Treba ga poslat u pm.damirfile je napisao/la:Treba ga pozvati a ne ovako preko portala.
Ne grijesi dusu. Covjek tesko bolestan grese se desile, priznao greske i sad ti tako. Gdje ti je disa jbt covjek tumor ima a ovako bi pokazali da smo najveci.baxuz87 je napisao/la:Treba ga poslat u pm.damirfile je napisao/la:Treba ga pozvati a ne ovako preko portala.
Ok, pozvali smo ga, pokazali smo da smo najveci i opet koliko mozes bit bezobrazan poslije svega sto si uradio da jos kazes "trebao me neko privatno kontaktirat".damirfile je napisao/la:Ne grijesi dusu. Covjek tesko bolestan grese se desile, priznao greske i sad ti tako. Gdje ti je disa jbt covjek tumor ima a ovako bi pokazali da smo najveci.baxuz87 je napisao/la:Treba ga poslat u pm.damirfile je napisao/la:Treba ga pozvati a ne ovako preko portala.
Naravno da ga trebaš privatno kontaktirati. Ili da možda on nas kontaktira? 'evo ja doš'o'baxuz87 je napisao/la:Ok, pozvali smo ga, pokazali smo da smo najveci i opet koliko mozes bit bezobrazan poslije svega sto si uradio da jos kazes "trebao me neko privatno kontaktirat".
pa kako kontas nego da ga privatno kontaktiraju.....sta treba doci i reci zastitarima ej ja sam sudija Milicevic pa jel problem da me pustis da udjem sa starijim covjekombaxuz87 je napisao/la:Ok, pozvali smo ga, pokazali smo da smo najveci i opet koliko mozes bit bezobrazan poslije svega sto si uradio da jos kazes "trebao me neko privatno kontaktirat".damirfile je napisao/la:Ne grijesi dusu. Covjek tesko bolestan grese se desile, priznao greske i sad ti tako. Gdje ti je disa jbt covjek tumor ima a ovako bi pokazali da smo najveci.baxuz87 je napisao/la:
Treba ga poslat u pm.
Ma sad ce on nadocSWRA_1921 je napisao/la:Ja od Zerica ocekujem da ojaca malo, a ne da se povrijedjuje svako malo, cini mi se bas podlozan ozljedama.godrina je napisao/la:Ja ocekujem puno od Zerica sad kad je dosao Slavko.
Yebo vas vrbanjusaLeon_Professional je napisao/la:Sutra na OBN-u Slavko gost, evo rece Vrbanjusa sad.
Leon_Professional je napisao/la:Sutra na OBN-u Slavko gost, evo rece Vrbanjusa sad.
Snimaj LArss![]()
![]()