Znaci ispisnice sutra ocekivat hehsajo10 je napisao/la:Sutra prvi treningdell21 je napisao/la:Jel sutra stize celo ili ce prvo klepit pitare pa doci.
Prvo se u plavo ofarbaj.Virtu4L je napisao/la:jel ti delinjo prenio poruku, ne smijem javnoAjzea je napisao/la:- Evo, skoro će ponoć, još uvijek sam na stadionu u Bijeljini, a došao sam jutros u pola 8.
KUPITE MU NOVU BILJEZNICU I NOVU ŠTOPERICU !
onda ti i pare moze uzeti hahahahahahahhhahAjzea je napisao/la:Prvo se u plavo ofarbaj.Virtu4L je napisao/la:jel ti delinjo prenio poruku, ne smijem javnoAjzea je napisao/la:- Evo, skoro će ponoć, još uvijek sam na stadionu u Bijeljini, a došao sam jutros u pola 8.
KUPITE MU NOVU BILJEZNICU I NOVU ŠTOPERICU !
petoba minimalnodelinjo je napisao/la:onda ti i pare moze uzeti hahahahahahahhhah
frajeru novcanik tako fabricki postavljen moj Virtu da reaguje na plavo ....cim vidi odmah se otvara i trose se pare automatski ...plavuse su opasan fetisVirtu4L je napisao/la:petoba minimalnodelinjo je napisao/la:onda ti i pare moze uzeti hahahahahahahhhah
Ispisnice treba ocekivati tokom iduce sedmice ja mislim. Sam je Slavko rekao da mu treba nekoliko dana da ipak na licu mjesta vidi ko je definitivno visak a ko nije. Naravno ocekujem da i u sastanku sa upravom i Milosem (ako je istina) on donese najbolje odluke. Sigurno da ce i uprava i Kostic imat sta reci.dell21 je napisao/la:Znaci ispisnice sutra ocekivat hehsajo10 je napisao/la:Sutra prvi treningdell21 je napisao/la:Jel sutra stize celo ili ce prvo klepit pitare pa doci.
Cuj Kostic na sastankusajo10 je napisao/la:Ispisnice treba ocekivati tokom iduce sedmice ja mislim. Sam je Slavko rekao da mu treba nekoliko dana da ipak na licu mjesta vidi ko je definitivno visak a ko nije. Naravno ocekujem da i u sastanku sa upravom i Milosem (ako je istina) on donese najbolje odluke. Sigurno da ce i uprava i Kostic imat sta reci.dell21 je napisao/la:Znaci ispisnice sutra ocekivat hehsajo10 je napisao/la: Sutra prvi trening
zaslužio je svaki feningdelinjo je napisao/la:frajeru novcanik tako fabricki postavljen moj Virtu da reaguje na plavo ....cim vidi odmah se otvara i trose se pare automatski ...plavuse su opasan fetis
Ja, imaš sreću pa je storm rekao da budemo blagi inače bi dosta raje završilo na hlađenju do ujutro. Fino molim ko cigo na raskrsnici da se tema puno ne spama a vi navalili ko pitari na Petrovića.Grbavica je napisao/la:Ko je od vas moderatora obriso moju pjesmu o našem novom treneru Salki? Javite se sami nemoj da ja uši izvlačim![]()