Ima razlike, znali smo svi da nemamo rasciscene racune sa SD-om, bilo je pitanje na koji nacin i kad ce nas pocet opstruirat. Rusenje vec izgradjenih objekata je puno ozbiljnija kategorija i to ne bi proslo samo tako..dell21 je napisao/la:Tako smo pricali i do prije 10 dana pa Koldzo stopira izgradnju istoka.
Glavom i bradomLARS1921 je napisao/la:Jel ovo zeba 4 meča suspenzije ?
a furateAsharaK je napisao/la:Glavom i bradomLARS1921 je napisao/la:Jel ovo zeba 4 meča suspenzije ?
Ako nista poznaje engleski jezik, komunikacija s ekipom nece biti problem.Elegant je napisao/la:Na sta je "Seltik" spao kad je ovaj kanditat da bude trener.
Seltik iz real..exbabilon je napisao/la:Ako nista poznaje engleski jezik, komunikacija s ekipom nece biti problem.Elegant je napisao/la:Na sta je "Seltik" spao kad je ovaj kanditat da bude trener.
Izvini, šega mi je ova izjava. Da li pod igru stavljas i onu akciju i povik Zebe "Vernese eto je" nakon cega se Vernes okrece i zabija. Pogledaj kompilaciju golova Adilovica i izdvoji mi na kojoj smo to utakmici imali neku zapazenu igru. Iskreno naša igra se najviše vidjela u Evropi, znam da ima neko ko drugacije misli, mozda jesmo neku igru imali, ali je meni ta igra smijesnaGrbavica je napisao/la:Kad nas je Amar vodio. Sve nakon toga je bilo mrcvarenje.Plavo - Bijeli je napisao/la:Kad smo mi to zadnji put imali igru?fk1921 je napisao/la: S edisom nismo imali igre....zajebali smo se sa njim, sve pobjede su bile na snagu
http://balkans.aljazeera.net/blog/voli- ... a-kao-graz" target="_blank