evropska takmičenja baš u odnosu i na Palermo i na Hajduk i PAOK.

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:34 pm

Da je Kosorić pozvan to bi bio jedini zaslužen poziv :lol:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:35 pm

Pola spiska Meša, pola Savez, a to ti je pitarluk i škutorluk, pošteno. Ne može ni Meša sve sam. Nas tamo nema na mapi, ne znam šta se ćudite.

cikazubo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:37 pm

ž'21 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:Ala mozete valjat gluposti, kod vas sve nekakve teorije zavjere..uvijek neko nekome nesto kroji...
Hajd ti objasni kako igrac koji je konstantno na klupi Rapida, igrac koji je na klupi Darmstadta vec dvije godine i igrac nekakvog Maccabia imaju prednost u odnosu na nosioce igre u ekipama Paoka, Palerma, Hajduka (a navodno sad ce u Andrlecht nakon play offa) ?
Depilirani vs Miroslav, depilirani u 6 kola jedna dobra utakmica, Miroslav u 6 kola svaki put nas najbolji igrac, statisticki je takodje 3 puta bolji od Duljevica, i pored toga ima iskustvo igranja za repku, ali ne, gojazni talenat od 24 godine ima po necemu prednost, po cemu li ?
Grahovac nije na klupi već igra haman pa standardno. Cimirot je tu, Jajalo je povrijeđen, a Sušić nije igrao pa ga zato nije zvao. Nemojte, da se izrazim ovako, sr+ati bezveze, informišite se.

Dosta nam je jedan selektor, ne treba nam njih sto.
Gore neko napisa da je ubacio 4 igraca koji su samo na sirem spisku a tu je Cimirot koji ubija u Paoku, informisan sam sasvim dovoljno i Grahovac je uglavnom na klupi u Rapidu kao i Vrancic u Darmstadtu, a sta kazes na ovaj odnos Dulja-Mico, jel i to opravdano ?
Sto se tice onog levata na gg vidite da je poceo i politiku (sda) gurat kroz postove, garant ce sad bacit i neki esej na onu fb stranicu, nemojte se obazirat na one gluposti.

Morzhy
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:38 pm

Kome je zanimljiva devetoplasirana ekipa iz PL BiH da bi selektor pozvao igrača iste? Dajte da mi proigramo, da hvatamo priključak za vrhom. Ako izgubimo u Zenici (Skakić) padamo na pretposljednje mjesto na tabeli, ne znam zašto trošite energiju na repku?

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Brkoo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:39 pm

Nisam ocekivao od Mehmeda da bude jos jedna marioneta saveza u nizu. Toliko nelogicnosti u vezi spiska igraca :oops1: Vranjes na spisku a nema kluba, Duljevic na spisku, Cimirot na dodatnom spisku a Vrancic na spisku, Cimirot deset puta bolji igrac, nema Kozulja koji je za Tomica izmislio fudbal, itd, zalosno sta se godinama radi od reprezentacije..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:39 pm

u 3 press, a poslijepodne cete imati intervju sa gdinom salkom
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

pintol_TM87
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:40 pm

Ajzea je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:btw. na pricu od sinoc delinjo je pretjerao i svako ko naziva tako nase igrace treba odmah ban da dobije, ne znam kakva je to sloboda u komentarisanju nasih igraca, kakvi su da su, NASI SU !
Neka prvo nauce postovati grb koji na grudima nose te navijace Zeljeznicara koji, uslijed njihovog hira, idu ka tome da postanu ovisnici o tabletama za smirenje. Do tada imamo puno pravo da im yebemo gdje god sta imaju..
tastatura huligan :palacdole:

ž'21
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:41 pm

cikazubo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Hajd ti objasni kako igrac koji je konstantno na klupi Rapida, igrac koji je na klupi Darmstadta vec dvije godine i igrac nekakvog Maccabia imaju prednost u odnosu na nosioce igre u ekipama Paoka, Palerma, Hajduka (a navodno sad ce u Andrlecht nakon play offa) ?

Dosta nam je jedan selektor, ne treba nam njih sto.
Gore neko napisa da je ubacio 4 igraca koji su samo na sirem spisku a tu je Cimirot koji ubija u Paoku, informisan sam sasvim dovoljno i Grahovac je uglavnom na klupi u Rapidu kao i Vrancic u Darmstadtu, a sta kazes na ovaj odnos Dulja-Mico, jel i to opravdano ?
Sto se tice onog levata na gg vidite da je poceo i politiku (sda) gurat kroz postove, garant ce sad bacit i neki esej na onu fb stranicu, nemojte se obazirat na one gluposti.
Dulju će zvat konstantno dok se ne proda. Kad je bio na Kirin kupu u Japanu odigrao je odlično, bio među boljim igračima i tu je zaslužio poziv. On je jedini igrač Sarajeva koji može napraviti razliku iako ako ga ne prodaju uskoro propast će ko Svraka. Mićo je kvalitetan igrač, nema sumnje, biće za njega vreemena, samo neka radi kvalitetno kao i do sada. Ja se za njega ne bojim. Bilo bi baš preofirno da zove nekog našeg, a mi kući gubimo od Viteza. Smirite se, nije nikakva teorija zavjere, pustite čovjeka nek obavlja svoj posao na miru, časno i pošteno kao što ga je i do sada radio.

Ajzea
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:42 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:btw. na pricu od sinoc delinjo je pretjerao i svako ko naziva tako nase igrace treba odmah ban da dobije, ne znam kakva je to sloboda u komentarisanju nasih igraca, kakvi su da su, NASI SU !
Neka prvo nauce postovati grb koji na grudima nose te navijace Zeljeznicara koji, uslijed njihovog hira, idu ka tome da postanu ovisnici o tabletama za smirenje. Do tada imamo puno pravo da im yebemo gdje god sta imaju..
tastatura huligan :palacdole:
Znam da sam ti na "follow". :kafa:
Sta se ljutis bolan, pa pohvalio sam ti nastup Bekrica protiv Zrinjskog. :kafa:

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:43 pm

1921.ba je napisao/la:u 3 press, a poslijepodne cete imati intervju sa gdinom salkom
to je tvoj posao :ganja: Jel video?

I aj bogati reci siljku nek nabavi ljudima normalnu konekciju u press sali

1921.ba
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:44 pm

LARS1921 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:u 3 press, a poslijepodne cete imati intervju sa gdinom salkom
to je tvoj posao :ganja: Jel video?

I aj bogati reci siljku nek nabavi ljudima normalnu konekciju u press sali
video :palacgore:

MH company pa izvoli :karanje:

Okolele
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:46 pm

Ma veceras Salko kod Adisa..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:46 pm

cikazubo je napisao/la:
ja koliko vidim, nekakav maccabi i hajduk večeras međusobno igraju za prolaz i daleko je od sigurnog ko će proći...paok je bukvalno već prošao, ali i rapid je isto tako.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:49 pm

Brkoo je napisao/la:Nisam ocekivao od Mehmeda da bude jos jedna marioneta saveza u nizu. Toliko nelogicnosti u vezi spiska igraca :oops1: Vranjes na spisku a nema kluba, Duljevic na spisku, Cimirot na dodatnom spisku a Vrancic na spisku, Cimirot deset puta bolji igrac, nema Kozulja koji je za Tomica izmislio fudbal, itd, zalosno sta se godinama radi od reprezentacije..
Bravo..
I kad kazu nek trenira Mico ima vremena.. Kakvog vremena, sta treba uraditi da bude na spisku. Moze on bolje kad I ekipa bude dobra, ali sta je to Dulja bolji I sta je to njegov tim bolji I sta je to on bolje uradio ove sezone.. Da ne govorimo da na desnom krilu nemamo zamjenu za Edina. Ne daj Boze nesto se desi, ko ce igrati, a u vezi ima jedno 6 igraca..
Kozulj nije zasluzio, Susic nije zasluzio a Tomic jest.. Nije objektivno I realno, ali ne treba se mnogo zamarati s tim..

@1921 kad cete to montirati, nemoj da bude uz jutarnju kaficu :mrgreen:

1921.ba
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:52 pm

@leon, bice do 6 ja se nadam danas !

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:54 pm

A hoćel Salku u repku pozvati? Lafo neki francuzi pomoćnici

dell21
Kontakt:

čet avg 25, 2016 12:55 pm

LARS1921 je napisao/la:A hoćel Salku u repku pozvati? Lafo neki francuzi pomoćnici
:lol: :lol:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava