Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 24, 2016 7:38 pm

zato i imao onog mesara beširevića :lol:

Nego do 29. septembra (valjda) možemo registrovati igrače bez papira, završavajte nam upravo :shisha:

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 7:38 pm

kontranogama je napisao/la:sad sa treninga, gledo jedno pola sata dok me nije uscaklo u ledjima. Stanic samo trci okolo, doduse ima kuveta. U prvom timu Jahic, umjesto kapitena. primise gol od rezervista/kaznjenih, bevab fuli cijelu loptu u 16 i onda gol. I rezervisti tih 15ak minuta bili bolji. Ne pitaj te me za cijeli sastav bio sam bez cvika pa sam prepozno samo odbranu, oni mi bili daleko.
Kako vidim tebi treba apoteka i bez Zeljinih rezultata :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kontranogama
Kontakt:

sri avg 24, 2016 7:41 pm

Ama da hoce pocet igrat kako treba sve bi me proslo.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 7:42 pm

LARS1921 je napisao/la:zato i imao onog mesara beširevića :lol:

Nego do 29. septembra (valjda) možemo registrovati igrače bez papira, završavajte nam upravo :shisha:
U ponedjeljak nam je "boom day"..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sri avg 24, 2016 7:44 pm

Plava Porodica je napisao/la:

Vidim ja zvanična se osilila, poslije zrinjskog sve nešto tiho, sad neke statuse objavljuju. Još raja zagotivi Slavka što vrati Stanu :ganja:

Nego jesi ti bio na treningu???

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 7:45 pm

LARS1921 je napisao/la:

Vidim ja zvanična se osilila, poslije zrinjskog sve nešto tiho, sad neke statuse objavljuju. Još raja zagotivi Slavka što vrati Stanu :ganja:

Nego jesi ti bio na treningu???
Imas odgovor na svetoj temi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 24, 2016 7:49 pm

Vraća se tekila, vopi, Marlboro guy.

slika

kontranogama
Kontakt:

sri avg 24, 2016 7:49 pm

Nesto kontam a vec je cini mi se neko i napisao, treba stvarno ganjat onu seosku djecu, to bi bilo sretno sto je doslo u glavni grad pa jos ima i sanse da se proda kasnije. Ovo nase gradsko, frizurica mu najvaznija. Nikola,Paprica, Refik,Visca itd itd
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

dell21
Kontakt:

sri avg 24, 2016 7:52 pm

kontranogama je napisao/la:Nesto kontam a vec je cini mi se neko i napisao, treba stvarno ganjat onu seosku djecu, to bi bilo sretno sto je doslo u glavni grad pa jos ima i sanse da se proda kasnije. Ovo nase gradsko, frizurica mu najvaznija. Nikola,Paprica, Refik,Visca itd itd
Tako su pitari nasli ševkiju iz nekog sela kod zivinica, najbolji im je u akademiji reprezentativac.

salle86
Kontakt:

sri avg 24, 2016 7:53 pm

Dobrodošlica našem novom šefu sa željom da ostane duže nego prethodnici...skupa.
Lično zadovoljan sam njegovim izborom, bar u ovom trenutku mislim da je među top 2-3 trenera lige...stručnjaka.
Da li će se uklopiti kod nas vrijeme će da pokaže.
Raduje me što dobro zna Lazića a on igra na poziciji koja nama najviše škripi i znaće najbolje iskoristiti njegove vrline. Takođe i Šećera.
Vjerujem da će kod njega važiti ona Osimova "igrač koji ne trči ne može ni da igra" i da će se sve podrediti rezultatu. Da nećemo umirati u ljepoti igre već da ćemo igrati onoliko koliko se mora. Doduše nismo mi ni do sad imali tu ljepotu ali ni rezultate. Igrači bi trebali imati striktne zadatke a ne da lutaju po terenu.
Iskreno se nadam da će to tako da bude.
Takođe vjerujem da je uprava svjesna svih ranijih propusta i da se ovaj put neće niko nikome miješati u posao, da neće biti velikih rezova i turbulencija već da će se ići nešto sporijim tempom nego je bila vizija sa Kostićem ali sigurno...makar jedan korak naprijed ali da nema nijedan nazad.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 8:10 pm

salle86 je napisao/la:Dobrodošlica našem novom šefu sa željom da ostane duže nego prethodnici...skupa.
Lično zadovoljan sam njegovim izborom, bar u ovom trenutku mislim da je među top 2-3 trenera lige...stručnjaka.
Da li će se uklopiti kod nas vrijeme će da pokaže.
Raduje me što dobro zna Lazića a on igra na poziciji koja nama najviše škripi i znaće najbolje iskoristiti njegove vrline. Takođe i Šećera.
Vjerujem da će kod njega važiti ona Osimova "igrač koji ne trči ne može ni da igra" i da će se sve podrediti rezultatu. Da nećemo umirati u ljepoti igre već da ćemo igrati onoliko koliko se mora. Doduše nismo mi ni do sad imali tu ljepotu ali ni rezultate. Igrači bi trebali imati striktne zadatke a ne da lutaju po terenu.
Iskreno se nadam da će to tako da bude.
Takođe vjerujem da je uprava svjesna svih ranijih propusta i da se ovaj put neće niko nikome miješati u posao, da neće biti velikih rezova i turbulencija već da će se ići nešto sporijim tempom nego je bila vizija sa Kostićem ali sigurno...makar jedan korak naprijed ali da nema nijedan nazad.
To je to. :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri avg 24, 2016 8:13 pm

Jos jednom pozivam one, koji nisu mozda vidjeli ovaj projekat!!! podrzite nas da sto vise ljudi glasa i tako damo relevantsnost ovom projektu.

onaj ko nije glasao, ima jos prilike da glasa do nedelje.

viewtopic.php?f=51&t=335" target="_blank
100/94/37/34 - i to je to!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 24, 2016 8:14 pm

Kada je Slavko ma treningu? Hoce li ma jutarnjem ili onaj kasnije?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

shzna
Kontakt:

sri avg 24, 2016 8:14 pm

Neka je Stanića vratio, ako ništa nije lajao kao neki i drkao kurrac podpredsjedniku sindikata a igramo sa njegovom ekipom 2 dana poslije.

I, šta bi sa kerom, utihnu sve, neosnovana žalba? Da su naši pametni pa da puknu kontru
1987

storm_raider
Kontakt:

sri avg 24, 2016 8:22 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:Jos jednom pozivam one, koji nisu mozda vidjeli ovaj projekat!!! podrzite nas da sto vise ljudi glasa i tako damo relevantsnost ovom projektu.

Hajde ljudi, glasajte!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

sri avg 24, 2016 8:28 pm

https://www.youtube.com/watch?v=BmpSXu987to" target="_blank
Joj zamislite ovako nesto na Grbavici, srce bi me opalilo.
Realnost je da na našim prosorima treba jedno pola sata da se svaka sijalica na reflektorima upali xD

gavran
Kontakt:

sri avg 24, 2016 8:32 pm

kontranogama je napisao/la:sad sa treninga, gledo jedno pola sata dok me nije uscaklo u ledjima. Stanic samo trci okolo, doduse ima kuveta. U prvom timu Jahic, umjesto kapitena. primise gol od rezervista/kaznjenih, bevab fuli cijelu loptu u 16 i onda gol. I rezervisti tih 15ak minuta bili bolji. Ne pitaj te me za cijeli sastav bio sam bez cvika pa sam prepozno samo odbranu, oni mi bili daleko.
Kako vidim tebi treba apoteka i bez Zeljinih rezultata :cigara:
pa onda su u prvom timu oni napadaci koje nisi vidio :klanjase2:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 24, 2016 8:33 pm

storm_raider je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:Jos jednom pozivam one, koji nisu mozda vidjeli ovaj projekat!!! podrzite nas da sto vise ljudi glasa i tako damo relevantsnost ovom projektu.

Hajde ljudi, glasajte!
Da jos jednom pohvalim ovu anketu. Prije par godina se na orgu birao najbolji sastav Zeljeznicara svih vremena, ali sada ce ovo ispasti jos bolje, jer ce se izabrati i izmjene, a i vjerovatno nece biti nekih cudnih izbora, tipa Hasagic najbolji golman svih vremena :D
Naravno, i ja sam mlad, toliko da se jedva eto tog Hasagica sjecam, ali zato je obaveza svakog Zeljovca da bude upoznat sa historijom svog kluba i barem vecinom bitnijih igraca koji su prosli kroz klub i ostavili ogroman uticaj. Ali naravno, svako ima slobodu da izabere koga god pozeli, da me neko ne shvati pogresno, jer u anketama sigurno nece biti oni koji to nisu zasluzili. :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

shzna
Kontakt:

sri avg 24, 2016 8:34 pm

cikazubo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=BmpSXu987to
Joj zamislite ovako nesto na Grbavici, srce bi me opalilo.
Realnost je da na našim prosorima treba jedno pola sata da se svaka sijalica na reflektorima upali xD
Ovako na otvaranju ako Bog da istočne tribine, mrkli mrak i onda neka se svijetla upale i neka budu okrenuta prema sredini terena, gdje stoji Ivica Osim. Lokomotiva ključa i kreće zahvala navijačima. Odjednom, polahko kreće pjesma "Kad dođu teški dani" a po mene dolazi hitna. Na ekranu prolaze slike legendi, bivši grbovi i dresovi te naši navijači koji više nisu s nama na dio "Doživjeti možda neću..."
1987

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 24, 2016 8:35 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Kada je Slavko ma treningu? Hoce li ma jutarnjem ili onaj kasnije?
Kako sam cuo u 11h predstavljanje.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava