Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Morzhy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 24, 2016 3:09 pm

Mislim da je prepolovljena plata Bekriću pred početak sezone, kolika god da je bila.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Elegant
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:15 pm

Autoritet se vraca u svlacionicu, pa cemo vidjeti kako ce to određeni igraci prihvatiti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

CARSONIO
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:16 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Lično sam zadovoljan trenerom jer ovo je prvi pravi trener nakon dugo vremena. Jedna stvar mi nikako ne da mira, zašto nam je pamet vazda nakaza, majku mu što se Ćelo nije doveo odmah, prije Kostića. Znali su da je Kostić avantura, a ovaj je pravi trener. Ako je bilo do para odakle nam sad. Ako smo htjeli jeftinije proći onda smo se kockali, a nije nam baš situacija za kocke.
Drugo, svi mi navijači i Uprava moramo dati bezrezervnu podršku Ćeli. On umije a ako ne uspije onda nama fakat nema pomoći sa ovim igračima. Ima moju podršku pa tamam sa juniorima igrao ligu za opstanak ako rastjera ko mu ne paše. Hoću da kažem do njega sigurno neće biti već do igrača. Također, nema ni on čarobni štapić i trebaće mu par kola sigurno da sanira ovaj raspad. Naravno, treba tu sreće, dobrog suđenja itd.
apsolutno se slazem sa tobom znaci sada moramo biti SVI KO JEDAN I DA DAMO PODRSKU PETROVICU ako treba i tri sezone da stvara ekipu ovu sansu ne smijemo propustiti od uprave i trenera inace nam slijedi pusa i to samo takva :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:17 pm

Elegant je napisao/la:Autoritet se vraca u svlacionicu, pa cemo vidjeti kako ce to određeni igraci prihvatiti !
Ili ce prihvatiti ili nece igrati u Zelji, po meni jedini ispravan pristup. Bagra je to bijelosvjetska.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:19 pm

Mirek11 je napisao/la:Jos jedan intervju novog sefa
http://source.ba/clanak/Haris/413602/Ni ... K-Sarajevo" target="_blank
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Neko bi rekao, otjeraj 10 igraca, ne uklapaju se u moju igru, dovest cu ja svoje, Celo bukvalno kaze da je zadovoljan kadrom i da zna da nije pokazao ono sta moze. I svaka cast za Cenana sto mu je postavio to pitanje. Fino se zaista radi. Opet ponavljam, sada pustiti Petrovica da radi, a mi da mu damo maksimalnu, bezrezervnu podrsku. Znacit ce mu sigurno, a to i zasluzuje! :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

mali plavisa
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:21 pm

Moje je mišljenje da Radinović neće dostići Bekrićevu karijeru u vidu zarade, igranja pred velikim brojem publike i talenta naravno, samo što je Bekrić igrao azijsku ligu prvaka, a ne u Evropi..

Mislim da je potpuno nepotrebno govoriti tako o Bekriću, čovjek se max trudi po meni, a koliko je zadatak Bekrića da razigra ostale igrače, toliko je isti taj zadatak Radinovića, tako druže malo reale nije na odmet. Druga stvar je što ga ti lično ne možeš, zato i jesmo sa mentalitetom na dnu.

npr. kao kad nam je Sarajevo dalo gol, kriv je bio Memija jer je po njegovoj strani (uopste nije njegov igrac pobjegao, nego Nikolicev, al Memija mora cijelu stranu pokrivati), a kad nam Zrinjski da gol sa desne strane naravno da nije Siniša kriv, iako je njegov igrac pobjegao, kako će biti Siniša kriv, kriv je Memija, on bojkotuje trenera sa klupe i sa svih drugih pozicija koje treba krpiti. Lični animozitet prema pojednim nasim igracima (vecinom nasom djecom i igracima koji su mnogo dali nasem klubu) uopste ne ide u prilog Želji kakvog su stvarali i ostavili nam da cuvamo i njegujemo Ribar, Osim, Katalinski, Bukalo i ostali, vec nas svrtsva u red najobicnijih klubova, čiji se navijači prema svojim igračima odnose kao prema najobičnijim dripcima, klošarima i šta već ne... tužno...[/quote]
U kratkim crtama objasnio! :pljesak:

Elegant
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:24 pm

Ja se necu iznenaditi ako neki budu poslani na tribne ne na klupu.

I da konacno Jahic, Grk, Lazic, dobiju pravu priliku da vidimo sta znaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 24, 2016 3:26 pm

mali plavisa je napisao/la:Moje je mišljenje da Radinović neće dostići Bekrićevu karijeru u vidu zarade, igranja pred velikim brojem publike i talenta naravno, samo što je Bekrić igrao azijsku ligu prvaka, a ne u Evropi..

Mislim da je potpuno nepotrebno govoriti tako o Bekriću, čovjek se max trudi po meni, a koliko je zadatak Bekrića da razigra ostale igrače, toliko je isti taj zadatak Radinovića, tako druže malo reale nije na odmet. Druga stvar je što ga ti lično ne možeš, zato i jesmo sa mentalitetom na dnu.

npr. kao kad nam je Sarajevo dalo gol, kriv je bio Memija jer je po njegovoj strani (uopste nije njegov igrac pobjegao, nego Nikolicev, al Memija mora cijelu stranu pokrivati), a kad nam Zrinjski da gol sa desne strane naravno da nije Siniša kriv, iako je njegov igrac pobjegao, kako će biti Siniša kriv, kriv je Memija, on bojkotuje trenera sa klupe i sa svih drugih pozicija koje treba krpiti. Lični animozitet prema pojednim nasim igracima (vecinom nasom djecom i igracima koji su mnogo dali nasem klubu) uopste ne ide u prilog Želji kakvog su stvarali i ostavili nam da cuvamo i njegujemo Ribar, Osim, Katalinski, Bukalo i ostali, vec nas svrtsva u red najobicnijih klubova, čiji se navijači prema svojim igračima odnose kao prema najobičnijim dripcima, klošarima i šta već ne... tužno...
U kratkim crtama objasnio! :pljesak:[/quote]
Mora nam još dostaviti podatak o prosječnoj posjeti na stadionu kada su igrala većinom naša djeca i borila se za titulu da bi bilo objašnjeno do kraja.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Alcotm87
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:28 pm

kad je trening ?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:31 pm

Alcotm87 je napisao/la:kad je trening ?
17h
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

south side
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:31 pm

Vraca se stanic u prvi tim Perovic trazio da se vrati
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:32 pm

Udjem preko fb-a na zvanicnu radnika bas reko da vidim sta pisu za Slavku. Ljudi ne mogu da vjerujem da ga pljuju i vrijedjaju.. Kakva stoka nezahvalna, a napravio je cudo s njima , umjesto da mu se zahvale na svemu i pozele mu srecu oni ga jos vrijedjaju , sta ocekuju da ostane da im i titulu donese ?! ..kakvi amateri
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

irfo

sri avg 24, 2016 3:32 pm

south side je napisao/la:Vraca se stanic u prvi tim Perovic trazio da se vrati
jes da ovakav stana nije neki igrac i nije ni sjena onog prije povrede ali i takav je bolji i od bevaba i od husica sigurno

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:35 pm

Ne djasvi mi se ovaj potez.
Sto voli popit, nije belaj.
Sto pusi,e to je belaj.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:37 pm

http://booyakasha.ba/novi-igrac-u-ekip ... -grbavicu/" target="_blank

Izvor: forum :lol:

haj stana sve ti je oprošteno, nisi išao po nekim lažnim sindikatima koliko znamo

south side
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:38 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ne djasvi mi se ovaj potez.
Sto voli popit, nije belaj.
Sto pusi,e to je belaj.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Meni se bas dzasvi nemoze biti gori od husica ili bevaba nikako. dovest ce njega slavko ured.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Grbavica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:39 pm

LARS1921 je napisao/la:http://booyakasha.ba/novi-igrac-u-ekip ... -grbavicu/

haj stana sve ti je oprošteno, nisi išao po nekim lažnim sindikatima koliko znamo
Dado se vraća :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:40 pm

pa jedino je logično da vidi šta može kad je već tu, a prethodni nije računao na njega...

ja i dalje mislim da je stanić očajan lijevi bek i lijevo krilo, ne nužno bolji i od ovakvih bevaba i husića, ali vrlo dobar desni. vidjećemo. mislim da su i oni u situaciji kakva je bila bili daleko od svog maksimuma.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:41 pm

Grbavica je napisao/la:

Ma može i Dado, sve može :ganja:

Krupa ostala bez trenera, al jebe nas što prije njih imamo pauzu

Ma stana nek igra desnu stranu i zdrao, svakako nemamo zamjene za Miru osim Memije( :lol: )

CARSONIO
Kontakt:

sri avg 24, 2016 3:43 pm

Grbavica je napisao/la:

Enis i Bogi kaze da ga ja dirnuo njegov govor jer pla mjeseca kasni plata :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava