Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 10:06 am

Morzhy je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:vama je jasno da je dinamo za roga platio odštetu 3-4 naša godišnja budžeta. samo odštetu, samo za roga.

a to je najlakši i najvidljiviji dio. gdje su tereni, kampovi, građevine, sale, teretane, treneri, metode, planovi i programi rada, planovi ishrane i mogućnosti da se stvarno provedu, suplementi, pare roditeljima i menadžerima da ne seru...? u svemu tome su kod dinama bukvalno desetine miliona, po najboljim evropskim i svjetskim standardima.

onaj ko ulaže desetine miliona, i zarađuje ih nazad, onaj ko ulaže stotine hiljada, zarađuje ih nazad, i to je to.
Sreća tvoja pa su pojedinci banovani, sad bi neki od njih tebe pitali znaš li kol'ko je uloženo u silne dolaske igrača i raskide s njima te kako se to misli zaraditi nazadslika

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
One koji su banovani ne prozivajte kada se braniti ne mogu. Necemo cirkus praviti ovdje, a za chat imamo temu.

Danas u pola 6 trening, bice nas vise nego kod nekih na utakmicama.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 10:07 am

zbog sports.ke atmosfere ja cu navijat za neandertalca :D
ljudi na kojoj bi vi poziciji voljeli vidjet Sanela uopste, znamo da kod nas samo golman haman ne moze bit
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 10:18 am

storm_raider je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:vama je jasno da je dinamo za roga platio odštetu 3-4 naša godišnja budžeta. samo odštetu, samo za roga.

a to je najlakši i najvidljiviji dio. gdje su tereni, kampovi, građevine, sale, teretane, treneri, metode, planovi i programi rada, planovi ishrane i mogućnosti da se stvarno provedu, suplementi, pare roditeljima i menadžerima da ne seru...? u svemu tome su kod dinama bukvalno desetine miliona, po najboljim evropskim i svjetskim standardima.

onaj ko ulaže desetine miliona, i zarađuje ih nazad, onaj ko ulaže stotine hiljada, zarađuje ih nazad, i to je to.
Sreća tvoja pa su pojedinci banovani, sad bi neki od njih tebe pitali znaš li kol'ko je uloženo u silne dolaske igrača i raskide s njima te kako se to misli zaraditi nazadslika

One koji su banovani ne prozivajte kada se braniti ne mogu. Necemo cirkus praviti ovdje, a za chat imamo temu.

Danas u pola 6 trening, bice nas vise nego kod nekih na utakmicama.
Nije napad, zezam se malo, gotivim ja trenutno banovane Bgm. SVI NA TRENING!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:20 am

Plavi orkestar je napisao/la:Ljudi moji zna li ko šta provjereno o dešavanjima oko Istoka.Moze i u pp.
Baš se oteglo, neće ga u decembru praviti. Moje mišljenje, volio bih da griješim, Koldžo i SD će nas razvući do izbora, a poslije toga će nam šuknuti samo tako i nabiti na s nogom jer im više nismo bitni. Nama onda ostaje da pravimo na crno, a već praktično zima počinje. Bolje da smo odmah na crno počeli već bi bilo pola gotovo da smo u julu počeli kako se najavljivalo. Mogli smo do izbora imati većinu završenu i onda dovesti šupka pred svršen čin.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:21 am

Šta je sad problem sa istokom? Građevinska koja je formalnost ili?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

kontranogama
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:24 am

Taman kad skinu onu mrezu raja nek je razgrabe dobro za borbu protiv korova,kroz nju nista ne raste a imas komad grbavice kod kuce. :)
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

shzna
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:27 am

DELINJO!
1987

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:28 am

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:36 am

Uvališe nam sudiju, a ni testiranja na tjelesnom nije prošao

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:38 am

Impresioniram sam iskustvom, znanjem, filozofijom Ivice Osima.Jako mi je drago da sam u klubu u kojem je on igračka i trenerska legenda. Nadam se da ću sada imati više prilike porazgovarati s Osimom. Ivica je najbolji trener na ovim prostorima- kazao je Petrović.

http://www.sport.ske.ba/ekskluzivno-ziv ... jeznicara/" target="_blank

ellaxaz
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:39 am

Jedina ekipa koju je Kemo sa ovakvim Celikom uspio dobiti bila je Petrovicev Radnik.
Motiv vise.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:44 am

Leon_Professional je napisao/la:Impresioniram sam iskustvom, znanjem, filozofijom Ivice Osima.Jako mi je drago da sam u klubu u kojem je on igračka i trenerska legenda. Nadam se da ću sada imati više prilike porazgovarati s Osimom. Ivica je najbolji trener na ovim prostorima- kazao je Petrović.

Voli da igra bilijar... eto Blagojeviću društva :P
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ceze
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:55 am

Nisam ulazio na forum sigurno mjesec i pol pa prvo da vas pozdravim sve. :D

Gledao sam Želju, pratio u svakoj utakmici, nije to bilo toliko loše koliko se neke stvari nisu poklopile. Meni je igra bila daleko bolja nego pod Mulalićem ali su rezultati bili daleko lošiji, malo apsurdno ali tako je. Baš jutros gledam pregled protiv Zrinjskog i prvo poluvrijeme su bili zreli za dva komada ali neće lopta u gol, onda primiš onakav gol i tu negdje je i kraj.

Nisam bio za odlazak Kostića, ponajviše jer se vidio neki napredak u igri u odnosu na period prije njega. Nije to bilo ništa spektakularno ali se vidio red, neki automatizam, taktika, kako hoćete. Osim toga, nisam bio za njegov odlazak jer je red da jednog trenera istrpimo na malo duže staze, a kad već nismo istrpili one koji su dolazili da gase požare, mogli smo ovoga koji je dugo i pomno biran. Donio je neke nove stvari, europski štih se osjetio to je nedvojbeno i bilo nam je potrebno tako nešto baš u ovom periodu kad postajemo, ne ozbiljan, nego ozbiljniji klub. U velikoj većini utakmica smo nazad jako dobro izgledali, nekad katastofalno, ali većinom dobro. Veza i napad tu i tamo, bilo je dobrih izadnja, bilo je jako loših, ali se moglo vidjeti da nekad znaju (ili hoće). Prostora za bolje je postajalo i to je ono što donekle raduje, nije ovo bio njihov maksimum pa da kažeš trener je kriv, ne.

Bojkot.. Ne znam šta da kažem vezano za to. Odvojen sam zadnji period i od Sarajeva i od foruma, od mahale i mahalskih općenito i ja nisam ništa tako mogao primjetiti. Tražio sam po forumu te stare postove, ali brate baš previše pišete, nisam ni blizu došao. :mrgreen:

Kad bi mi neko mogao napisati ukratko kako je tekla ta priča oko bojkota, ko, zašto, bio bih mu jako zahvalan.

Ja bih lično bio zadovoljan i izlaskom u europska takmičenja ove sezone, titulu mogu čekati jer mi je važnija (re)organizacija kluba i napredak nego li još jedan trofej osvojen bez toga. Mrzim klubove koji ganjaju instant uspjeh, baš mrzim, a mi smo postali takvi. Dovođenje igrača reda radi, dovođenje igrača dok nemamo trenera, dovođenje igrača bez ikakvog sistema, zapostavljanje omladinskog pogona, sve je to ono na što se ježim i više me boli to nego poraz od Viteza, Zrinjskog i Slobode.

Ne znam, imam još toliko toga da napišem ali zaustavit ću se sad ovdje.

I da, kad poredite Dinamovu i našu školu trebate uzeti u obzir da je šef njihove omladinske škole Jozak koji je bukvalno doktor fudbala i osoba koju je Wenger vrbovao da dođe u Arsenal, dok je šef naše omladinske škole Tica koji nema UEFA pro licencu. To je najveća i glavna razlika, nije tu toliko ni do djece ni do talenta, vode, hrane, uslova koliko baš do toga.

zubanovic89
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:58 am

Mislim da ce istok biti montazna tribina. Ne od celika ili neceg slicnog nego betonski dijelovi koji se spajaju, tako da u sustini kad se to dovuce na gradiliste nema puno klasicnih radova na koje smo navikli kad se nesto pravi, temelji jedino. Tako je barem to neko opisao prije jedno mjesec dva ovdje na forumu. Ne znam, ali postoji mogucnost da se ti blokovi vec negdje prave tako da je i to mozda razlog sto jos nista nije pocelo. A mozda se ceka i pauza da se zakopa s obzirom da je gradiliste a utakmice se igraju to moze malo zezat stvari zbog policije. Mislim da nam je prioritet sad vratiti ekipu na pravi put, istok nece nigdje pobjeci, mjesec gore dole, svejedno je, prije iduce sezone svakako necemo na njega sjest.

kemo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 11:02 am

Hurmasica je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Impresioniram sam iskustvom, znanjem, filozofijom Ivice Osima.Jako mi je drago da sam u klubu u kojem je on igračka i trenerska legenda. Nadam se da ću sada imati više prilike porazgovarati s Osimom. Ivica je najbolji trener na ovim prostorima- kazao je Petrović.

Voli da igra bilijar... eto Blagojeviću društva :P
Beganovicu

fk1921

čet avg 25, 2016 11:07 am

Kad dobijamo gradjevinsku dozvolu? Meni je receno polovinom augusta a evo kraj augusta nigdje gradjevinske..
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

kontranogama
Kontakt:

čet avg 25, 2016 11:09 am

Mene brine ovo oko stadiona zato sto niko iz uprave nije dao nikakvu izjavu. Bili smo redovno obavjestavani gotovo o svakoj zamisli koja je bila ozbiljna. A stadion je po meni najozbiljnija stvar. Pa se bojim opet nakih opstrukcija od poznatih muckarosa sa svih strana. Samo se nadam da se ne javljaju zbog trenutnih problema u sportskom segmentu.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

LARSSON
Kontakt:

čet avg 25, 2016 11:10 am

Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Jasmin Burić, Ognjen Vranješ, Ermin Bičakčić, Senad Lulić, Emir Spahić, Toni Šunjić, Ervin Zukanović, Marin Aničić, Edin Cocalić, Haris Medunjanin, Mario Vrančić, Danijel Miličević, Haris Duljević, Armin Hodžić, Milan Đurić, Sead Kolašinac, Miralem Pjanić, Edin Višća, Edin Džeko, Vedad Ibišević.

Dodatno su pozvani: Mateo Sušić, Gojko Cimirot, Srđan Grahovac, Tomislav Tomić.

Ajzea
Kontakt:

čet avg 25, 2016 11:12 am

Miroslave, nema veze !
Juriš još jače Boske, Manijače !

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 25, 2016 11:13 am

Kad je predstavljanje gosp. Slavka.. Zar nije trebalo u 11?!

Mesa nije normalan, al hajd. KAkav Tomic majko mila :o

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.

Prijava