Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 12, 2016 4:27 pm

Ja licno ne bih Praniskara jer je star i vec par godina nije u poslu, a ne bih ni nekog koji bas i nema iskustva, od mladjih mi jedino na pamet pada onaj ćelo sto je vodio Partizan i Olimpiju, i jedne i druge izuzetno uspjesno.. A ovi sto spominju samo lijepu i leprsavu igru nek se sjete perioda Sime Krunica, sa njim najatraktivniji fudbal igrali a bodova nigdje, trebamo naci nekog ko je maher i ko moze mijenjati i prilagodjavati ekipu svakom narednom protivniku, nekom idemo parkirat autobus pred go, a nekog napast da sijeva sa svih strana, mislim da su te varijacije Edisu falile jer smo se svakom protivniku isto postavljali kako takticki tako i sastavom i izmjenama, islo je jedan period dobro i ljudi nas procitali, odsijeci nam Lendru, zatvori desnu stranu, lijeva svakako ne postoji.. Gledajte Juventus npr., ljudi nekoliko formacija imaju, nikad isti igraci ne pocinju, svakom protivniku prilagode igru od totalnog bunkera ( sto su pokazali u LP ) do bas ofanzivnog fudbala ( 80% utakmica u serie a ), zasto mi to nebi mogli na nivou ove lige, samo treba imat 13-14 kvalitetnih igraca (a mi vec imamo dobar broj takvih) i jakog strucnjaka na klupi..
:zeljeznicar1:

sergejevic

čet maj 12, 2016 4:27 pm

ChWilla je napisao/la:
sergejevic je napisao/la: Ne znam vala da sam nesto predvidjao ovdje, samo sam napisao da mi tako djeluje covjek. Ima dosta godina i sigurno ne djeluje kao neko ko ce dugo godina voditi jedan klub. Vise bih volio da dodje mladji trener i da napravi taj kontinuitet, mada ni Prasnikar nije lose rijesenje, ako uopste dodje do toga.
'53 godište, dvije godine stariji od ode. neki i ćiru prizivaju... :mrgreen: da su neke godine za trenera i nisu, nego radi odavno. samo ne znamo što ne radi zadnjih godina...
Postoji tu jedva kvaka, mozda cak i neko poput njega da dodje, a pored neko mlad ko moze dosta uciti, pa onda nastaviti posao. Mada, evo kako neki pisu da ce Ivica izabrati za nas, mislim da nam ne treba bolje. Znamo da je i Ferguson izabrao Mojesa, pa propade sve. :D
Ja vjerujem da ce izabrati dobrog covjeka, a ostalo se ne moze predvidjeti, niko nista ne moze garantovati, tako da ne postoji dobro i lose rijesenje s ove distance. Tek poslije nekog vremena cemo moci raspravljati da li smo pogodili s trenerom.
Sto se tice onog instant uspjeha ili nekog dugorocnog plana, mislim da je to veoma vazno. Kada ti imas plan veoma je vjerovatno da i uspjes na kraju. Mnogo je ovih manjih klubova napravilo plan za nekih pet ili sest godina da se domognu grupne faze i velika vecina je uspjela vec u drugoj ili trecoj godini. Barem se imas cime voditi i pokusavati nesto, pa i ako omanes barem znas da si pokusao i da nije kraj svijeta i raspad sistema, kako to biva s pokusajem instant uspjeha. Zbog toga sam ja napisao da ne znam da li je bas Prasnikar trener koji ce nas voditi dugi niz godina dok se taj plan provodi u djelo, ali kao i sve ima i druga strana, covjek zna kako je doci do Lige prvaka, uspio je s Mariborom kroz kvalifikacije.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:30 pm

Ako Amar ne dodje onda neka dodje neko ko igra bilo koju formaciju a da nije 4-2-3-1.. Vise mi se na vrh glave popela :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:31 pm

mi ako i dogodine ne uzmemo trofej to će već biti doživljeno kao smak svijeta. ne kažem da je ispravno, jer nije, ali je tako.

ja bi svakako od ovih što su uveli maribor u ligu šampiona više volio ovog mlađeg...ali to da je za trenera star čovjek od 63 godine - jednostavno nije tako. samo stvarno ne znam što nije trenirao zadnjih godina...
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:33 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ako Amar ne dodje onda neka dodje neko ko igra bilo koju formaciju a da nije 4-2-3-1.. Vise mi se na vrh glave popela :mrgreen:
4 - 3 - 3 :titula:

Kakve veze ima da li je neko star ili nije? Ako ce nam osnovni uvjet za sefa strucnog staba biti da je mlad, a uz to mora imati iskustvo i biti uspjesan, onda sve u ku.rac. Neka 90 ima, tacno mi zivo zaboli. Pa koliko Ivica godina ima, a sve bih dao da on moze sjesti na klupu.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet maj 12, 2016 4:34 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:33 pm

Sta ima veze sto je star pa nece on zabijati i braniti golove.. Njegovo je da nacrta.. Bitan je i kondicioni jer ako budemo fizicki spremni kao u ovoj sezoni ni Guardiola nam ne moze valjati..
Ajzea je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ako Amar ne dodje onda neka dodje neko ko igra bilo koju formaciju a da nije 4-2-3-1.. Vise mi se na vrh glave popela :mrgreen:
4 - 3 - 3 :titula:
Ili 4-2-4 ko kasapin :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:36 pm

Montaža stolica koju je kompanija Alma – Ras d.o.o. obezbijedila putem sponzorstva, a koja je započeta jučer , u prvoj fazi se realizira na sljedeći način :

Sjeverna tribina – montaža 1569 komada
Zapadna tribina – montaža 690 komada
Južna tribina – montaža 300 komada
Sta je prva faza po pitanju stolica ?

Da li obje zapadne tribine ukupno imaju mjesta za 690 ? (neka aguraju jos ovih 10 valjda je izvodljivo)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:38 pm

Ja bih mozda volio vidjeti onog Stanojevica, ali se on uhljebio u Pekingu jbg. On mi se cini kao idealan, taj o kome neki mastaju :mrgreen: . Mlad, a ima dosta iskustva, osvajao je i trofeje u Srbiji...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:39 pm

ko ne bi, ali to je ipak nemoguće. čovjek otjeran iz partizana što je bio toliko dobar trener da je to poremetilo talove... :mrgreen:
gradi željo boli te *****

fk1921

čet maj 12, 2016 4:42 pm

Izlija je napisao/la:Ako nema šanse da nas opet Amar preuzme moj glas ide Magathu. Ako nas on ne preuzme onda nekog blizu njihovih kvaliteta jer sve ispod nije garant razvoju kluba i igre na evropskom nivou. Znam da Magath nije ni u kalkulacijama ali bi volio da naš idući trener bude neko tog tipa
Odakle pare klubu za Magatha? :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 12, 2016 4:46 pm

ChWilla je napisao/la:ko ne bi, ali to je ipak nemoguće. čovjek otjeran iz partizana što je bio toliko dobar trener da je to poremetilo talove... :mrgreen:
A oni su gori od pitara :mrgreen:
Oni tjeraju komplet upravu i trenera jer nisu prosli grupnu fazu EL ili PO lige prvaka...
Mada i tu vjerovatno ima nekih drugih razloga. Ali i mediji su im takvi...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 12, 2016 4:47 pm

Kapiten je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ko ne bi, ali to je ipak nemoguće. čovjek otjeran iz partizana što je bio toliko dobar trener da je to poremetilo talove... :mrgreen:
A oni su gori od pitara :mrgreen:
Oni tjeraju komplet upravu i trenera jer nisu prosli grupnu fazu EL ili PO lige prvaka...
Mada i tu vjerovatno ima nekih drugih razloga. Ali i mediji su im takvi...
Taldžije... Kod nas što su violina i slični bili u klubu jedan period, njima su takvi godinama.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:53 pm

slika
Krila da mijenjaju strane, i eto. Zaposlite me.. :kafa:

fk1921

čet maj 12, 2016 4:56 pm

E jes se oduzilo ovo sa odabirom trenera, sve kontam ma sutra ce se saznat a nista prije iduce sedmice nakon sezone ko da gledam da ce tako biti
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sergejevic

čet maj 12, 2016 4:57 pm

fk1921 je napisao/la:E jes se oduzilo ovo sa odabirom trenera, sve kontam ma sutra ce se saznat a nista prije iduce sedmice nakon sezone ko da gledam da ce tako biti
Neka, bolje ovako, dobro razmisliti, izvagati i odabrati najboljeg. Mogu se sad zaletiti da nama udovolje i onda kapak.

Elegant
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:58 pm

Ja mislim da juna nema trenera.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

flux
Kontakt:

čet maj 12, 2016 5:00 pm

Elegant je napisao/la:Ja mislim da juna nema trenera.
Puno to nestoo.. Bolje u skorije vrijeme, da fino razvije plan priprema, upoznavanje s igacima i popunjavanje mjesta. Ne kazem da treba zuriti, ali ne bih volio ni da se otegne. :D

exbabilon
Kontakt:

čet maj 12, 2016 5:09 pm

Ajzea je napisao/la:slika
Haj sve, al na golu mora biti Krosevski, ko je ovaj anonimus?

sz21
Kontakt:

čet maj 12, 2016 5:20 pm

exbabilon je napisao/la:
ako mislis na Natasu to je Ugljesa :D
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

iggy2377

čet maj 12, 2016 5:21 pm

exbabilon je napisao/la:
A zasto ti nemoze igrati tiago ispred ovog Husica??Vjeruj mi da moze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava