Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 24, 2016 12:46 pm

Ljudi šta je sa onim Markovićem, je li on potpisao? :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4L

sri avg 24, 2016 12:47 pm

Lendrić, Pozder, Nikolić, Križman... jedan je višak.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

exbabilon
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:48 pm

cala je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:A sto Pozder noga?
Dobra plata, mala produktivnost. Ako Celo bude igrao s jednim napadacem prednost imaju Lendric, Nikolic, a mozda i taj Krizman ako vec tako trpa. Mislim da je preskup za treceg ili cetvrtog napadaca, a igramo samo s jednim. Nije junior koji igra za 200 maraka i kupon.
E to je vec bila glupost kostica. Nikolic treba da bude taj napadac za zadnjih pola sata a ne Pozder. Nismo ga jos vidjeli u tandemu sa Lendricem, mislim da bi bio dobar.
Ima i to, Nikolic je definitivno dobijao previse minuta. Ali opcenito, 4-4-2 se pokazala kao promasaj, pa sumnjam da ce Celo nastaviti s tom formacijom. Eh sad, ako uzmemo da su nam na krilima igraci koji igraju krilo, a ne napadaci.. onda za mjesto jednog napadaca u konkurenciji imas Lendrica, Pozdera, Nikolica, Dzenisa i Mujagica.. hajd nek je eto napadac Krizman koji daje golove na treninzima doveden da bude krilo, opet je puno 5 napadaca, a samo 1 igra. Bar dvojica su viska..

nookey
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:49 pm

Virtu4L je napisao/la:Lendrić, Pozder, Nikolić, Križman... jedan je višak.
Dženis sa svojim seljačkim mentalitetom je višak, a treba imati četvoricu šta fali, ne ulazim u plate i to, ali povrede se dešavaju, pa moraš imati kvalitet za izmjenu a ne uvoditi jadnog Mujagića koji ne zna gdje udara...

teteac8684
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 24, 2016 12:49 pm

Morzhy je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ja imam neki čudan osjećaj za Husica. Smatram da je na 40% svojih mogućnosti i da će tek sada napredovati. Ima momak sigurno kvalitet a glavu će mu Slavkec sredit. Odavno nisam vidio dinamicnijeg beka a zadnje dvije ga bas pratim.Ima jak prvi korak i uz solidno lijevo krilo bit će i on top! Zadnje dvije utakmice uvijek sam ostaje na toj strani i to je pp.meni ključni problem.
Raduje me jos jedna stvar a to je da gospodin Ćelavi neće mijenjat puno. A ne da 15 ode a 10 dodje.
Zrinjski nije smio napasti po Husićevoj strani, ko će na budalu...slomili Stevanoviće u drugom poluvremenu, a Huske nezaposlen. Biće on sigurno dobar ako ostane, vjerovatno je do Petrovića to...

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
On meni u pojedinim dijelovima utakmice djeluje kao da pojma nema gdje se nalazi...Onda ko i nešto dobro uradi, pa opet napravi potez kakav nebi ni pionir uradio...

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:51 pm

Ja sam i vise nego zadovoljan dovodjenjem Slavka.. Naravno ne mora to striktno znaciti rijesenje svih problema, ali trebalo nam je ovo u ovom sivilu da nas malo digne i mislim da je dobar strucnjak i da itekako moze spustit na zemlju ove nase modele, a Bgmi one koji se ne zalazu i narusavaju disciplinu fino i ukloniti.. Nadam.se da je ovo nasa prekretnica i da dolaze bolji dani.. Sretno Slavkec , povedi nas do vrha !! :zeljeznicar1:
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

Grbavica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:51 pm

Plavusa je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Da jeste dilajla, jasno se vidi da jeste, i to neka zestoka tipa.
Da je pokazao kurcobolju, sramotno je reci da jeste. Stavise, istice se kad god igra..
Da znas da te pratim :)
Ajzeu su žene počele i na forumu pratiti :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Virtu4L

sri avg 24, 2016 12:54 pm

pinki je napisao/la:Dženis sa svojim seljačkim mentalitetom je višak, a treba imati četvoricu šta fali, ne ulazim u plate i to, ali povrede se dešavaju, pa moraš imati kvalitet za izmjenu a ne uvoditi jadnog Mujagića koji ne zna gdje udara...
Dženis sigurno ima manju platu nego novajlije, a ima 20 godina, nismo mi klub koji će se tek tako odreći svog djeteta. Pozder bi vrlo lako mogao biti taj koji će otpasti, sumnjam da će to biti Nikolić koji je jedan od rijetkih koji može dobiti prolaznu ocjenu za ovih 5-6 kola.
Grbavica je napisao/la:Ajzeu su žene počele i na forumu pratiti :ganja:
još malo pa će ga Tryg zalijepiti na Chat
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

delinjo
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:55 pm

Grbavica je napisao/la:
Plavusa je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Da jeste dilajla, jasno se vidi da jeste, i to neka zestoka tipa.
Da je pokazao kurcobolju, sramotno je reci da jeste. Stavise, istice se kad god igra..
Da znas da te pratim :)
Ajzeu su žene počele i na forumu pratiti :ganja:
HAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHHHA a ovo nisu istine zivota mi :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hare79
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:56 pm

Slavkec će vjerovatno igrati 451. Tako je igrao u Radniku, mislim da mu je samo Obradović bio isturen.
Žao mi pravo što će Bogdanović potpisati za Zrinjski. Mislim da je kvalitetnijih od svih štopera koje smo doveli ovo ljeto.
Zadnja izmjena: Hare79, dana/u sri avg 24, 2016 12:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.

nookey
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:57 pm

Virtu4L je napisao/la:
pinki je napisao/la:Dženis sa svojim seljačkim mentalitetom je višak, a treba imati četvoricu šta fali, ne ulazim u plate i to, ali povrede se dešavaju, pa moraš imati kvalitet za izmjenu a ne uvoditi jadnog Mujagića koji ne zna gdje udara...
Dženis sigurno ima manju platu nego novajlije, a ima 20 godina, nismo mi klub koji će se tek tako odreći svog djeteta. Pozder bi vrlo lako mogao biti taj koji će otpasti, sumnjam da će to biti Nikolić koji je jedan od rijetkih koji može dobiti prolaznu ocjenu za ovih 5-6 kola.
Grbavica je napisao/la:Ajzeu su žene počele i na forumu pratiti :ganja:
još malo pa će ga Tryg zalijepiti na Chat
kažem ti ne znam za platu, ali recimo ako ćemo igrati 451 i stavljati jednog od napadača lijevo, bolje mi se Pozder pokazao duplo od Dženisa, a ovaj drugi mi je odron ali fkt...

cala
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:59 pm

exbabilon je napisao/la:
cala je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Dobra plata, mala produktivnost. Ako Celo bude igrao s jednim napadacem prednost imaju Lendric, Nikolic, a mozda i taj Krizman ako vec tako trpa. Mislim da je preskup za treceg ili cetvrtog napadaca, a igramo samo s jednim. Nije junior koji igra za 200 maraka i kupon.
E to je vec bila glupost kostica. Nikolic treba da bude taj napadac za zadnjih pola sata a ne Pozder. Nismo ga jos vidjeli u tandemu sa Lendricem, mislim da bi bio dobar.
Ima i to, Nikolic je definitivno dobijao previse minuta. Ali opcenito, 4-4-2 se pokazala kao promasaj, pa sumnjam da ce Celo nastaviti s tom formacijom. Eh sad, ako uzmemo da su nam na krilima igraci koji igraju krilo, a ne napadaci.. onda za mjesto jednog napadaca u konkurenciji imas Lendrica, Pozdera, Nikolica, Dzenisa i Mujagica.. hajd nek je eto napadac Krizman koji daje golove na treninzima doveden da bude krilo, opet je puno 5 napadaca, a samo 1 igra. Bar dvojica su viska..
Dzenis i Mujaga nemaju sta traziti u prvom timu, barem na mjestu napadaca realno. Ostaje trojac Lendric, Nikolic i Pozder + ovaj Sandi ako potpise, ali kao sto i sam kazes po prici on je doveden da igra krilo. Za formacije sa 1 napadacem, 3 napadaca u ekipi su dovoljna. Nadam se da ce biti i rotacija u zavisnosti od protivnika. Nek i Lendric malo vidi klupe, nije na odmet.

Vrag

sri avg 24, 2016 12:59 pm

Ponovit cu opet ne treba celo probirati truhle jabuke to mora uprava.
Jednostavno oni MORAJU pokazati zube igracima. Novcana kazna je za ***** jebe se njemu
Klosarima treba sjebati karijere. Pogotovo ovoj nasoj balavurdiji

Neandertalac

sri avg 24, 2016 1:00 pm

Izlija je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Pored transparentnog trosenja novca znali bi kako je ulozen, je li ispravno, kakve se odluke donose itd.
Nije isto da npr Lazic i Lendric na papiru imaju istu platu pa bi se ovim smanjila mogucnost manipulacije.
Ove igrace s uzeo onako kao primjer.

Ja doduse znam kolika su primanja, vecinom, ali ovo fakat treba da se tice svih nas.
U pravu si da bi bilo lijepo da se neke stvari rade bolje ali gledajući na našu okolinu imamo razloga da budemo zadovoljni stepenom transparentnosti našeg kluba. Pretežno plate igrača vani procure kada se sklapa otkupni ugovor koji mora biti malo transparentniji od ovih džabnih igrača koji nama dolaze ali tu opet menadžeri haraju i vladaju pa mene i nečudi obim hajke na našu upravu koja je prerezala pupčanu vrpcu takvim u našem klubu.
Ja i jesam zadovoljan. Do neke granice. Valjda ste svi do sada skontali da ja nemam problema da idem u kost, da je drugacije pricao bih o ovome drugacije.
Sasvim sigurno da je bilo manipulacija cak i brutalne pljacke.
Izbacivanje tih podataka bi pokazalo kako sada tih stvari nema.
Jos jedna stvar. Opravdanost nekih ugovora, startna i realna, isplativost, te racionalnost.
Puno igraca je pridefilovalo klubom u zadnje vrijeme, jos jedan razlog jer obznanivanje smanjuje mogucnost manipulacije tim podatcima.
U interesu kluba.

Grbavica@ Mene zanima a vjerujem i vecinu.
Željeznicar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:01 pm

Da i ja prozborim koju u vezi Slavke :ganja: Kao prvo dobro nam dosao i da izdrzis na nasoj klupi bar duplo duze od zadnje trojice zajedno.. Za to ce biti neophodan neki trofej a samim tim i plasman u evropu.. Druga zelja je da ove nase nocne ptice dovedes u red jer je krajnje vrijeme da se prestanu glupirati i da pocnu zasluzivati svoju platu..

Uprava je odradila odlican posao sa Slavkom jer je on trenutno ubjedljivo najbolje rjesenje za nasu klupu a sa druge strane su ovim potezom opet raspametili komsiluk na jedan fin i kulturan nacin :mrgreen: Ima i iskustvo i znanje a i potreban autoritet da se izbori sa onim sto ga ceka..

Nadam se da ce Slavko na pravi nacin rijesiti pitanje naseg rostera i da na zimu nece biti dovodjenja desetina igraca.. Imamo mi finu ekipu kada su poslozeni i kada hoce da igraju..

Nadam se da je Slavko dobio velike ovlasti i da nam pojacanja nece dovoditi oni koji su ih do sada dovodili.. Sam Slavko kaze da u dusu poznaje svakog igraca u ligi i siguran sam da ce nam njegove procjene igraca donije puno vise nego Dejine ili ko je vec sa njim dovodio vecinu igraca..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Tryg
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:03 pm

E moj Slavko jesam te pljuvao ko niko, i jos trebas pure da me uvjeris da nisi ovdje radi interesa. Jer si mi se ubio za pitare, ali sto se tice trenerskih sposobnosti, uvjerio si nas sviju da znas. I sretno ti bilo.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

irfo

sri avg 24, 2016 1:03 pm

Neandertalac je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Pored transparentnog trosenja novca znali bi kako je ulozen, je li ispravno, kakve se odluke donose itd.
Nije isto da npr Lazic i Lendric na papiru imaju istu platu pa bi se ovim smanjila mogucnost manipulacije.
Ove igrace s uzeo onako kao primjer.

Ja doduse znam kolika su primanja, vecinom, ali ovo fakat treba da se tice svih nas.
U pravu si da bi bilo lijepo da se neke stvari rade bolje ali gledajući na našu okolinu imamo razloga da budemo zadovoljni stepenom transparentnosti našeg kluba. Pretežno plate igrača vani procure kada se sklapa otkupni ugovor koji mora biti malo transparentniji od ovih džabnih igrača koji nama dolaze ali tu opet menadžeri haraju i vladaju pa mene i nečudi obim hajke na našu upravu koja je prerezala pupčanu vrpcu takvim u našem klubu.
Ja i jesam zadovoljan. Do neke granice. Valjda ste svi do sada skontali da ja nemam problema da idem u kost, da je drugacije pricao bih o ovome drugacije.
Sasvim sigurno da je bilo manipulacija cak i brutalne pljacke.
Izbacivanje tih podataka bi pokazalo kako sada tih stvari nema.
Jos jedna stvar. Opravdanost nekih ugovora, startna i realna, isplativost, te racionalnost.
Puno igraca je pridefilovalo klubom u zadnje vrijeme, jos jedan razlog jer obznanivanje smanjuje mogucnost manipulacije tim podatcima.
U interesu kluba.

Grbavica@ Mene zanima a vjerujem i vecinu.
Bilo bi lijepo znati sigurno, ali nigdje to nije praksa u evropi, svaki klub koji dovede igraca ce objaviti da je to uradio za undisclosed fee i nikada nece objaviti finansijske detalje transfera ili plate i sve ono sto znamo o tim transferima je iz medijskih natpisa koji naravno ne moraju biti tacni

delinjo
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:09 pm

Križman je bolji igrac od Lendrica u sta cemo se uvjeriti uskoro :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

sri avg 24, 2016 1:10 pm

Igrači između sebe ne smiju znati kolike su im plate a ne da ih neko javno objavljuje.

Ajzea
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:12 pm

delinjo je napisao/la:
Križman je bolji igrac od Lendrica u sta cemo se uvjeriti uskoro :)
Kako si to zakljucio?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava