Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 12, 2016 4:02 pm

LARS1921 je napisao/la:Ajde Dzeko bar još jednom, leglo bi nam 400 milja ko išta
Hneryk larsonee ocel bit iz lukavice stream ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:03 pm

Edin Džeko = nastup u Evropi za ovu sezonu. Dakle ako nismo uspjeli na terenu nadam se da ce se Džeko prodati pa nam nadomjestiti taj finansijski gubitak.

Sada da se osvrnem na trenera, ako vec Amar nije u opticaju da preuzme ekipu onda sam za to da Prasnikar bude novi trener. Covjek ima iskustvo, nije neki šalabajzer i misljenja sam da bi u mnogome unaprijedio nasu ekipu i igru i cak nam donio dobre rezultate slijedece sezone, kako u domacem prvenstvu tako i u Evropi
Alea iacta est!

Simply Blue
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:03 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la: Zar nismo ovakvom nedavno dali otkaz?
Nismo.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:04 pm

sergejevic je napisao/la:Prasnikar ima vise godina trenerskog staza nego nasi igraci godina, kao i pola uprave. Iskusan, veliki znalac, mnogo paznje posvecuje taktici, misli na sve i rijetko se istupa iz sablona. Osvojio je dosta titula, pored tih s Mariborom, ako se ne varam osvajao je i s Olimpijom. Vodio im je repku, dosao do Lige prvaka i izbacio Lyon u kvalifikacijama, sigurno da nije neki salabajzer kao taj s kojim ga neki porede. Pravo dobar takticar, mislim da je medju najboljima sto se toga tice u zemljama bivse Juge. Prosao covjek sito i reseto u fudbalu. Ja iskreno mislim da nije najbolji izbor za nas, on mi je vise covjek za neki instant uspjeh, napraviti ce on nesto i ide dalje. Pitanje je da li mi to trazimo. Bolje je dovesti nekog mladjeg trenera s vizijom, nekoga ko ce biti dugo na nasoj klupi i ko ce postaviti jake temelje. Mislim da bi to bila mnogo bolja opcija, trener koji zna s mladim igracima, koji ce spojiti tu djecu s ovim nesto iskusnijim i napraviti dobru pricu zajedno s upravom i navijacima. Imamo prostor za to, lijepu atmosferu i treba iskoristiti. Bolje korak po korak ka stabilnosti, nego nesto na silu i onda opet nazad.
ne možeš ti predvidjeti ni instant uspjeh ni uspjeh polako sa jakim temeljima. niko u sportu ne može garantovati ništa. znalac jeste, preiskusan jeste, kandidat jeste, jedan od dvocifrenog broja...odlučeno još nije, nije ni blizu

kad je rečeno onomad da je edis dugoročno rješenje, zaista se to i mislilo. niko to tada nije rekao iz kurtoazije, ili ne d'o bog iz licemjerja. ali se u međuvremenu tako odigralo da je bukvalno 100% onih upućenih u situaciju sada sigurno da to nije tako...
gradi željo boli te *****

fk1921

čet maj 12, 2016 4:06 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Prasnikar ima vise godina trenerskog staza nego nasi igraci godina, kao i pola uprave. Iskusan, veliki znalac, mnogo paznje posvecuje taktici, misli na sve i rijetko se istupa iz sablona. Osvojio je dosta titula, pored tih s Mariborom, ako se ne varam osvajao je i s Olimpijom. Vodio im je repku, dosao do Lige prvaka i izbacio Lyon u kvalifikacijama, sigurno da nije neki salabajzer kao taj s kojim ga neki porede. Pravo dobar takticar, mislim da je medju najboljima sto se toga tice u zemljama bivse Juge. Prosao covjek sito i reseto u fudbalu. Ja iskreno mislim da nije najbolji izbor za nas, on mi je vise covjek za neki instant uspjeh, napraviti ce on nesto i ide dalje. Pitanje je da li mi to trazimo. Bolje je dovesti nekog mladjeg trenera s vizijom, nekoga ko ce biti dugo na nasoj klupi i ko ce postaviti jake temelje. Mislim da bi to bila mnogo bolja opcija, trener koji zna s mladim igracima, koji ce spojiti tu djecu s ovim nesto iskusnijim i napraviti dobru pricu zajedno s upravom i navijacima. Imamo prostor za to, lijepu atmosferu i treba iskoristiti. Bolje korak po korak ka stabilnosti, nego nesto na silu i onda opet nazad.
Zar nismo ovakvom nedavno dali otkaz?
S edisom nismo imali igre....zajebali smo se sa njim, sve pobjede su bile na snagu
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:08 pm

LARS1921 je napisao/la:http://ekipa24.si/clanek/nogomet/sloven ... i-slovenec

Gdje slovenac nek prevede :D
Treba li prijevod?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:09 pm

slika

sergejevic

Zar nismo ovakvom nedavno dali otkaz?
Nismo.
Taj sto smo mu dali otkaz nije imao nikakvu viziju, niti plan. Nastavio je raditi ono sto su njegovi prethodnici radili, samo na dosta losjiji nacin. Oda je barem imao dobru odbranu i nije ga niko nabusio, a uvijek je imao neki plan sta naprijed. Ovaj sto je dobio otkaz nedavno je dobio milion puta bolje igrace, ali nije uspio nista napraviti, osim belaja u Zenici, penjanja po krovima i nekoliko suspenzija. Ovaj sto smo mu dali otkaz nije dao sansu niti jednom mladicu, osim Memije mada bolje da nije ni njega gurnuo na dijametralno suprotnu poziciju. Ostala djeca nisu ni dobila sansu. Ja pisem o ozbiljnom klubu s jakim temeljima, o klubu koji ce imati plan da se za pet godina domogne Evropskih takmicenja korak po korak, a ne o neozbljnom klubu u kojem se ne zna ko izvodi prekid.

DR.HOUSE
Kontakt:

ako Ivica Osim od svih kandidata kaze za nekog to je taj ljudi ko sam ja da sumnjam
naravno sto chwilla kaze nema garncije za nista u zivotu,ali ja cu mirnije da spavam kada znam da Ivica Želju savjetuje :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula:
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u čet maj 12, 2016 4:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Plavo - Bijeli

čet maj 12, 2016 4:10 pm

fk1921 je napisao/la: S edisom nismo imali igre....zajebali smo se sa njim, sve pobjede su bile na snagu
Kad smo mi to zadnji put imali igru?
BOG BOSNA I BOSNJACI

Kapiten
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:12 pm

DR.HOUSE je napisao/la:ako Ivica Osim od svih kandidata kaze za nekog to je taj ljudi ko sam ja da sumnjam
naravno sto chwilla kaze nema garncije za nista u zivotu,ali ja cu mirnije da spavam kada znam da Ivica Želju savjetuje :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula:
a mene to sad brine... zar vi mislite da ce on Amara predlozit i reci uzmite ovog "malog" :ganja: ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Grbavica
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:12 pm

fk1921 je napisao/la: S edisom nismo imali igre....zajebali smo se sa njim, sve pobjede su bile na snagu
Kad smo mi to zadnji put imali igru?
Kad nas je Amar vodio. Sve nakon toga je bilo mrcvarenje.

http://balkans.aljazeera.net/blog/voli- ... a-kao-graz" target="_blank
Ko nas je kleo, nije dangubio.

sergejevic

čet maj 12, 2016 4:13 pm

ChWilla je napisao/la:
ne možeš ti predvidjeti ni instant uspjeh ni uspjeh polako sa jakim temeljima. niko u sportu ne može garantovati ništa. znalac jeste, preiskusan jeste, kandidat jeste, jedan od dvocifrenog broja...odlučeno još nije, nije ni blizu

kad je rečeno onomad da je edis dugoročno rješenje, zaista se to i mislilo. niko to tada nije rekao iz kurtoazije, ili ne d'o bog iz licemjerja. ali se u međuvremenu tako odigralo da je bukvalno 100% onih upućenih u situaciju sada sigurno da to nije tako...
Ne znam vala da sam nesto predvidjao ovdje, samo sam napisao da mi tako djeluje covjek. Ima dosta godina i sigurno ne djeluje kao neko ko ce dugo godina voditi jedan klub. Vise bih volio da dodje mladji trener i da napravi taj kontinuitet, mada ni Prasnikar nije lose rijesenje, ako uopste dodje do toga.

Zvaka72
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:14 pm

Kapiten je napisao/la:Ovi procenti su sjajna stvar za nas. Imamo hejbet igraca od kojih svake godine imamo koristi. Jos jedan dokaz da treba ulagati u omladinski pogon. Nadam se da ce se nas pogon u predstojecem periodu uzdici na jos visi nivo.
Slažem se i mislim da uslov novom treneru treba biti ,pored titule i kupa, i promocija bar jednog igrača iz omladinskog pogona.
Što se tiče trenera, gdje je Katanec sada? Znam da ga je Švabo pravo gotivio ko igrača u Partizanu i Reprezentaciji Juge. Meni lično pravo drag igrač i uvijek sam ga gotivio ne bi ni on bio loš, zar ne. :karanje: :karanje: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Plava porodica me ubi u pojam.

DR.HOUSE
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:15 pm

ne znam Kapetan ,ali znam da ako on savjetuje ja sam miran
🫡🫡

Kapiten
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:17 pm

DR.HOUSE je napisao/la:ne znam Kapetan ,ali znam da ako on savjetuje ja sam miran
Ma naravno :palacgore: sala mala
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

DR.HOUSE
Kontakt:

Kapiten je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:ne znam Kapetan ,ali znam da ako on savjetuje ja sam miran
Ma naravno :palacgore: sala mala
:palacgore: :palacgore: :palacgore:
🫡🫡

ChWilla
Kontakt:

sergejevic je napisao/la: Ne znam vala da sam nesto predvidjao ovdje, samo sam napisao da mi tako djeluje covjek. Ima dosta godina i sigurno ne djeluje kao neko ko ce dugo godina voditi jedan klub. Vise bih volio da dodje mladji trener i da napravi taj kontinuitet, mada ni Prasnikar nije lose rijesenje, ako uopste dodje do toga.
'53 godište, dvije godine stariji od ode. neki i ćiru prizivaju... :mrgreen: da su neke godine za trenera i nisu, nego radi odavno. samo ne znamo što ne radi zadnjih godina...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:25 pm

Demir Hotić jedan je od nas oooo ooooo :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 12, 2016 4:27 pm

Ako nema šanse da nas opet Amar preuzme moj glas ide Magathu. Ako nas on ne preuzme onda nekog blizu njihovih kvaliteta jer sve ispod nije garant razvoju kluba i igre na evropskom nivou. Znam da Magath nije ni u kalkulacijama ali bi volio da naš idući trener bude neko tog tipa
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava