btw,
Spoiler:
Svaka cast i za sastanak sto ce odrzati, a i za Cenana. Mnogi su ga pljuvali, a covjek tek dosao na poziciju. I ja se takodjer stidim sto sam osuo paljbu za Krizmana, ali valjda bio razocaran silnim dolascima. Uglavnom, koliko sam cuo, Mario Stanic ima udjela u njegovom dolasku. Radi se dosta na sportskom segmentu. Danas slavimo, zasluzili smo, a od sutra polako. Pustit Petrovica da radi svoj posao, i bez prevelikih ocekivanja. Samo rad na duze staze donosi rezultate.storm_raider je napisao/la:Cenan jeste odradio kljucnu ulogu u pregovaranju. Takodjer, Kostic ce sa Slavkom odrzati sastanak. Idemo da pobjedimo u Zenici. Volim te Zeljeznicare!
Takodjer, skrenuo bih paznju na nesto. Ja sam danas 2 puta upozoravao da se sa onog tamo foruma nista ne stavlja ni da se oni ne komentarisu. Ja iz principa nikada nisam usao tamo, niti cu. Evo 8 mjeseci skoro. Svako moze da radi sta hoce naravno, ali nemojte postavljati slike ni komentarisati moderaciju koja vas/nas je i otjerala ovdje. Imamo mi Zelju i Zeljo je najbitniji!!! I corav covjek je do sada vidio neke stvari, mislim da je svaki komentar suvisan. I nakon tih upozorenja dvojicu sam banovao do sutra, jer su nastavili. I ostatku moderacije je prenijeto da isto postupe. Mi nemamo ovdje favorita, svi ste nam isti, jer svi vi/mi cinite/mo ovaj forum. Nemoj da neko pomisli da je zasticen, svi smo podlozni kritici, prvi ja, pa onda ostali.
Ovdje imate svoj kutak, svoj mir i svoje provjerene prijatelje sa tribine. Jedino jednoumlje koje podrzavamo - pljuvaci lete vani, konstruktivni kriticari su dobrodosli!
Ne zaboravite, Zeljo je jedini bitan. Napisah ja prije par dana da cemo mirnije spavati, a u skorije vrijeme - jos mirnije.
Slavite braco, sutra cemo opsirnije. Veceras slavimo i preneseno je moderaciji da se to slavlje tolerise, samo imajte mjere. Slavimo dolazak dobrog trenera i usputno prcanje komsija, a oboje je podjednako vazno. Upravo, cestitke takodjer i hvala!
Slavko dobrodosao!
storm_raider je napisao/la:Slavimo dolazak dobrog trenera i usputno prcanje komsija, a oboje je podjednako vazno.
godrina je napisao/la:hoce li celo prvo sad za vikend dernut kone pa doci nama, uriniraj Slavko![]()
Jadni ovi nasi baletani kad im dodje Slavko1921.ba je napisao/la:Fudbal je muški sprot i ja nikada u ekipi nisam volio baletane. To se mora popraviti
![]()