Sigurno da nas je koštao, ali i on je zakuhao u Radniku tako da se sve poklopilo.Neandertalac je napisao/la:Kazem, nije Celu niko doveo, nego su ga upecali na otvoren novcanik.
Svi kapitalci `grizu` na taj mamac.
Sigurno da nas je koštao, ali i on je zakuhao u Radniku tako da se sve poklopilo.Neandertalac je napisao/la:Kazem, nije Celu niko doveo, nego su ga upecali na otvoren novcanik.
ali sve to sa pobjedom u Zenici,damirfile je napisao/la:godrina je napisao/la:hoce li celo prvo sad za vikend dernut kone pa doci nama, uriniraj Slavko![]()
Mislim da bi to bila fantazija, vrhunac svrsavanja, trece nebo, delirijum, .....
Izbjegavam da ti repliciram jer smo kao "2 roga u vreći" ali nije istina to što govoriš. Prije svega ponudu je imao veću od FKS ali su naši uslovi rada i prijateljske veze pobjedile tako da ti priča o otvorenom novčaniku uopšte ne pije vode a na kraju krajeva i Amar Osim je zadovoljan selektovanjem i izborom trenera i dao je svoju podršku.Neandertalac je napisao/la:Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?
Kazem, nije Celu niko doveo, nego su ga upecali na otvoren novcanik.
Red bi bio da klupska pocinje objavljivati visine transfera i ugovora. Ovo je sasvim normalna praksa u svim ozbiljnijim ligama i klubovima pa ne vidim neku prepreku da i mi cinimo isto.
Svakako imamo najtransparentniju upravu u BiH koja nas je do sada vecinom obavjestavala o utrosenim i zaradjenim sredstvima kroz razne projekte.
Jesi li siguran u ovo?Izlija je napisao/la:a na kraju krajeva i Amar Osim je zadovoljan selektovanjem i izborom trenera i dao je svoju podršku.
Ne znam i da se cijene transfera oficijelno objavljuju, mislim da to ipak rade insajderi preko Twittera i ostalih mreža a novinari prenose..AsharaK je napisao/la:Objavljuji se visine ugovora? Jel se salis?
E ovo fkt ohrabrujeIzlija je napisao/la:Izbjegavam da ti repliciram jer smo kao "2 roga u vreći" ali nije istina to što govoriš. Prije svega ponudu je imao veću od FKS ali su naši uslovi rada i prijateljske veze pobjedile tako da ti priča o otvorenom novčaniku uopšte ne pije vode a na kraju krajeva i Amar Osim je zadovoljan selektovanjem i izborom trenera i dao je svoju podršku.Neandertalac je napisao/la:Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?
Red bi bio da klupska pocinje objavljivati visine transfera i ugovora. Ovo je sasvim normalna praksa u svim ozbiljnijim ligama i klubovima pa ne vidim neku prepreku da i mi cinimo isto.
Svakako imamo najtransparentniju upravu u BiH koja nas je do sada vecinom obavjestavala o utrosenim i zaradjenim sredstvima kroz razne projekte.
Apsolutno se slažem s tobom u ovoj situaciji u vezi transfera.Samo je fazon što mi imamo slabo transfera,skoro nikako. Ne plaćamo odštete i samim tim je to ''nemoguće'' izvesti. Što se tiče ugovora,ne slažem se da svi to rade. Imaš mali milion primjera u fudbalu gdje su novinari ili neko ''došli'' do ugovora nekog igrača. Smatram da je omjer pola-pola.Neandertalac je napisao/la:Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?
Izvini druze ali nijedan ozbiljan klub ne objavljuje niti visine transfera, niti plate. Godinama pomno pratim i navijam za Arsenal i cak se ne objavljuje ni duzina potpisanog ugovora vec se napise long-term ili short-term.Neandertalac je napisao/la:Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?
E ako je Amar zadovoljan, onda sam i ja.Izlija je napisao/la:Izbjegavam da ti repliciram jer smo kao "2 roga u vreći" ali nije istina to što govoriš. Prije svega ponudu je imao veću od FKS ali su naši uslovi rada i prijateljske veze pobjedile tako da ti priča o otvorenom novčaniku uopšte ne pije vode a na kraju krajeva i Amar Osim je zadovoljan selektovanjem i izborom trenera i dao je svoju podršku.Neandertalac je napisao/la:Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?
e ova je dobra... prezadovoljan izborom novog trenera, sad jos rijesiti problem sto se tice pojedinih igraca, hvala Bogu dolazi i pauza, trebat ce tu malo vremena da Celo to sve poslozi tako da ne ocekujemo cuda preko noci i onda ako Bog da okrenuti se vise pocetku radova na Istoku, ima li sta novo oko toga???1921.ba je napisao/la:povedi nas Salko