a sa druge strane Ivica Osim na prvom treningucikazubo je napisao/la:
Ovisnici Željo

Objavio: Plavi vijesnik - Januar 1969
a sa druge strane Ivica Osim na prvom treningucikazubo je napisao/la:
Ovisnici Željo
Zgaditi im fudbal i onda uzeti PopovicaLARS1921 je napisao/la:Stručni štab na čelu s Kemalom Alispahićem u pripremi utakmice ima velike probleme, pored četvorice standardnih igrača koji zbog povreda i kartona ne konkurišu za utakmicu (Jusić, Haurdić, Salčinović, Hasanović), derbi utakmicu bi mogao propustiti i drugi standardni stoper Bojan Marković. On je prema informaciji iz PR-službe kluba povrijedio kvadriceps i upitan je njegov nastup protiv Željezničara. Ako iskusni 30-godišnji stoper ne bude spreman, njega će vjerovatno zamijeniti mladi Anes Duraković, koji je u poraz od Slobode u Tuzli bio jedan od boljih pojedinaca u gostujućoj ekipi.
Ako ih ne mlatnemo sad ne znam kad ćemo
Na TM stoji da je slobodan igrac.irfo je napisao/la:Sta se desava sa Stilom jel neko upucen? Jel raskino taj ugovor tamo?
Slika za almanaha i ja na njojcikazubo je napisao/la:
Ovisnici Željo
baxuz87 je napisao/la:Sutra će biti otvoren trening..
minjore je napisao/la:.
Nemoj opet da popravljate auta a drugog da glava boli. Snimite kako treba, posebno križmana i salkuPlava Porodica je napisao/la:.
A ti na sliciHadzijalagic je napisao/la:Slika za almanaha i ja na njojcikazubo je napisao/la:
Ovisnici ŽeljoDino Pekicu skini nam ovu mrezu da ko ljudi gledamo.. Kako smo je stavili sve je krenulo niz brdo
pile87 je napisao/la:A ti na sliciHadzijalagic je napisao/la:Slika za almanaha i ja na njojcikazubo je napisao/la:
Ovisnici ŽeljoDino Pekicu skini nam ovu mrezu da ko ljudi gledamo.. Kako smo je stavili sve je krenulo niz brdo
NekaHadzijalagic je napisao/la:pile87 je napisao/la:A ti na sliciHadzijalagic je napisao/la: Slika za almanaha i ja na njojDino Pekicu skini nam ovu mrezu da ko ljudi gledamo.. Kako smo je stavili sve je krenulo niz brdo
Al salu na stranu teska je ovo bolest..