Subota suncana, ugodnih 20 stepeni na BP, hajde da nas ode 500 i napravimo fin ambijent. Prognoza 0 : 2 Lendric i Bekric.

Hajde da je jedan kondor, nego vise njih po glavi omladincaMorzhy je napisao/la:Džaba ti motorika, džaba ti talenat kad ti je kondor u glavi.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Nista druze, sljedeci put sa sljemom na tekmukontranogama je napisao/la:Juce sam prije onog savijanja ledja ispod zastitne mreze malo gledao trening mladjih kategorija,momci cini mi se oko 15 godina mozda i mladji. Imaju dvojica kad je opale sa 16-18 metara ja se prepadnem da ce me kroz onu ogradu razvaliti u glavu. Bas onako mocno izgledaju sutevi. Jedan je stasom jaci od vecine a drugi prosjek da ne vjerujes da u takvom tijelu stoji takva snaga. Pitao sam jel neko zna imena al oni sto su stajali tamo isti levati ko i ja pa vam ne mogu reci kako se zovu. Samo ozbiljnog rada i imamo se cemu nadati.
drugi je admir huskickontranogama je napisao/la:Juce sam prije onog savijanja ledja ispod zastitne mreze malo gledao trening mladjih kategorija,momci cini mi se oko 15 godina mozda i mladji. Imaju dvojica kad je opale sa 16-18 metara ja se prepadnem da ce me kroz onu ogradu razvaliti u glavu. Bas onako mocno izgledaju sutevi. Jedan je stasom jaci od vecine a drugi prosjek da ne vjerujes da u takvom tijelu stoji takva snaga. Pitao sam jel neko zna imena al oni sto su stajali tamo isti levati ko i ja pa vam ne mogu reci kako se zovu. Samo ozbiljnog rada i imamo se cemu nadati.
Probiješ jednom umornu odbranu Olimpica na Otoci i nafuraš se k'o da si probio svježu odbranu RB Salzburga za prolaz u grupnu fazu LP. I taman kad nakon 2 godine pomisliš da možda i nisi dobar te da treba još puno da radiš na sebi, uletiš na forum i vidiš da te navijači ne krive uopšte, nego sve osim tebe, od lige, države, psihologa, paranormalnih aktivnosti, pljuvanja "našeg djeteta"...ok, forum je, svako ima pravo na mišljenje i treba diskutovati, ali staviti naše omladince u bilo kakav kontekst sa omladincima Dinama je blago rečeno niđe vezevrbanjusa je napisao/la:Hajde da je jedan kondor, nego vise njih po glavi omladincaMorzhy je napisao/la:Džaba ti motorika, džaba ti talenat kad ti je kondor u glavi.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Sreća tvoja pa su pojedinci banovani, sad bi neki od njih tebe pitali znaš li kol'ko je uloženo u silne dolaske igrača i raskide s njima te kako se to misli zaraditi nazadChWilla je napisao/la:vama je jasno da je dinamo za roga platio odštetu 3-4 naša godišnja budžeta. samo odštetu, samo za roga.
a to je najlakši i najvidljiviji dio. gdje su tereni, kampovi, građevine, sale, teretane, treneri, metode, planovi i programi rada, planovi ishrane i mogućnosti da se stvarno provedu, suplementi, pare roditeljima i menadžerima da ne seru...? u svemu tome su kod dinama bukvalno desetine miliona, po najboljim evropskim i svjetskim standardima.
onaj ko ulaže desetine miliona, i zarađuje ih nazad, onaj ko ulaže stotine hiljada, zarađuje ih nazad, i to je to.
Hurmasica je napisao/la:Je li ovo delinjo izgin'o sinoć?
Pravda za Delinja!!!!AsharaK je napisao/la:Delinjo uz tebe je braca!
Delinjo heroj a ne zločinac!Plavi orkestar je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Je li ovo delinjo izgin'o sinoć?![]()
i pra pra pracovjek sa njim