Bekric najbolji protiv Zrinjskog, svakoj prilici prethodio je njegov dobar potez, otvorio je krilima par puta prostor, bilo je i lijepih dubinskih pasova za napadace, bilo je i dobrih prodora, prekide takodje vjezbao ako ste primjetili sada praktikuje tzv engleski centarsut bez efea i skoro svaki je bio odlican, puno je i trcao za ekipu, dosta i faulova izborio ali i napravio par pametnih u defanzivi itd itd.. Ne vidim razlog cemu pljuvanje po njemu, Blagojevic je recimo prelos ove sezone al niko ni rijec, Lendric u zadnje tri utakmice totalno bezopasan i mlak ali ne daj Boze reci nesto protiv Ivana odma eto zastitnika kapitena Amerike..Virtu4L je napisao/la:Nije to Uglješin zadatak, Uglješa nije desetka, ali igrom slučaja tj. formacijom 4-4-2 su postali konkurencija jedan drugom, bar u očima vas što još uvijek tražite opravdanja Bekriću. Ništa mi ne znači to što se trudi, trudio bih se i ja, ali džaba kad ne znam.IvanOsim je napisao/la:Mislim da je potpuno nepotrebno govoriti tako o Bekriću, čovjek se max trudi po meni, a koliko je zadatak Bekrića da razigra ostale igrače, toliko je isti taj zadatak Radinovića, tako druže malo reale nije na odmet. Druga stvar je što ga ti lično ne možeš, zato i jesmo sa mentalitetom na dnu.
To da ga ja lično ne mogu okači mačku o rep. Ne mogu igrača koji u 2016. godini carini loptu, petlja i vazda ima potez viška, a ne zove se C. Ronaldo ili Messi. Fudbal je jednostavna igra.
Trafika, Mrvica, Krleza..storm_raider je napisao/la:E cuj "mrvica"...![]()
Ti ili ne znaš gdje živiš ili se lud praviš.Neandertalac je napisao/la:Vazda se znalo ko kosi a ko vodu nosi.Haklapuc je napisao/la:E pa upravo zbog toga je kontraproduktivno da se zna kome je kolika plata. To dovodi do nesloge i zavisti u svlačionici, a da ne pričam kako bi ih sjever za muda vješao nakon prvog pogrešnog pasa.Virtu4L je napisao/la:
Kaže mi Kokot prošle godine, Varea ima najveću platu a frajer nema pojma.
Ok, posto je neralno a kako vidim nekima i smeta zavrsit cu sa ovom pricom.
Nemoj da bude kako vam nisam rekao.
Kako bih volio da neko ovome konacno stane u kraj. Ti klizeci su u vecini odraz nemoci, igrac kasni, nije dobro postavljen ili jednostavno ne zna.Plava Porodica je napisao/la:Ako Slavko daje kazne za ulijetanje klizecim na treningu, Dzenis ce nam kucu staviti pod hipoteku.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
shzna je napisao/la:Mislim da će ovi naši zažaliti zbog Kostića..
Ništa onda nek u postavci sa tri vezna, Šećerović, Uglješa i Bekrić, ova prva dvojica nek samo igraju odbranu, a što ne mogu povezati ništa, nema veze, nije njihov posao, kad Bekrić izadje, opet nema veze što ne mogu povezati nije njihov posao to, nisu oni 10-ke.Virtu4L je napisao/la:Nije to Uglješin zadatak, Uglješa nije desetka, ali igrom slučaja tj. formacijom 4-4-2 su postali konkurencija jedan drugom, bar u očima vas što još uvijek tražite opravdanja Bekriću. Ništa mi ne znači to što se trudi, trudio bih se i ja, ali džaba kad ne znam.IvanOsim je napisao/la:Mislim da je potpuno nepotrebno govoriti tako o Bekriću, čovjek se max trudi po meni, a koliko je zadatak Bekrića da razigra ostale igrače, toliko je isti taj zadatak Radinovića, tako druže malo reale nije na odmet. Druga stvar je što ga ti lično ne možeš, zato i jesmo sa mentalitetom na dnu.
To da ga ja lično ne mogu okači mačku o rep. Ne mogu igrača koji u 2016. godini carini loptu, petlja i vazda ima potez viška, a ne zove se C. Ronaldo ili Messi. Fudbal je jednostavna igra.
Sve neću da se s tobom dopisujem ali vidim da niko ne zna pa moram. Prema zakonu o radu, opštem ugovoru o radu i drugim pripadajućim aktima sve pojedinačne plate i primanja uposlenika su tajni podatci i poslodavac je dužan da te podatke drži u tajnosti ( čl. 79. stavka 4 zakona o radu, čl. 6. stavka 7 opšteg ugovora o radu i zakon o tajnosti podataka čl. 11 stavka 1 )Neandertalac je napisao/la:Pa dobro, ti ne bi volio ja bih.1921.ba je napisao/la:zar zaista mozes ocekivati da ti neko na forumu da konkretan odgovor na to. zovi siljka ili koga vec, cenana i prijeti mu pa neka ti da sve cifre.. ne znam koga to jos interesuje...
Nismo rupa bez dna, zato me i interesuje.
Kad vec pricate o Bekricu, 8.500 plata i ugovor na tri i po god ako se ne varam.
Moras bas biti kvalitetan kurban da das ovaj ugovor. Samim prihvatanjem ovakvog ugovora Bekric je pokazao da ga boli ona stvar za Željom jer je jako nerealan u njegovu korist.
Kontas?
Ma hajde bolan hahahahahteteac8684 je napisao/la:Igrač sa brojem 10, sa platom od 8.500,00 KM, dodaje do igrača Željezničara sa brojem 7, koji ima mjesečna primanja od 5.500,00 KM, dok ovaj, bez puno razmišljanja, ubacuje loptu na prvu stativu gdje se našao igrač sa brojem 24, sa mjesečnim primanjima od 5.000,00 KM, koji zakucava loptu u mrežu![]()
![]()
@Neandertalaccala je napisao/la:Cuj Bekric 8.500KM![]()
![]()
Mamicu ti trebao bi preorat teren svaku utakmicu a ne da odigras svaku 5. utakmicu dobro.