Mislim da je prepolovljena plata Bekriću pred početak sezone, kolika god da je bila.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
apsolutno se slazem sa tobom znaci sada moramo biti SVI KO JEDAN I DA DAMO PODRSKU PETROVICU ako treba i tri sezone da stvara ekipu ovu sansu ne smijemo propustiti od uprave i trenera inace nam slijedi pusa i to samo takvaRodom s mejtaša je napisao/la:Lično sam zadovoljan trenerom jer ovo je prvi pravi trener nakon dugo vremena. Jedna stvar mi nikako ne da mira, zašto nam je pamet vazda nakaza, majku mu što se Ćelo nije doveo odmah, prije Kostića. Znali su da je Kostić avantura, a ovaj je pravi trener. Ako je bilo do para odakle nam sad. Ako smo htjeli jeftinije proći onda smo se kockali, a nije nam baš situacija za kocke.
Drugo, svi mi navijači i Uprava moramo dati bezrezervnu podršku Ćeli. On umije a ako ne uspije onda nama fakat nema pomoći sa ovim igračima. Ima moju podršku pa tamam sa juniorima igrao ligu za opstanak ako rastjera ko mu ne paše. Hoću da kažem do njega sigurno neće biti već do igrača. Također, nema ni on čarobni štapić i trebaće mu par kola sigurno da sanira ovaj raspad. Naravno, treba tu sreće, dobrog suđenja itd.
Ili ce prihvatiti ili nece igrati u Zelji, po meni jedini ispravan pristup. Bagra je to bijelosvjetska.Elegant je napisao/la:Autoritet se vraca u svlacionicu, pa cemo vidjeti kako ce to određeni igraci prihvatiti !
Mirek11 je napisao/la:Jos jedan intervju novog sefa
http://source.ba/clanak/Haris/413602/Ni ... K-Sarajevo" target="_blank
U kratkim crtama objasnio!mali plavisa je napisao/la:Moje je mišljenje da Radinović neće dostići Bekrićevu karijeru u vidu zarade, igranja pred velikim brojem publike i talenta naravno, samo što je Bekrić igrao azijsku ligu prvaka, a ne u Evropi..
Mislim da je potpuno nepotrebno govoriti tako o Bekriću, čovjek se max trudi po meni, a koliko je zadatak Bekrića da razigra ostale igrače, toliko je isti taj zadatak Radinovića, tako druže malo reale nije na odmet. Druga stvar je što ga ti lično ne možeš, zato i jesmo sa mentalitetom na dnu.
npr. kao kad nam je Sarajevo dalo gol, kriv je bio Memija jer je po njegovoj strani (uopste nije njegov igrac pobjegao, nego Nikolicev, al Memija mora cijelu stranu pokrivati), a kad nam Zrinjski da gol sa desne strane naravno da nije Siniša kriv, iako je njegov igrac pobjegao, kako će biti Siniša kriv, kriv je Memija, on bojkotuje trenera sa klupe i sa svih drugih pozicija koje treba krpiti. Lični animozitet prema pojednim nasim igracima (vecinom nasom djecom i igracima koji su mnogo dali nasem klubu) uopste ne ide u prilog Želji kakvog su stvarali i ostavili nam da cuvamo i njegujemo Ribar, Osim, Katalinski, Bukalo i ostali, vec nas svrtsva u red najobicnijih klubova, čiji se navijači prema svojim igračima odnose kao prema najobičnijim dripcima, klošarima i šta već ne... tužno...
17hAlcotm87 je napisao/la:kad je trening ?
jes da ovakav stana nije neki igrac i nije ni sjena onog prije povrede ali i takav je bolji i od bevaba i od husica sigurnosouth side je napisao/la:Vraca se stanic u prvi tim Perovic trazio da se vrati
Meni se bas dzasvi nemoze biti gori od husica ili bevaba nikako. dovest ce njega slavko ured.Plava Porodica je napisao/la:Ne djasvi mi se ovaj potez.
Sto voli popit, nije belaj.
Sto pusi,e to je belaj.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Dado se vraćaLARS1921 je napisao/la:http://booyakasha.ba/novi-igrac-u-ekip ... -grbavicu/
Izvor: forum
haj stana sve ti je oprošteno, nisi išao po nekim lažnim sindikatima koliko znamo
Ma može i Dado, sve možeGrbavica je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:http://booyakasha.ba/novi-igrac-u-ekip ... -grbavicu/
haj stana sve ti je oprošteno, nisi išao po nekim lažnim sindikatima koliko znamo
Dado se vraća
Enis i Bogi kaze da ga ja dirnuo njegov govor jer pla mjeseca kasni plataGrbavica je napisao/la:Dado se vraćaLARS1921 je napisao/la:http://booyakasha.ba/novi-igrac-u-ekip ... -grbavicu/