Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dimitrijevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 3:51 am

Smijesna poredjenja nas i bilo kojeg kluba velike cetvorke, a pogotovo Dinama. Daleko smo od Rijeke, Vojvodine, Maribora, Olimpije, Cuke, pa i Vardara i Lokomotive Zagreb. Na dobrom smo putu da barem malo progledamo i vidimo sunca jer dizemo se sa nekog dna, a fali taj trofej definitvno i recimo pley off euro lige, mada i to ne garantuje dominaciju u nasem fudbalu. Najbolji primjer za to je ova smijurija sa groblja.

Subota suncana, ugodnih 20 stepeni na BP, hajde da nas ode 500 i napravimo fin ambijent. Prognoza 0 : 2 Lendric i Bekric. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mirza Rascic !

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 25, 2016 4:25 am

Sutra svi trk po kartu za Zenicu. :)
Spojite ugodno sa korisnim,prije treninga to obavite.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Morzhy
Kontakt:

čet avg 25, 2016 7:16 am

Džaba ti motorika, džaba ti talenat kad ti je kondor u glavi.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

teteac8684
Kontakt:

čet avg 25, 2016 7:34 am

I sa tim je do sada trebao biti mnogo bolji igrač...i napredovati...a od toga ništa ne vidimo...Eto mu još jedne prilike, kod Mrvice, pa nek se izbori...

kontranogama
Kontakt:

čet avg 25, 2016 7:50 am

Juce sam prije onog savijanja ledja ispod zastitne mreze malo gledao trening mladjih kategorija,momci cini mi se oko 15 godina mozda i mladji. Imaju dvojica kad je opale sa 16-18 metara ja se prepadnem da ce me kroz onu ogradu razvaliti u glavu. Bas onako mocno izgledaju sutevi. Jedan je stasom jaci od vecine a drugi prosjek da ne vjerujes da u takvom tijelu stoji takva snaga. Pitao sam jel neko zna imena al oni sto su stajali tamo isti levati ko i ja pa vam ne mogu reci kako se zovu. Samo ozbiljnog rada i imamo se cemu nadati.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

vrbanjusa
Kontakt:

čet avg 25, 2016 8:01 am

Morzhy je napisao/la:Džaba ti motorika, džaba ti talenat kad ti je kondor u glavi.

Hajde da je jedan kondor, nego vise njih po glavi omladinca
21 10 4

Petrović Slavko

Tryg
Kontakt:

čet avg 25, 2016 8:04 am

kontranogama je napisao/la:Juce sam prije onog savijanja ledja ispod zastitne mreze malo gledao trening mladjih kategorija,momci cini mi se oko 15 godina mozda i mladji. Imaju dvojica kad je opale sa 16-18 metara ja se prepadnem da ce me kroz onu ogradu razvaliti u glavu. Bas onako mocno izgledaju sutevi. Jedan je stasom jaci od vecine a drugi prosjek da ne vjerujes da u takvom tijelu stoji takva snaga. Pitao sam jel neko zna imena al oni sto su stajali tamo isti levati ko i ja pa vam ne mogu reci kako se zovu. Samo ozbiljnog rada i imamo se cemu nadati.
Nista druze, sljedeci put sa sljemom na tekmu :D
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Tryg
Kontakt:

čet avg 25, 2016 8:10 am

Samo da ovoj ekipi u Bonovicima ne pOksne glova.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

pintol_TM87
Kontakt:

čet avg 25, 2016 8:16 am

kontranogama je napisao/la:Juce sam prije onog savijanja ledja ispod zastitne mreze malo gledao trening mladjih kategorija,momci cini mi se oko 15 godina mozda i mladji. Imaju dvojica kad je opale sa 16-18 metara ja se prepadnem da ce me kroz onu ogradu razvaliti u glavu. Bas onako mocno izgledaju sutevi. Jedan je stasom jaci od vecine a drugi prosjek da ne vjerujes da u takvom tijelu stoji takva snaga. Pitao sam jel neko zna imena al oni sto su stajali tamo isti levati ko i ja pa vam ne mogu reci kako se zovu. Samo ozbiljnog rada i imamo se cemu nadati.
drugi je admir huskic

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 8:27 am

vrbanjusa je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:Džaba ti motorika, džaba ti talenat kad ti je kondor u glavi.

Hajde da je jedan kondor, nego vise njih po glavi omladinca
Probiješ jednom umornu odbranu Olimpica na Otoci i nafuraš se k'o da si probio svježu odbranu RB Salzburga za prolaz u grupnu fazu LP. I taman kad nakon 2 godine pomisliš da možda i nisi dobar te da treba još puno da radiš na sebi, uletiš na forum i vidiš da te navijači ne krive uopšte, nego sve osim tebe, od lige, države, psihologa, paranormalnih aktivnosti, pljuvanja "našeg djeteta"...ok, forum je, svako ima pravo na mišljenje i treba diskutovati, ali staviti naše omladince u bilo kakav kontekst sa omladincima Dinama je blago rečeno niđe veze

ChWilla
Kontakt:

čet avg 25, 2016 8:33 am

vama je jasno da je dinamo za roga platio odštetu 3-4 naša godišnja budžeta. samo odštetu, samo za roga.

a to je najlakši i najvidljiviji dio. gdje su tereni, kampovi, građevine, sale, teretane, treneri, metode, planovi i programi rada, planovi ishrane i mogućnosti da se stvarno provedu, suplementi, pare roditeljima i menadžerima da ne seru...? u svemu tome su kod dinama bukvalno desetine miliona, po najboljim evropskim i svjetskim standardima.

onaj ko ulaže desetine miliona, i zarađuje ih nazad, onaj ko ulaže stotine hiljada, zarađuje ih nazad, i to je to.
gradi željo boli te *****

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 8:51 am

ChWilla je napisao/la:vama je jasno da je dinamo za roga platio odštetu 3-4 naša godišnja budžeta. samo odštetu, samo za roga.

a to je najlakši i najvidljiviji dio. gdje su tereni, kampovi, građevine, sale, teretane, treneri, metode, planovi i programi rada, planovi ishrane i mogućnosti da se stvarno provedu, suplementi, pare roditeljima i menadžerima da ne seru...? u svemu tome su kod dinama bukvalno desetine miliona, po najboljim evropskim i svjetskim standardima.

onaj ko ulaže desetine miliona, i zarađuje ih nazad, onaj ko ulaže stotine hiljada, zarađuje ih nazad, i to je to.
Sreća tvoja pa su pojedinci banovani, sad bi neki od njih tebe pitali znaš li kol'ko je uloženo u silne dolaske igrača i raskide s njima te kako se to misli zaraditi nazadslika

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 25, 2016 9:51 am

Pod vodstvom Petrovica Memija ce zasjati starim i prepoznatljivim sjajem. Dzenis vec u prvoj tekmi na " deseci " ce odigrati odlicno.
Uz to pridodamo i malog Mirzu i imamo se nadati nekim parama u buducnosti.
Lijepo bi bilo kad bi bilo.. Hajde Slavko povedi nas

P.s je li donesena veca stolica u Plavi salon za predstavljanje gosp. Slavka?!

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 25, 2016 9:52 am

Je li ovo delinjo izgin'o sinoć?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet avg 25, 2016 9:52 am

mi nikada necemo biti Dinamo.
zbog mentaliteta i mahale sto cuci u svakom od nas.

za pravi uspjeh mora se pitati jedan covjek. da li kao vlasnik ili kroz velike ovlasti unutar postojeceg oblika uredjenja.
narodna mudrost kaze "gdje je puno baba, kilava su djeca". e tako je kod nas. drugacije ne znamo niti hocemo.

Dinamo je ove godine inkasirao na racun transfera i ulaska u grupnu fazu 60 miliona EURa.
tacka kraj.
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u čet avg 25, 2016 10:15 am, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 25, 2016 9:57 am

Hurmasica je napisao/la:Je li ovo delinjo izgin'o sinoć?
:rofl1: :rofl1: i pra pra pracovjek sa njim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Veteran1965
Kontakt:

čet avg 25, 2016 9:57 am

AsharaK je napisao/la:Delinjo uz tebe je braca!
Pravda za Delinja!!!!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 25, 2016 9:58 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Je li ovo delinjo izgin'o sinoć?
:rofl1: :rofl1: i pra pra pracovjek sa njim
Delinjo heroj a ne zločinac!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ellaxaz
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:01 am

Puno srece i uspjeha Slavku plavku Petrovicu zelim.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 25, 2016 10:04 am

Ljudi moji zna li ko šta provjereno o dešavanjima oko Istoka.Moze i u pp.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava