Koga bi ti i kad,ja mislim da nemamo vremena na pretek potrebne su nam brze odlukeNeandertalac je napisao/la:Ma nisam ni za jednog, ni drugog, ni treceg. Sada, preko noci.
Opet ista greska u pm, hebo ga fudbal i hljeb i sunce i sto gromova...
Tako je AjzeaAjzea je napisao/la:Pazite s ovim izjavama da ne bi radila karma. Strpljen-spasen.shzna je napisao/la:Da li je ovo u najavi još jedno pishanje po pitarima?
Jel' fkt ???SIMA_SIMAU je napisao/la:Eto Petrovic
A ja čuo da je i kod njih Čala u kombinacijiJaozinho22 je napisao/la:I Janjos je u kombinaciji, mozda zvuci smiješno al tako je
Valjaju svi. Salim se malo, ko god da dodje prepirodicemo se.baxuz87 je napisao/la:A po tebi, ovako ko bi dobar bio? Ne podjebavam, nego vidim da ti niko ne valja..Neandertalac je napisao/la:Ma nisam ni za jednog, ni drugog, ni treceg. Sada, preko noci.
a stanic i osim sportski direktorigavran je napisao/la:Petrovic glavni,
Musa pomocni,
Ovaj put i bržeNoKe je napisao/la:Dajte Odu da ga otjeramo za 2-3 mjeseca
I neka trehne Kone neka onda dodje nama nebi ja imo nista protiv ha haLARS1921 je napisao/la:Ako misli Plavko dolazit nek povede Pecu, Serbecica i Obradovica
jovanmaksimovic je napisao/la:a stanic i osim sportski direktorigavran je napisao/la:Petrovic glavni,
Musa pomocni,
Da nisu opet one ustaljene procedure? Kako ono počinje?Neandertalac je napisao/la:Valjaju svi. Salim se malo, ko god da dodje prepirodicemo se.baxuz87 je napisao/la:A po tebi, ovako ko bi dobar bio? Ne podjebavam, nego vidim da ti niko ne valja..Neandertalac je napisao/la:Ma nisam ni za jednog, ni drugog, ni treceg. Sada, preko noci.
Boom, oca mi dominiramo
Daj Slavku on je strog.
Daj Musu da igramo atraktivno.
Sta traze ti treneri? Koje uslove? Kakav je plan i program? Kakve ovlasti?
Ko ispred kluba pregovara?