Kaže ovaj sa ove fb grupe u 15h predstavljanje, za trening ništa ne piše za sada treningcikazubo je napisao/la:Ima li u 11h sutra treninga da poželimo Slavki dobrodošlicu ?
Ja od Zerica ocekujem da ojaca malo, a ne da se povrijedjuje svako malo, cini mi se bas podlozan ozljedama.godrina je napisao/la:Ja ocekujem puno od Zerica sad kad je dosao Slavko.
pa valjda bi ga Kostic zadrzao da mu je trebao..?Neandertalac je napisao/la:Uprava iskoristila guzvu pa brze bolje reagovala.Plava Porodica je napisao/la:Eno na klixu Stana vec od ovog treninga sa ekipom.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Niti ga je Kostic sklonio niti ga je Slavko vratio.
Jedno od jacih gostovanja sve ukupno gledajuci, em nas puno bilo, em trofej uzeli, em se posteno napiliLeon_Professional je napisao/la:Ma mislio sam vise na cijeli ambijent na stadionu. Dvije jake ekipe, sa "vecim" brojem navijaca. Posebno sam mislio na to jer sada nema Robijasa.
Ovakva atmosfera najbliza atmosferi gradskog derbija..
@Format .. Ma zasto ne bi mogao, majstor je on.. svakako je u ovom djumbusu do sad igrao i u sredini i na krilu, nema gdje ga nije bilo.. Ne moram biti upravu, ali mislim da bi se mogao on tu snaci vrlo dobro.
Naši su fulili prethodna tri prelazna roka, a ceh su plaćali samo treneri.ISB87 je napisao/la:Na zinskoj pauzi po meni se treba rijesiti jednog lijevog beka i na tu poziciju dovesti definitivno pojacanje, ne prinovu.Nadam se da je Lazic oporavljen i da moze igrati utakmicu nakon Celika(+pauza), u vezi imamo previse "defanzivaca", tu nam fali jedan tehnicar definitivno.I na tom bi se trebalo poraditi na zimskoj pauzi.Sto se tice napada, mislim da je Nikolic visak.Aco ako ima ponudu neka je prihvate.Uz to Halvadzic noga jbg
Znaci sto se MENE tice rijesiti se 3-4 igraca, utopiti 2 igraca (ako odigramo dobro do polusezone).
Dovesti 2 pojacanja, bek i veza i 1 talentovanog stopera
Je.biga, nasi su pogrijesili u prelaznom roku i haj to im halalimo, samo da se ne desi ponovo ista greska.Neka taj posao u potpunosi prepuste Slavku i SD ako ga bude.
Sto se tice utakmice sa smogovcima mislim da cemo ih ovaj put dobiti.Potrebna je velika podrska dole i nadam se da cete progutati ove lose rezultate i podrzati "ekipu".Jedino tako se mozemo izvuci iz ove rezultatske krize.Ako treba platite kartu haverima koji su razocarani, lozite ih maksimalno.Ovo sa trenerom bi trebao biti pozitivan sok, tako da ocekujem dobru utakmicu i makar 0-2
XXXL oprema, veca vrata na kancelariji, veca fotelja za radnim stolom itd itd..LARS1921 je napisao/la:Morat ćemo Salku proširit kancelariju.