Kaže Ćenan da će je skinut do pola zbog raje sto hoće da gleda.exbabilon je napisao/la:Ovu mrezu skinut pod hitno, ne moze ovo vise ovako
haha niti jedan drug , radno je al opet ce se znati sastavrodrigo87 je napisao/la:Pintole, koji si ti odavde![]()
Pa ovdje vise raje nego na nekim utakmicama premier ligecikazubo je napisao/la:
Ovisnici Željo
Moj je ako igra tenis..."Ubiće ga Bili ko zeca!!!" hhahhaharodrigo87 je napisao/la:Ja znam da Krizman vozi crvenog Hyundaia i da u slobodno vrijeme igra tenis
Jedan (po svima nama lud) čovjek je na početku sezone 2005/06 najavio deset uzastopnih titula, slagao je, osvojio ih je jedanaest, prodao igrače u vrijednosti preko sto miliona eura, a prije te najave je bio u našoj situaciji, dužan, bez podrške grada, ikoga... možda je taj čovjek imao i lične koristi, ali ispunio je zacrtano....Omar500 je napisao/la:Nikakva prekucavanja najavljivati, samo odmjereno i polako
Kakva slika, svaka castcikazubo je napisao/la:
Ovisnici Željo
e čuj možda...Virtu4L je napisao/la:Jedan (po svima nama lud) čovjek je na početku sezone 2005/06 najavio deset uzastopnih titula, slagao je, osvojio ih je jedanaest, prodao igrače u vrijednosti preko sto miliona eura, a prije te najave je bio u našoj situaciji, dužan, bez podrške grada, ikoga... možda je taj čovjek imao i lične koristi, ali ispunio je zacrtano....Omar500 je napisao/la:Nikakva prekucavanja najavljivati, samo odmjereno i polako
Vjerovatno ima puno politike i lopovluka, ali ne mogu ti lopovluk i politika praviti igrače za Real Madrid. Da pojednostavim, nekada je dovoljan samo jedan sposoban čovjek da pokrene lavinu.ChWilla je napisao/la:e čuj možda...![]()
![]()
drugi svijet je u pitanju. puno politike, puno lopovluka...ja to napisah i kad je kostić predstavljen, onaj ko jeste uzimao titule u nas nikad ih nije najavljivao na taj način.
Virtu4L je napisao/la:Vjerovatno ima puno politike i lopovluka, ali ne mogu ti lopovluk i politika praviti igrače za Real Madrid. Da pojednostavim, nekada je dovoljan samo jedan sposoban čovjek da pokrene lavinu.ChWilla je napisao/la:e čuj možda...![]()
![]()
drugi svijet je u pitanju. puno politike, puno lopovluka...ja to napisah i kad je kostić predstavljen, onaj ko jeste uzimao titule u nas nikad ih nije najavljivao na taj način.