Ima i to, Nikolic je definitivno dobijao previse minuta. Ali opcenito, 4-4-2 se pokazala kao promasaj, pa sumnjam da ce Celo nastaviti s tom formacijom. Eh sad, ako uzmemo da su nam na krilima igraci koji igraju krilo, a ne napadaci.. onda za mjesto jednog napadaca u konkurenciji imas Lendrica, Pozdera, Nikolica, Dzenisa i Mujagica.. hajd nek je eto napadac Krizman koji daje golove na treninzima doveden da bude krilo, opet je puno 5 napadaca, a samo 1 igra. Bar dvojica su viska..cala je napisao/la:E to je vec bila glupost kostica. Nikolic treba da bude taj napadac za zadnjih pola sata a ne Pozder. Nismo ga jos vidjeli u tandemu sa Lendricem, mislim da bi bio dobar.exbabilon je napisao/la:Dobra plata, mala produktivnost. Ako Celo bude igrao s jednim napadacem prednost imaju Lendric, Nikolic, a mozda i taj Krizman ako vec tako trpa. Mislim da je preskup za treceg ili cetvrtog napadaca, a igramo samo s jednim. Nije junior koji igra za 200 maraka i kupon.AsharaK je napisao/la:A sto Pozder noga?
Dženis sa svojim seljačkim mentalitetom je višak, a treba imati četvoricu šta fali, ne ulazim u plate i to, ali povrede se dešavaju, pa moraš imati kvalitet za izmjenu a ne uvoditi jadnog Mujagića koji ne zna gdje udara...Virtu4L je napisao/la:Lendrić, Pozder, Nikolić, Križman... jedan je višak.
On meni u pojedinim dijelovima utakmice djeluje kao da pojma nema gdje se nalazi...Onda ko i nešto dobro uradi, pa opet napravi potez kakav nebi ni pionir uradio...Morzhy je napisao/la:Zrinjski nije smio napasti po Husićevoj strani, ko će na budalu...slomili Stevanoviće u drugom poluvremenu, a Huske nezaposlen. Biće on sigurno dobar ako ostane, vjerovatno je do Petrovića to...Jaozinho22 je napisao/la:Ja imam neki čudan osjećaj za Husica. Smatram da je na 40% svojih mogućnosti i da će tek sada napredovati. Ima momak sigurno kvalitet a glavu će mu Slavkec sredit. Odavno nisam vidio dinamicnijeg beka a zadnje dvije ga bas pratim.Ima jak prvi korak i uz solidno lijevo krilo bit će i on top! Zadnje dvije utakmice uvijek sam ostaje na toj strani i to je pp.meni ključni problem.
Raduje me jos jedna stvar a to je da gospodin Ćelavi neće mijenjat puno. A ne da 15 ode a 10 dodje.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Ajzeu su žene počele i na forumu pratitiPlavusa je napisao/la:Da znas da te pratimAjzea je napisao/la:Da jeste dilajla, jasno se vidi da jeste, i to neka zestoka tipa.
Da je pokazao kurcobolju, sramotno je reci da jeste. Stavise, istice se kad god igra..
Dženis sigurno ima manju platu nego novajlije, a ima 20 godina, nismo mi klub koji će se tek tako odreći svog djeteta. Pozder bi vrlo lako mogao biti taj koji će otpasti, sumnjam da će to biti Nikolić koji je jedan od rijetkih koji može dobiti prolaznu ocjenu za ovih 5-6 kola.pinki je napisao/la:Dženis sa svojim seljačkim mentalitetom je višak, a treba imati četvoricu šta fali, ne ulazim u plate i to, ali povrede se dešavaju, pa moraš imati kvalitet za izmjenu a ne uvoditi jadnog Mujagića koji ne zna gdje udara...
još malo pa će ga Tryg zalijepiti na ChatGrbavica je napisao/la:Ajzeu su žene počele i na forumu pratiti
HAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHHHA a ovo nisu istine zivota miGrbavica je napisao/la:Ajzeu su žene počele i na forumu pratitiPlavusa je napisao/la:Da znas da te pratimAjzea je napisao/la:Da jeste dilajla, jasno se vidi da jeste, i to neka zestoka tipa.
Da je pokazao kurcobolju, sramotno je reci da jeste. Stavise, istice se kad god igra..
kažem ti ne znam za platu, ali recimo ako ćemo igrati 451 i stavljati jednog od napadača lijevo, bolje mi se Pozder pokazao duplo od Dženisa, a ovaj drugi mi je odron ali fkt...Virtu4L je napisao/la:Dženis sigurno ima manju platu nego novajlije, a ima 20 godina, nismo mi klub koji će se tek tako odreći svog djeteta. Pozder bi vrlo lako mogao biti taj koji će otpasti, sumnjam da će to biti Nikolić koji je jedan od rijetkih koji može dobiti prolaznu ocjenu za ovih 5-6 kola.pinki je napisao/la:Dženis sa svojim seljačkim mentalitetom je višak, a treba imati četvoricu šta fali, ne ulazim u plate i to, ali povrede se dešavaju, pa moraš imati kvalitet za izmjenu a ne uvoditi jadnog Mujagića koji ne zna gdje udara...
još malo pa će ga Tryg zalijepiti na ChatGrbavica je napisao/la:Ajzeu su žene počele i na forumu pratiti
Dzenis i Mujaga nemaju sta traziti u prvom timu, barem na mjestu napadaca realno. Ostaje trojac Lendric, Nikolic i Pozder + ovaj Sandi ako potpise, ali kao sto i sam kazes po prici on je doveden da igra krilo. Za formacije sa 1 napadacem, 3 napadaca u ekipi su dovoljna. Nadam se da ce biti i rotacija u zavisnosti od protivnika. Nek i Lendric malo vidi klupe, nije na odmet.exbabilon je napisao/la:Ima i to, Nikolic je definitivno dobijao previse minuta. Ali opcenito, 4-4-2 se pokazala kao promasaj, pa sumnjam da ce Celo nastaviti s tom formacijom. Eh sad, ako uzmemo da su nam na krilima igraci koji igraju krilo, a ne napadaci.. onda za mjesto jednog napadaca u konkurenciji imas Lendrica, Pozdera, Nikolica, Dzenisa i Mujagica.. hajd nek je eto napadac Krizman koji daje golove na treninzima doveden da bude krilo, opet je puno 5 napadaca, a samo 1 igra. Bar dvojica su viska..cala je napisao/la:E to je vec bila glupost kostica. Nikolic treba da bude taj napadac za zadnjih pola sata a ne Pozder. Nismo ga jos vidjeli u tandemu sa Lendricem, mislim da bi bio dobar.exbabilon je napisao/la:
Dobra plata, mala produktivnost. Ako Celo bude igrao s jednim napadacem prednost imaju Lendric, Nikolic, a mozda i taj Krizman ako vec tako trpa. Mislim da je preskup za treceg ili cetvrtog napadaca, a igramo samo s jednim. Nije junior koji igra za 200 maraka i kupon.
Ja i jesam zadovoljan. Do neke granice. Valjda ste svi do sada skontali da ja nemam problema da idem u kost, da je drugacije pricao bih o ovome drugacije.Izlija je napisao/la:U pravu si da bi bilo lijepo da se neke stvari rade bolje ali gledajući na našu okolinu imamo razloga da budemo zadovoljni stepenom transparentnosti našeg kluba. Pretežno plate igrača vani procure kada se sklapa otkupni ugovor koji mora biti malo transparentniji od ovih džabnih igrača koji nama dolaze ali tu opet menadžeri haraju i vladaju pa mene i nečudi obim hajke na našu upravu koja je prerezala pupčanu vrpcu takvim u našem klubu.Neandertalac je napisao/la: Pored transparentnog trosenja novca znali bi kako je ulozen, je li ispravno, kakve se odluke donose itd.
Nije isto da npr Lazic i Lendric na papiru imaju istu platu pa bi se ovim smanjila mogucnost manipulacije.
Ove igrace s uzeo onako kao primjer.
Ja doduse znam kolika su primanja, vecinom, ali ovo fakat treba da se tice svih nas.
Bilo bi lijepo znati sigurno, ali nigdje to nije praksa u evropi, svaki klub koji dovede igraca ce objaviti da je to uradio za undisclosed fee i nikada nece objaviti finansijske detalje transfera ili plate i sve ono sto znamo o tim transferima je iz medijskih natpisa koji naravno ne moraju biti tacniNeandertalac je napisao/la:Ja i jesam zadovoljan. Do neke granice. Valjda ste svi do sada skontali da ja nemam problema da idem u kost, da je drugacije pricao bih o ovome drugacije.Izlija je napisao/la:U pravu si da bi bilo lijepo da se neke stvari rade bolje ali gledajući na našu okolinu imamo razloga da budemo zadovoljni stepenom transparentnosti našeg kluba. Pretežno plate igrača vani procure kada se sklapa otkupni ugovor koji mora biti malo transparentniji od ovih džabnih igrača koji nama dolaze ali tu opet menadžeri haraju i vladaju pa mene i nečudi obim hajke na našu upravu koja je prerezala pupčanu vrpcu takvim u našem klubu.Neandertalac je napisao/la: Pored transparentnog trosenja novca znali bi kako je ulozen, je li ispravno, kakve se odluke donose itd.
Nije isto da npr Lazic i Lendric na papiru imaju istu platu pa bi se ovim smanjila mogucnost manipulacije.
Ove igrace s uzeo onako kao primjer.
Ja doduse znam kolika su primanja, vecinom, ali ovo fakat treba da se tice svih nas.
Sasvim sigurno da je bilo manipulacija cak i brutalne pljacke.
Izbacivanje tih podataka bi pokazalo kako sada tih stvari nema.
Jos jedna stvar. Opravdanost nekih ugovora, startna i realna, isplativost, te racionalnost.
Puno igraca je pridefilovalo klubom u zadnje vrijeme, jos jedan razlog jer obznanivanje smanjuje mogucnost manipulacije tim podatcima.
U interesu kluba.
Grbavica@ Mene zanima a vjerujem i vecinu.
Križman je bolji igrac od Lendrica u sta cemo se uvjeriti uskoroVirtu4L je napisao/la:Lendrić, Pozder, Nikolić, Križman... jedan je višak.
Kako si to zakljucio?delinjo je napisao/la:Križman je bolji igrac od Lendrica u sta cemo se uvjeriti uskoroVirtu4L je napisao/la:Lendrić, Pozder, Nikolić, Križman... jedan je višak.