Po meni je bilo puno lošijih u ekipi od njega, al eto za njega se zakačili. Jučer se tjerao Ćenan, Alihodžić ... svi redom, danas svi dobri. Baš ne znamo pomalo.
Sretno novom treneru. Odličan izbor. Sad u lov po trofeje.
jedna je druga hahahaMinjore je napisao/la:Mozda se Amra krije iza nicka @pintol_TM87
Kako smo se lako odrekli Bogdanovica, prelako..LARS1921 je napisao/la:Bogdanovic vjerovatno u Zrinjskom, Graovac im valjda ide, a možda i Mešanović-
Sretno Jasmine
Nismo se mi njega odrekli, kriv je njegova budala od menadzera koji je trazio veci ugovor a momak nije igrao godinu.exbabilon je napisao/la:Kako smo se lako odrekli Bogdanovica, prelako..LARS1921 je napisao/la:Bogdanovic vjerovatno u Zrinjskom, Graovac im valjda ide, a možda i Mešanović-
Sretno Jasmine
Ma nismo, neozbiljan lik, pa nije 9 mjeseci utakmicu odigrao, sad isao na nekakve probe niegdje se nije nametnuo, mislis da je to isti igrac kao prije godinu-godinu i po dana, bice samo na klupi jer ostaju bez jednog stopera, pa ce im sada par biti Katanec-Jakovljevic.exbabilon je napisao/la:Kako smo se lako odrekli Bogdanovica, prelako..LARS1921 je napisao/la:Bogdanovic vjerovatno u Zrinjskom, Graovac im valjda ide, a možda i Mešanović-
Sretno Jasmine
Nije trčao zato jer se redovno pravi paralela Bekrić vs. Radinović. Jedan je na kraju karijere a drugi je tek počeo igrati ozbiljan fudbal, deset godina je razlika između njih, jednom je vrhunac karijere bilbord u nekoj azijskoj vukojebini, gdje je igrao ultra jaku azijsku ligu prvaka i svaki put kad ne može naći angažma bjež' nazad u Želju, a drugi je već sad potencijal da za dvije godine postigne više nego što je ovaj za cijelu karijeru.Ajzea je napisao/la:Jesi li ti vidio da on nije trcao? Ja nisam, eno nije ni Cvila, nije ni Virtual, izgleda nije ni dimitrijevic.. Mozda je do nas, fakat.
Slobodno reci, da radi ono što Bekrić više ne može.pinki je napisao/la:Kako bi nam valjao Štila ispred dva defanzivna veznjaka da pita loptama napadača...