Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 27, 2016 6:53 pm

krajisnik87 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Jel ima neki video od danasnjeg naseg malog mini showa ? :zeljeznicar1:
https://m.youtube.com/watch?feature=you ... B6_XDlsh1k" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo upravo nadjoh, ali hvala i tebi :D

ChWilla
Kontakt:

sub feb 27, 2016 6:53 pm

je li ovo neki mali transparent, koji, ne vidi se?
gradi željo boli te *****

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub feb 27, 2016 6:56 pm

phpBB [video]
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u sub feb 27, 2016 6:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hadzijalagic
Kontakt:

sub feb 27, 2016 6:56 pm

Pogledah malo Borca i po meni su, blago receno, prosjecna ekipa.. Na svom terenu su 90% tekme igrali bunker bez abicija a i mogucnosti da bilo sta urade u ofanzivi.. Bice im guravo obezbijediti opstanak a jos guravije ako budu zapinjali u kupu :mrgreen: I ovaj Ugljesa vala nista posebno s obzirom koliko smo ga prizivali.. Jedino sto ima velik radijus kretanja, ostalo srednja zalost..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

sub feb 27, 2016 6:57 pm

ChWilla je napisao/la:je li ovo neki mali transparent, koji, ne vidi se?
Nije trans nego na carsafu napisali ono prilog za grafite koliko sam skontao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

krajisnik87
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:00 pm

ChWilla je napisao/la:je li ovo neki mali transparent, koji, ne vidi se?
Nije trans al nesto su napisali na carsafu nezz jel o prilogu za grafite ili nesto drugo
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

storm_raider
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:01 pm

Elegant je napisao/la:Ima li naznak za prvih 11., Tiago ili Lendra u vrhu ?
Lendric je sigurno prva opcija u napadu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:08 pm

Zna se prvih 11 ali nesto imam suhvu da bi sutra mogli odluciti igraci sa klupe..

ChWilla
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:09 pm

kad povedemo dino ulazi da zatvori utakmicu :ganja:

krajisnik87
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:10 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Zna se prvih 11 ali nesto imam suhvu da bi sutra mogli odluciti igraci sa klupe..
Ko igra u prvih 11 , jer znam da Mulalic ni na presu nije htijeo govoriti o prvih 11 za utakmicu
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Hadzijalagic
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:12 pm

Kjosevski, S.Stevanovic, Kosoric, Bogicevic, Kramaric, Zolotic, Blagojevic, Bekric, M.Stevanovic, Stanic, Lendric.. Ovo se uigrava zadnjih mjesec dana..

Elegant
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:24 pm

Bice puno rotacija, kao da gledam da ce vec u Mostaru Tiago da starta umjesto Lendrica ili Mailson na ljevom krilu.

Imamo igraca i svi treba da igraju, da se stalno rotira u uigrava.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cala
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:31 pm

Jedino bih volio vidjeti Memiju umjesto Stevanovica ali treba vjerovati Edisu, vise zna od nas.

Okolele
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:39 pm

Ko god bude igrao dace 100% sebe sutra.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

CARSONIO
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:40 pm

cala je napisao/la:Jedino bih volio vidjeti Memiju umjesto Stevanovica ali treba vjerovati Edisu, vise zna od nas.
Drugovi al je usitnilo samo jos da hoce veceras san na oci :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:46 pm

Ma ko će zaspat odoh gdje na pivu kasnije a to će se kao po običaju razvući na desetak petnaest i taman dok kući dođem biće vakat da se ide na utakmicu :mrgreen:

KAKO TO MISLIŠ SPAVAĆEŠ VEČERAS?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:51 pm

ma samo tablete :kafa:

dell21
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:53 pm

San je jako bitan da povratimo snagu i da sutra budemo "friski" :DD: . Veceras nema hodanja zena ide u djeciju sobu znaci odmor za sutra. :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 27, 2016 7:58 pm

dell21 je napisao/la:San je jako bitan da povratimo snagu i da sutra budemo "friski" :DD: . Veceras nema hodanja zena ide u djeciju sobu znaci odmor za sutra. :ganja:
Meni za ove zivce lijek veceras je jedino cuga.Odjavljujem se do utakmice.Neka nam je sretno sutra.Ko preživi pričat će ;)

I nosi Plave sve do pobjede!! :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

DerekDuval
Kontakt:

sub feb 27, 2016 8:10 pm

Nema potrebe puno strahovati za to kako ce ispasti ovo sa horom sutra. Sto bi rekli muzicari,najvaznije je da imamo dobru pjesmu a
dobra pjesma zvuci dobro ma kakav aranzman bio.Bilo je onih koji su se protivili tome da Metalika svira sa simfonijskim orkestrom a
kasnije su se ujedali za jezik. To je uvijek tako ljudi se protive necemu nepoznatom i necemu sto nisu vidjeli nikad ranije.
Treba to ispostovati onako kako su ljudi zamislili i to ce biti pun pogodak.Misljenja sam da i ako ne ispadne bas sto posto kako je
zamisljeno da ce to da bude opet mocno, jer imamo dobru pjesmu,pjesmu koju najvise volimo i koju uvijek pjevamo sa najiskrenijim
emocijama. Sutra ce biti mozda po neko ko ce reci da je to moglo bolje, ili imati mozda kakvu primjedbu, ali za pet ili deset godina
svi cemo biti ponosni na ovo i sa nostalgijom se prisjecati svega ovoga. Ipak to sto srahujemo govori koliko volimo klub i koliko nam
je stalo do toga da to ispadne bas kako treba, tako da je to pozitivno svakako.
Ja sam razmisljao kako bi bilo lijepo da u tom trenutku kada bude isao hor na jugu bude neka mocna koreografija, kad evo bice na
sjeveru. Nadam se da ce ici bas tad,a nako je jucer govorio kako ce sjever biti tesko iskontrolisati,tako da je ovo super ideja.Malo
ih zaposliti da ne galame.

Ovo sto je danas pisao IvanOsim vezano za pojacanja ili za to da Edis ne moze bas voditi ekipu itd moze da bude tacno ali i ne mora.
To u ovom trenutku niko ne zna niti postoji mogucnost da se to zna. Nije Edis prvi trener u Evropi koji dosao iz juniora ili drugog
tima na celo prvog.To je cak i trend u zadnje vrijeme. Znamo mnogo primjera gdje su veliki klubovi pogodili sa takvim trenerima,
isto tako i onih koji nisu.
Tako da ne treba nista unaprijed spekulisati i nagadjati, sacekati maj i vidjeti ide li sve to u pravcu u kojem svi zelimo da ide.
Onaj ko ga je postavio za trenera,procjenio je da je on taj i to nije slucajno, sigurno da taj neko zna vise o njemu nego bilo ko
od navijaca i na osnovu toga pretpostavlja da ce on biti dobar trener. Ja ga podrzavam jer po onome sto mogu primjetiti cini se
kao neko ko je stvoren za taj posao, ali isto bih ga podrzao i da ne smatram to jer ne sudim nikome unaprijed.
Jucer se moglo vidjeti na onom press-u koliko je on zapravo karakteran covjek i koliko mu je bilo krivo kada je napravio onaj lapsus,
a ovaj novinar ga poceo provocirati.Meni se bar tako ucinilo. Tako da sumnjam da kod njega moze igrati neko ko ne zasluzuje da igra.

Kada su igraci u pitanju tu je jos teze pogoditi ko ce biti pojacanje ko nece. Pogotovo je to tesko znati u uslovima kakvi su nasi.
Dovodis igrace bez obestecenja, igrace koji su nekad negdje nesto pokazali, to je znak da mogu,ali opet je to kocka. Kocka je cak kad
si u mogucnosti platiti igraca desetak miliona eura a ne ovako.Neki ce se pokazati kao vrhunska pojacanja neki nece pa ce otici mozda
negdje drugo i pokazati kvalitet. To je tako u fudbalu na to treba gledati kao na najnormalniju stvar.Neko se snadje neko ne.

Ja najvise,ocekujem od nasih mladih igraca.Oni se u poslednje vrijeme od strane nekih zlonamjernih ljudi pokusavaju obeshrabriti kroz
razne forume, fejsbuke,avazovesportove itd. Moze se procitati i cuti kako se od njih odustalo,kako
se na njih ne racuna vise,kako pojedinci imaju zagarantovano mjesto u prvih 11 itd. Nadam se da su to gluposti svakako.
Moje misljene je kako ce najveci dobitnici cijele ove price biti upravo nasi mladi igraci. Na njima nece biti toliko pritiska kao do
sada, bice rastereceni i samim tim ce moci pokazati puno vise. Puno je jos razloga za to, moze se nabrajati do prekosutra, a vecini su
nam poznati. Tako da ako od ovih 12 novih vratimo na njhov optimalni novo njih 7 to ce biti super, plus omladinci da procepe i
pokazu njihiov puni potencijal i mi smo napravili sjajan posao.

Rekao sam 12 iz razloga sto Mirzu stavljam u kategoriju nasih mladih igraca.Ne znam sta se desava sa Mirzom ja ga se sjecam sa onog
SP kao jednog od najboljih iz te generacije Svedske, mozda je jedino onaj Berisa bio bolji. Citajuci vase komentare sa treninga
kazete da nije nesto sto mi je pravo cudno. Nadam se da ce on pokazati puni potencijal koji je veliki, nemojte zaboraviti da je njemu
ovo prakticno prvi ozbiljan klub u seniorskom fudbalu tako da mu treba mozda vise da se prilagodi nego ostalim iskusnijim pojacanjima.
Svakako mu treba davati podrsku i nikako ga porediti sa Livajom itd.

I za kraj cu jos jednom spomenuti, a to su pisali mnogi prije mene,kako bi bilo dobro da se za ove igrace koji nece igrati u tokom
vikenda organizuju prijateljske utakmice tokom sedmice sa nekim slabijim klubovima. Pa ako neko bude izdominirao
nagraditi ga narednu utakmicu prvom postavom. To bi svakako povecalo motiv tih igraca i ne bi gubili na samopouzdanju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava