A kad je Svraka dobijao poziv to je bilo zasluzeno i okej, a on je vise nego Tomic posljedica uredjene ekipe, dobrih saigraca i dobrog sistema. Covjek trcao ko navijen, uletio par puta na pravo mjesto, dao par golova i eto ga u reprezentaciji. Trenutno ne znam ni ima li klub.ChWilla je napisao/la:ma nije. samo sređena i uigrana ekipa.
mi smo vala (u prosjeku) dobro znali koliko i šta on može. raja govorila super da ga na foru uvalimo...i tako i bi, samo što nismo uspjeli ni na foru.exbabilon je napisao/la:A kad je Svraka dobijao poziv to je bilo zasluzeno i okej, a on je vise nego Tomic posljedica uredjene ekipe, dobrih saigraca i dobrog sistema. Covjek trcao ko navijen, uletio par puta na pravo mjesto, dao par golova i eto ga u reprezentaciji. Trenutno ne znam ni ima li klub.ChWilla je napisao/la:ma nije. samo sređena i uigrana ekipa.
Treba biti posten pa reci da je Tomic dobar u kontinuitetu, mi takvog veznjaka nemamo, pitari jos manje, Siroki isto slabo ove godine, Sloboda ima tog Ordagica koji je isto mogao do sad dobiti poziv, ali ako nastavi igrati dobro, dobit ce.
Neka prvo nauce postovati grb koji na grudima nose te navijace Zeljeznicara koji, uslijed njihovog hira, idu ka tome da postanu ovisnici o tabletama za smirenje. Do tada imamo puno pravo da im yebemo gdje god sta imaju..1921.ba je napisao/la:btw. na pricu od sinoc delinjo je pretjerao i svako ko naziva tako nase igrace treba odmah ban da dobije, ne znam kakva je to sloboda u komentarisanju nasih igraca, kakvi su da su, NASI SU !
Pa nije ni izdepilirani sandžački maneken zaslužio, jer je grohno žestoko, ali yebi ga, politika.SWRA_1921 je napisao/la:Koji je nama K? Zasto sebe podcjenjujemo? Duljevic zasluzio poziv? Valjda je logicno da poziv ne dobiju oni koji nisu opravdali ocekivanja a Stevanovic je konstantno najbolji nas igrac, uz to je na Kirin kupu odlicno odigrao, imao super asistenciju, momak je prespreman. A mi nismo jos obnovili ugovor sa njim. Cuj nije zasluzio, iskreno i realnoGrbavica je napisao/la:Nije ni Miroslav zasluzio ako cemo iskreno i realno.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Ajzea je napisao/la:Neka prvo nauce postovati grb koji na grudima nose te navijace Zeljeznicara koji, uslijed njihovog hira, idu ka tome da postanu ovisnici o tabletama za smirenje. Do tada imamo puno pravo da im yebemo gdje god sta imaju..1921.ba je napisao/la:btw. na pricu od sinoc delinjo je pretjerao i svako ko naziva tako nase igrace treba odmah ban da dobije, ne znam kakva je to sloboda u komentarisanju nasih igraca, kakvi su da su, NASI SU !
Blagojević je Srbin, a Jajalo je povrijeđen. Prestanite glumiti svi selektore, ima čovjek koji je plaćen za taj pos'o.SWRA_1921 je napisao/la:Govorilo se i za Jajala da ce dobiti poziv, mozda je Tomic bolji? Ovo je tek onako da bi se neko zvao iz reda prvaka, a na krilu je potrebniji Stevanovic nego Bulja, a ovaj u sredini nece minute dobiti i realno ne moze nikakvu promjenu donijeti. Stevanovic je pokazao vise od Bulje u zadnjih godinu dana. Mesa je ovdje bezveze ispao jer nije ni jednog naseg zvao a mogao je...
P.S. Blagojevic je za Tomica igracina
Cirkus spisak, Meša je samo nova marioneta kao i njegov prethodnik, što bi mogli Vahi il nekom drugom ozbiljnom treneru krojit ovako spisak, ahaaHurmasica je napisao/la:Ma mog'o je i Stevanović dobiti poziv al' eto... Na spisku imaš bukvalno 2 klasična krila, ne znam kako bi tu Stevanović bio višak. Još i ovo "Na spisku se nalaze tri golmana i 23 igrača. Selektor je pozvao četiri igrača koja su dodatno na spisku u slučaju da neko otpadne, je kako kaže, "lakše je otpisivati, nego dopisivati imena", i na tom dodatnom spisku Cimirot. Ne razumijem po čemu je to Vrančić uletio odmah na spisak dok je Cimirot na dodatnom, a momak je realno u boljoj formi nego Vrančić.