Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Virtu4L
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 11:07 pm

Ajzea kompjuteru :klanjase2: :klanjase2: zeza me Viber pa ti nisam mogao odgovoriti

btw,
Spoiler:
slika
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:08 pm

Eh sada pustiti samo čovjeka neka radi. Ovo treninga do Čelika i utakmicu sa Čelikom riješiti nekako, na individualni kvalitet. Vidim dosta im igrača neće igrati, a i onako nisu nešto. S druge strane sa njima je patnja kako god da okreneš. Poslije toga slijede reprezentativna pauza gdje će Slavko vjerujem dobro poraditi na ekipi. Odoh spavati, mirno barem večeras pošto me je Željo u zadnje 3 noći haman do ludila dovodio i hronične nesanice. Doći će ovo sve na svoje mjesto ubrzo. VOLIM TE ŽELJO!

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:09 pm

Al Rule je najjači lik...

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

diego1921
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:10 pm

eeee čuj rekao joj momak da mu treba više prostora, ona izvadila krajnike !! Delinjo !! :rofl: :rofl:

exbabilon
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:10 pm

Cestitke Petrovicu na preuzimanju najveceg kluba u drzavi. Puno srece i uspjeha u radu, puno pobjeda, titula i dobrih utakmica. U zrelim trenerskim godinama dostigao je vrhunac u svojoj trenerskoj karjeri, nadamo se da ce opravdati ocekivanja.

Mecanje pitarima vol3

rodrigo87
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:12 pm

yebes ajzea tamo ne vadis hahahahahahahhaha

Tm Olovo-Ljubljana
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:14 pm

Opet razmisljam o destoogodisnjoj,fascinantno je koliko nam malo treba.Volim te Zeljeznicare,a pi*kicama ispisnice!

storm_raider
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:16 pm

Cenan jeste odradio kljucnu ulogu u pregovaranju. Takodjer, Kostic ce sa Slavkom odrzati sastanak. Idemo da pobjedimo u Zenici. Volim te Zeljeznicare!

Takodjer, skrenuo bih paznju na nesto. Ja sam danas 2 puta upozoravao da se sa onog tamo foruma nista ne stavlja ni da se oni ne komentarisu. Ja iz principa nikada nisam usao tamo, niti cu. Evo 8 mjeseci skoro. Svako moze da radi sta hoce naravno, ali nemojte postavljati slike ni komentarisati moderaciju koja vas/nas je i otjerala ovdje. Imamo mi Zelju i Zeljo je najbitniji!!! I corav covjek je do sada vidio neke stvari, mislim da je svaki komentar suvisan. I nakon tih upozorenja dvojicu sam banovao do sutra, jer su nastavili. I ostatku moderacije je prenijeto da isto postupe. Mi nemamo ovdje favorita, svi ste nam isti, jer svi vi/mi cinite/mo ovaj forum. Nemoj da neko pomisli da je zasticen, svi smo podlozni kritici, prvi ja, pa onda ostali. :)

Ovdje imate svoj kutak, svoj mir i svoje provjerene prijatelje sa tribine. Jedino jednoumlje koje podrzavamo - pljuvaci lete vani, konstruktivni kriticari su dobrodosli!

Ne zaboravite, Zeljo je jedini bitan. Napisah ja prije par dana da cemo mirnije spavati, a u skorije vrijeme - jos mirnije. :)

Slavite braco, sutra cemo opsirnije. Veceras slavimo i preneseno je moderaciji da se to slavlje tolerise, samo imajte mjere :) . Slavimo dolazak dobrog trenera i usputno prcanje komsija, a oboje je podjednako vazno. Upravo, cestitke takodjer i hvala!

Slavko dobrodosao!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:19 pm

storm_raider je napisao/la:Cenan jeste odradio kljucnu ulogu u pregovaranju. Takodjer, Kostic ce sa Slavkom odrzati sastanak. Idemo da pobjedimo u Zenici. Volim te Zeljeznicare!

Takodjer, skrenuo bih paznju na nesto. Ja sam danas 2 puta upozoravao da se sa onog tamo foruma nista ne stavlja ni da se oni ne komentarisu. Ja iz principa nikada nisam usao tamo, niti cu. Evo 8 mjeseci skoro. Svako moze da radi sta hoce naravno, ali nemojte postavljati slike ni komentarisati moderaciju koja vas/nas je i otjerala ovdje. Imamo mi Zelju i Zeljo je najbitniji!!! I corav covjek je do sada vidio neke stvari, mislim da je svaki komentar suvisan. I nakon tih upozorenja dvojicu sam banovao do sutra, jer su nastavili. I ostatku moderacije je prenijeto da isto postupe. Mi nemamo ovdje favorita, svi ste nam isti, jer svi vi/mi cinite/mo ovaj forum. Nemoj da neko pomisli da je zasticen, svi smo podlozni kritici, prvi ja, pa onda ostali. :)

Ovdje imate svoj kutak, svoj mir i svoje provjerene prijatelje sa tribine. Jedino jednoumlje koje podrzavamo - pljuvaci lete vani, konstruktivni kriticari su dobrodosli!

Ne zaboravite, Zeljo je jedini bitan. Napisah ja prije par dana da cemo mirnije spavati, a u skorije vrijeme - jos mirnije. :)

Slavite braco, sutra cemo opsirnije. Veceras slavimo i preneseno je moderaciji da se to slavlje tolerise, samo imajte mjere :) . Slavimo dolazak dobrog trenera i usputno prcanje komsija, a oboje je podjednako vazno. Upravo, cestitke takodjer i hvala!

Slavko dobrodosao!
Svaka cast i za sastanak sto ce odrzati, a i za Cenana. Mnogi su ga pljuvali, a covjek tek dosao na poziciju. I ja se takodjer stidim sto sam osuo paljbu za Krizmana, ali valjda bio razocaran silnim dolascima. Uglavnom, koliko sam cuo, Mario Stanic ima udjela u njegovom dolasku. Radi se dosta na sportskom segmentu. Danas slavimo, zasluzili smo, a od sutra polako. Pustit Petrovica da radi svoj posao, i bez prevelikih ocekivanja. Samo rad na duze staze donosi rezultate.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

rodrigo87
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:23 pm

Svi na trening :mrgreen: :mrgreen:

Roberto Baggio
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:24 pm

storm_raider je napisao/la:Slavimo dolazak dobrog trenera i usputno prcanje komsija, a oboje je podjednako vazno.
:mrgreen:
FK Željezničar 1921

godrina
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:25 pm

hoce li celo prvo sad za vikend dernut kone pa doci nama, uriniraj Slavko :karanje: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

godrina
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:25 pm

.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

1921.ba
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:26 pm

Fudbal je muški sprot i ja nikada u ekipi nisam volio baletane. To se mora popraviti

:shisha: :kafa:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Alcotm87
Kontakt:

kad je trening ?

Format
Kontakt:

Ima istine za Maria Stanica

Neandertalac

Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?

Kazem, nije Celu niko doveo, nego su ga upecali na otvoren novcanik.
Svi kapitalci `grizu` na taj mamac.

Red bi bio da klupska pocinje objavljivati visine transfera i ugovora. Ovo je sasvim normalna praksa u svim ozbiljnijim ligama i klubovima pa ne vidim neku prepreku da i mi cinimo isto.
Svakako imamo najtransparentniju upravu u BiH koja nas je do sada vecinom obavjestavala o utrosenim i zaradjenim sredstvima kroz razne projekte.
Željeznicar za život cijeli!

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:27 pm

godrina je napisao/la:hoce li celo prvo sad za vikend dernut kone pa doci nama, uriniraj Slavko :karanje: :zeljeznicar1:

Mislim da bi to bila fantazija, vrhunac svrsavanja, trece nebo, delirijum, .....

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:27 pm

Objavljuji se visine ugovora? Jel se salis?
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:28 pm

1921.ba je napisao/la:Fudbal je muški sprot i ja nikada u ekipi nisam volio baletane. To se mora popraviti

:shisha: :kafa:
Jadni ovi nasi baletani kad im dodje Slavko :rofl: :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava