Nego do 29. septembra (valjda) možemo registrovati igrače bez papira, završavajte nam upravo

Kako vidim tebi treba apoteka i bez Zeljinih rezultatakontranogama je napisao/la:sad sa treninga, gledo jedno pola sata dok me nije uscaklo u ledjima. Stanic samo trci okolo, doduse ima kuveta. U prvom timu Jahic, umjesto kapitena. primise gol od rezervista/kaznjenih, bevab fuli cijelu loptu u 16 i onda gol. I rezervisti tih 15ak minuta bili bolji. Ne pitaj te me za cijeli sastav bio sam bez cvika pa sam prepozno samo odbranu, oni mi bili daleko.
U ponedjeljak nam je "boom day"..LARS1921 je napisao/la:zato i imao onog mesara beširevića
Nego do 29. septembra (valjda) možemo registrovati igrače bez papira, završavajte nam upravo
Plava Porodica je napisao/la:U ponedjeljak nam je "boom day"..LARS1921 je napisao/la:zato i imao onog mesara beširevića
Imas odgovor na svetoj temi.LARS1921 je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:U ponedjeljak nam je "boom day"..LARS1921 je napisao/la:zato i imao onog mesara beširevića
Vidim ja zvanična se osilila, poslije zrinjskog sve nešto tiho, sad neke statuse objavljuju. Još raja zagotivi Slavka što vrati Stanu![]()
Nego jesi ti bio na treningu???
Tako su pitari nasli ševkiju iz nekog sela kod zivinica, najbolji im je u akademiji reprezentativac.kontranogama je napisao/la:Nesto kontam a vec je cini mi se neko i napisao, treba stvarno ganjat onu seosku djecu, to bi bilo sretno sto je doslo u glavni grad pa jos ima i sanse da se proda kasnije. Ovo nase gradsko, frizurica mu najvaznija. Nikola,Paprica, Refik,Visca itd itd
To je to.salle86 je napisao/la:Dobrodošlica našem novom šefu sa željom da ostane duže nego prethodnici...skupa.
Lično zadovoljan sam njegovim izborom, bar u ovom trenutku mislim da je među top 2-3 trenera lige...stručnjaka.
Da li će se uklopiti kod nas vrijeme će da pokaže.
Raduje me što dobro zna Lazića a on igra na poziciji koja nama najviše škripi i znaće najbolje iskoristiti njegove vrline. Takođe i Šećera.
Vjerujem da će kod njega važiti ona Osimova "igrač koji ne trči ne može ni da igra" i da će se sve podrediti rezultatu. Da nećemo umirati u ljepoti igre već da ćemo igrati onoliko koliko se mora. Doduše nismo mi ni do sad imali tu ljepotu ali ni rezultate. Igrači bi trebali imati striktne zadatke a ne da lutaju po terenu.
Iskreno se nadam da će to tako da bude.
Takođe vjerujem da je uprava svjesna svih ranijih propusta i da se ovaj put neće niko nikome miješati u posao, da neće biti velikih rezova i turbulencija već da će se ići nešto sporijim tempom nego je bila vizija sa Kostićem ali sigurno...makar jedan korak naprijed ali da nema nijedan nazad.
Hajde ljudi, glasajte!jovanmaksimovic je napisao/la:Jos jednom pozivam one, koji nisu mozda vidjeli ovaj projekat!!! podrzite nas da sto vise ljudi glasa i tako damo relevantsnost ovom projektu.
onaj ko nije glasao, ima jos prilike da glasa do nedelje.
viewtopic.php?f=51&t=335" target="_blank
pa onda su u prvom timu oni napadaci koje nisi vidioPlava Porodica je napisao/la:Kako vidim tebi treba apoteka i bez Zeljinih rezultatakontranogama je napisao/la:sad sa treninga, gledo jedno pola sata dok me nije uscaklo u ledjima. Stanic samo trci okolo, doduse ima kuveta. U prvom timu Jahic, umjesto kapitena. primise gol od rezervista/kaznjenih, bevab fuli cijelu loptu u 16 i onda gol. I rezervisti tih 15ak minuta bili bolji. Ne pitaj te me za cijeli sastav bio sam bez cvika pa sam prepozno samo odbranu, oni mi bili daleko.
Da jos jednom pohvalim ovu anketu. Prije par godina se na orgu birao najbolji sastav Zeljeznicara svih vremena, ali sada ce ovo ispasti jos bolje, jer ce se izabrati i izmjene, a i vjerovatno nece biti nekih cudnih izbora, tipa Hasagic najbolji golman svih vremenastorm_raider je napisao/la:Hajde ljudi, glasajte!jovanmaksimovic je napisao/la:Jos jednom pozivam one, koji nisu mozda vidjeli ovaj projekat!!! podrzite nas da sto vise ljudi glasa i tako damo relevantsnost ovom projektu.
onaj ko nije glasao, ima jos prilike da glasa do nedelje.
viewtopic.php?f=51&t=335" target="_blank
Ovako na otvaranju ako Bog da istočne tribine, mrkli mrak i onda neka se svijetla upale i neka budu okrenuta prema sredini terena, gdje stoji Ivica Osim. Lokomotiva ključa i kreće zahvala navijačima. Odjednom, polahko kreće pjesma "Kad dođu teški dani" a po mene dolazi hitna. Na ekranu prolaze slike legendi, bivši grbovi i dresovi te naši navijači koji više nisu s nama na dio "Doživjeti možda neću..."cikazubo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=BmpSXu987to
Joj zamislite ovako nesto na Grbavici, srce bi me opalilo.
Realnost je da na našim prosorima treba jedno pola sata da se svaka sijalica na reflektorima upali xD
Kako sam cuo u 11h predstavljanje.SIMA_SIMAU je napisao/la:Kada je Slavko ma treningu? Hoce li ma jutarnjem ili onaj kasnije?