Ma nećemo, delinjo se žrtvovao za revolucijubarbarez je napisao/la:![]()
U Zenici da se digne trans PRAVDA ZA DELINJA . @larse banuj me 24 sata iz solidarnosti sa bratom.
Grahovac nije na klupi već igra haman pa standardno. Cimirot je tu, Jajalo je povrijeđen, a Sušić nije igrao pa ga zato nije zvao. Nemojte, da se izrazim ovako, sr+ati bezveze, informišite se.cikazubo je napisao/la:Hajd ti objasni kako igrac koji je konstantno na klupi Rapida, igrac koji je na klupi Darmstadta vec dvije godine i igrac nekakvog Maccabia imaju prednost u odnosu na nosioce igre u ekipama Paoka, Palerma, Hajduka (a navodno sad ce u Andrlecht nakon play offa) ?ISB87 je napisao/la:Ala mozete valjat gluposti, kod vas sve nekakve teorije zavjere..uvijek neko nekome nesto kroji...
Depilirani vs Miroslav, depilirani u 6 kola jedna dobra utakmica, Miroslav u 6 kola svaki put nas najbolji igrac, statisticki je takodje 3 puta bolji od Duljevica, i pored toga ima iskustvo igranja za repku, ali ne, gojazni talenat od 24 godine ima po necemu prednost, po cemu li ?
Gore neko napisa da je ubacio 4 igraca koji su samo na sirem spisku a tu je Cimirot koji ubija u Paoku, informisan sam sasvim dovoljno i Grahovac je uglavnom na klupi u Rapidu kao i Vrancic u Darmstadtu, a sta kazes na ovaj odnos Dulja-Mico, jel i to opravdano ?ž'21 je napisao/la:Grahovac nije na klupi već igra haman pa standardno. Cimirot je tu, Jajalo je povrijeđen, a Sušić nije igrao pa ga zato nije zvao. Nemojte, da se izrazim ovako, sr+ati bezveze, informišite se.cikazubo je napisao/la:Hajd ti objasni kako igrac koji je konstantno na klupi Rapida, igrac koji je na klupi Darmstadta vec dvije godine i igrac nekakvog Maccabia imaju prednost u odnosu na nosioce igre u ekipama Paoka, Palerma, Hajduka (a navodno sad ce u Andrlecht nakon play offa) ?ISB87 je napisao/la:Ala mozete valjat gluposti, kod vas sve nekakve teorije zavjere..uvijek neko nekome nesto kroji...
Depilirani vs Miroslav, depilirani u 6 kola jedna dobra utakmica, Miroslav u 6 kola svaki put nas najbolji igrac, statisticki je takodje 3 puta bolji od Duljevica, i pored toga ima iskustvo igranja za repku, ali ne, gojazni talenat od 24 godine ima po necemu prednost, po cemu li ?
Dosta nam je jedan selektor, ne treba nam njih sto.
tastatura huliganAjzea je napisao/la:Neka prvo nauce postovati grb koji na grudima nose te navijace Zeljeznicara koji, uslijed njihovog hira, idu ka tome da postanu ovisnici o tabletama za smirenje. Do tada imamo puno pravo da im yebemo gdje god sta imaju..1921.ba je napisao/la:btw. na pricu od sinoc delinjo je pretjerao i svako ko naziva tako nase igrace treba odmah ban da dobije, ne znam kakva je to sloboda u komentarisanju nasih igraca, kakvi su da su, NASI SU !
Dulju će zvat konstantno dok se ne proda. Kad je bio na Kirin kupu u Japanu odigrao je odlično, bio među boljim igračima i tu je zaslužio poziv. On je jedini igrač Sarajeva koji može napraviti razliku iako ako ga ne prodaju uskoro propast će ko Svraka. Mićo je kvalitetan igrač, nema sumnje, biće za njega vreemena, samo neka radi kvalitetno kao i do sada. Ja se za njega ne bojim. Bilo bi baš preofirno da zove nekog našeg, a mi kući gubimo od Viteza. Smirite se, nije nikakva teorija zavjere, pustite čovjeka nek obavlja svoj posao na miru, časno i pošteno kao što ga je i do sada radio.cikazubo je napisao/la:Gore neko napisa da je ubacio 4 igraca koji su samo na sirem spisku a tu je Cimirot koji ubija u Paoku, informisan sam sasvim dovoljno i Grahovac je uglavnom na klupi u Rapidu kao i Vrancic u Darmstadtu, a sta kazes na ovaj odnos Dulja-Mico, jel i to opravdano ?ž'21 je napisao/la:Grahovac nije na klupi već igra haman pa standardno. Cimirot je tu, Jajalo je povrijeđen, a Sušić nije igrao pa ga zato nije zvao. Nemojte, da se izrazim ovako, sr+ati bezveze, informišite se.cikazubo je napisao/la: Hajd ti objasni kako igrac koji je konstantno na klupi Rapida, igrac koji je na klupi Darmstadta vec dvije godine i igrac nekakvog Maccabia imaju prednost u odnosu na nosioce igre u ekipama Paoka, Palerma, Hajduka (a navodno sad ce u Andrlecht nakon play offa) ?
Dosta nam je jedan selektor, ne treba nam njih sto.
Sto se tice onog levata na gg vidite da je poceo i politiku (sda) gurat kroz postove, garant ce sad bacit i neki esej na onu fb stranicu, nemojte se obazirat na one gluposti.
Znam da sam ti na "follow".pintol_TM87 je napisao/la:tastatura huliganAjzea je napisao/la:Neka prvo nauce postovati grb koji na grudima nose te navijace Zeljeznicara koji, uslijed njihovog hira, idu ka tome da postanu ovisnici o tabletama za smirenje. Do tada imamo puno pravo da im yebemo gdje god sta imaju..1921.ba je napisao/la:btw. na pricu od sinoc delinjo je pretjerao i svako ko naziva tako nase igrace treba odmah ban da dobije, ne znam kakva je to sloboda u komentarisanju nasih igraca, kakvi su da su, NASI SU !
to je tvoj posao1921.ba je napisao/la:u 3 press, a poslijepodne cete imati intervju sa gdinom salkom
videoLARS1921 je napisao/la:to je tvoj posao1921.ba je napisao/la:u 3 press, a poslijepodne cete imati intervju sa gdinom salkomJel video?
I aj bogati reci siljku nek nabavi ljudima normalnu konekciju u press sali
ja koliko vidim, nekakav maccabi i hajduk večeras međusobno igraju za prolaz i daleko je od sigurnog ko će proći...paok je bukvalno već prošao, ali i rapid je isto tako.cikazubo je napisao/la:Hajd ti objasni kako igrac koji je konstantno na klupi Rapida, igrac koji je na klupi Darmstadta vec dvije godine i igrac nekakvog Maccabia imaju prednost u odnosu na nosioce igre u ekipama Paoka, Palerma, Hajduka (a navodno sad ce u Andrlecht nakon play offa) ?ISB87 je napisao/la:Ala mozete valjat gluposti, kod vas sve nekakve teorije zavjere..uvijek neko nekome nesto kroji...
Bravo..Brkoo je napisao/la:Nisam ocekivao od Mehmeda da bude jos jedna marioneta saveza u nizu. Toliko nelogicnosti u vezi spiska igracaVranjes na spisku a nema kluba, Duljevic na spisku, Cimirot na dodatnom spisku a Vrancic na spisku, Cimirot deset puta bolji igrac, nema Kozulja koji je za Tomica izmislio fudbal, itd, zalosno sta se godinama radi od reprezentacije..
LARS1921 je napisao/la:A hoćel Salku u repku pozvati? Lafo neki francuzi pomoćnici