Uprava je pogrijesila samo kada je u pitanji Djelmic jer je igrac s kojim se lako moglo produziti. Sto se tice ove dvojice bili su totalno nerealni, pogotovo Bogdanovic ciji menadzer trazi vise para, a lik nije igrao 9 mjeseci zbog najteze povrede koja igraca moze zadesiti. Sto se tice Tomica svi znamo sta je bilo i da na kraju se nije htio ni pojaviti na sastanku sa Siljkom.mirzza je napisao/la:Za pocetak nek zakuca rumenka na klupu, napravio je pola posla. Rumenko aka vodja novog Zelje, sa 3 gola od toga 2 iz penala i par asistencija, otimaj lopte od saigraca, cim potrci crven ko paprika. A lafo glavni. Pa brate nije 2010, nego 2016.
Dalje, uprava griesi i to dobro sa igracima,
otjerani su a mogli su biti zadrzani.
1.) Tomic
2. Djelmic
3. Bogdanovic
Sa njima bi danas imali totalno drugu dimenziju u igri. Prelako smo pustili Tiaga, pa usudit cu se reci i Kokota.
Slavko ce imati tezak posao, ima izbor i na golu i na oba beka i stoperima, kao i spic. Volio bih da dovede Obradovica koji bi uz nekadasnjeg Lendrica bio pun pogodak.
Slavko sretno, polomi ih da pozele Kosticeve i Ljeljkove treninge.
Uprava svaka cast, mangupima ste doveli veceg mangupa, staninte iza njega i derite sve redom.
Bogdanovic je bas poletio nakon jedne dobre sezone, lik skoro godinu nije igrao a hoce vecu platu ma sikter, Tomic znamo kakav je paksu ispao, Kokotu svaka cast ali nije to igrac za Želju, Tiago mi je drag al ide iz povrede u povredu bojim se da ce mu to obiljeziti cijelu karijeru, jedino bi se slozio za Đelmića da se trebalo nekako dogovoriti sa njim, top krilo, a ispao je nakon svega gospodin i uplatio za Evropsku Grbavicu stolice..mirzza je napisao/la:Za pocetak nek zakuca rumenka na klupu, napravio je pola posla. Rumenko aka vodja novog Zelje, sa 3 gola od toga 2 iz penala i par asistencija, otimaj lopte od saigraca, cim potrci crven ko paprika. A lafo glavni. Pa brate nije 2010, nego 2016.
Dalje, uprava griesi i to dobro sa igracima,
otjerani su a mogli su biti zadrzani.
1.) Tomic
2. Djelmic
3. Bogdanovic
Sa njima bi danas imali totalno drugu dimenziju u igri. Prelako smo pustili Tiaga, pa usudit cu se reci i Kokota.
Slavko ce imati tezak posao, ima izbor i na golu i na oba beka i stoperima, kao i spic. Volio bih da dovede Obradovica koji bi uz nekadasnjeg Lendrica bio pun pogodak.
Slavko sretno, polomi ih da pozele Kosticeve i Ljeljkove treninge.
Uprava svaka cast, mangupima ste doveli veceg mangupa, staninte iza njega i derite sve redom.
Jestteteac8684 je napisao/la:Subota, 19:30h utakmica?
i zna s Husrefom1921.ba je napisao/la:zna drzati trofej, to je veoma bitno
I ja bih radije Stanu gledao nego ovu dvojicu ako vec nisu u stanju nekoga boljeg dovesti..boja mora je napisao/la:Nek me napadne ko hoče ja bi Stanu vratio u ekipu. Bolji mi je po lijevoj strani od svih što trenutno imamo.
A Huske još haman tri godine ugovoraOkolele je napisao/la:I ja bih radije Stanu gledao nego ovu dvojicu ako vec nisu u stanju nekoga boljeg dovesti..boja mora je napisao/la:Nek me napadne ko hoče ja bi Stanu vratio u ekipu. Bolji mi je po lijevoj strani od svih što trenutno imamo.
Sta ima veze,neka sjedi na klupi..Bolje da prima platu sjedeci na klupi nego da prima platu igrajuci a pritome nas ukopava..teteac8684 je napisao/la:A Huske još haman tri godine ugovoraOkolele je napisao/la:I ja bih radije Stanu gledao nego ovu dvojicu ako vec nisu u stanju nekoga boljeg dovesti..boja mora je napisao/la:Nek me napadne ko hoče ja bi Stanu vratio u ekipu. Bolji mi je po lijevoj strani od svih što trenutno imamo.![]()
![]()
![]()
Nemojte bezveze pricati molim Vas momak nema problema sa dugovima i to je 100%.Charlie Sheen je napisao/la:Husic je vise u glavu udaren,ima ogromne probleme sa kockom i dugovima nego sto je igracki los.Mislim da bi on na krilu bio mnogo korisniji nego na beku, ako se vec ne moze otjerati.