Ma neko nas yebe, sad u 3 sad u 11 pa opet u 3Leon_Professional je napisao/la:Kad je predstavljanje gosp. Slavka.. Zar nije trebalo u 11?!
Mesa nije normalan, al hajd. KAkav Tomic majko mila
Ma neko nas yebe, sad u 3 sad u 11 pa opet u 3Leon_Professional je napisao/la:Kad je predstavljanje gosp. Slavka.. Zar nije trebalo u 11?!
čak je pisalo i u pola 6.LARS1921 je napisao/la:Ma neko nas yebe, sad u 3 sad u 11 pa opet u 3Leon_Professional je napisao/la:Kad je predstavljanje gosp. Slavka.. Zar nije trebalo u 11?!
Dobro je on odigrao to ne moze niko osporiti ali da je bas za poziva po meni nije. Normalno je da nam se misljenja razlikuju.arelinho je napisao/la:Vrhunski odigrao ovaj dio sezone. Protiv nas je izdominirao. Samo što ne znate pogledati realno jbg.Leon_Professional je napisao/la:Kad je predstavljanje gosp. Slavka.. Zar nije trebalo u 11?!
Više je zaslužio od svih tih nabrojanih...Pa čak i od Hodžića ako ćemo realno...ChWilla je napisao/la:bajić prekucao našu ligu prije godinu dana u većoj mjeri, sad mu odlično ide u mnogo jačoj, mlađi i od duljevića, a od tomića 4 godine...
Koji je nama K? Zasto sebe podcjenjujemo? Duljevic zasluzio poziv? Valjda je logicno da poziv ne dobiju oni koji nisu opravdali ocekivanja a Stevanovic je konstantno najbolji nas igrac, uz to je na Kirin kupu odlicno odigrao, imao super asistenciju, momak je prespreman. A mi nismo jos obnovili ugovor sa njim. Cuj nije zasluzio, iskreno i realnoGrbavica je napisao/la:Nije ni Miroslav zasluzio ako cemo iskreno i realno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
isto je tako realno da to govori puno više o nama u subotu nego o njemu. on je mislio da je prekucao ligu pa se vratio nakon šest mjeseci...exbabilon je napisao/la:Tomic se sprdao s nasim veznim redom u subotu. Bolji je bio za klasu od svih nasih veznjaka i zalicio mi na Medunjanina na Kosevu protiv nas, jednostavno igra, a jednostavno je najteze. Cestitam mu ovom prilikom kao nasem bivsem igracu. A i vi pocnite malo realnije gledati.
SWRA_1921 je napisao/la:Koji je nama K? Zasto sebe podcjenjujemo? Duljevic zasluzio poziv? Valjda je logicno da poziv ne dobiju oni koji nisu opravdali ocekivanja a Stevanovic je konstantno najbolji nas igrac, uz to je na Kirin kupu odlicno odigrao, imao super asistenciju, momak je prespreman. A mi nismo jos obnovili ugovor sa njim. Cuj nije zasluzio, iskreno i realnoGrbavica je napisao/la:Nije ni Miroslav zasluzio ako cemo iskreno i realno.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Nije bitno sta je on mislio, jel supak, jel ima obraza i tako dalje. Frajer je trenutno ponajbolji veznjak lige i kao takav je zasluzio sasvim poziv.ChWilla je napisao/la:isto je tako realno da to govori puno više o nama u subotu nego o njemu. on je mislio da je prekucao ligu pa se vratio nakon šest mjeseci...exbabilon je napisao/la:Tomic se sprdao s nasim veznim redom u subotu. Bolji je bio za klasu od svih nasih veznjaka i zalicio mi na Medunjanina na Kosevu protiv nas, jednostavno igra, a jednostavno je najteze. Cestitam mu ovom prilikom kao nasem bivsem igracu. A i vi pocnite malo realnije gledati.