Hneryk larsonee ocel bit iz lukavice stream ?LARS1921 je napisao/la:Ajde Dzeko bar još jednom, leglo bi nam 400 milja ko išta
Hneryk larsonee ocel bit iz lukavice stream ?LARS1921 je napisao/la:Ajde Dzeko bar još jednom, leglo bi nam 400 milja ko išta
Nismo.Plavo - Bijeli je napisao/la: Zar nismo ovakvom nedavno dali otkaz?
ne možeš ti predvidjeti ni instant uspjeh ni uspjeh polako sa jakim temeljima. niko u sportu ne može garantovati ništa. znalac jeste, preiskusan jeste, kandidat jeste, jedan od dvocifrenog broja...odlučeno još nije, nije ni blizusergejevic je napisao/la:Prasnikar ima vise godina trenerskog staza nego nasi igraci godina, kao i pola uprave. Iskusan, veliki znalac, mnogo paznje posvecuje taktici, misli na sve i rijetko se istupa iz sablona. Osvojio je dosta titula, pored tih s Mariborom, ako se ne varam osvajao je i s Olimpijom. Vodio im je repku, dosao do Lige prvaka i izbacio Lyon u kvalifikacijama, sigurno da nije neki salabajzer kao taj s kojim ga neki porede. Pravo dobar takticar, mislim da je medju najboljima sto se toga tice u zemljama bivse Juge. Prosao covjek sito i reseto u fudbalu. Ja iskreno mislim da nije najbolji izbor za nas, on mi je vise covjek za neki instant uspjeh, napraviti ce on nesto i ide dalje. Pitanje je da li mi to trazimo. Bolje je dovesti nekog mladjeg trenera s vizijom, nekoga ko ce biti dugo na nasoj klupi i ko ce postaviti jake temelje. Mislim da bi to bila mnogo bolja opcija, trener koji zna s mladim igracima, koji ce spojiti tu djecu s ovim nesto iskusnijim i napraviti dobru pricu zajedno s upravom i navijacima. Imamo prostor za to, lijepu atmosferu i treba iskoristiti. Bolje korak po korak ka stabilnosti, nego nesto na silu i onda opet nazad.
S edisom nismo imali igre....zajebali smo se sa njim, sve pobjede su bile na snaguPlavo - Bijeli je napisao/la:Zar nismo ovakvom nedavno dali otkaz?sergejevic je napisao/la:Prasnikar ima vise godina trenerskog staza nego nasi igraci godina, kao i pola uprave. Iskusan, veliki znalac, mnogo paznje posvecuje taktici, misli na sve i rijetko se istupa iz sablona. Osvojio je dosta titula, pored tih s Mariborom, ako se ne varam osvajao je i s Olimpijom. Vodio im je repku, dosao do Lige prvaka i izbacio Lyon u kvalifikacijama, sigurno da nije neki salabajzer kao taj s kojim ga neki porede. Pravo dobar takticar, mislim da je medju najboljima sto se toga tice u zemljama bivse Juge. Prosao covjek sito i reseto u fudbalu. Ja iskreno mislim da nije najbolji izbor za nas, on mi je vise covjek za neki instant uspjeh, napraviti ce on nesto i ide dalje. Pitanje je da li mi to trazimo. Bolje je dovesti nekog mladjeg trenera s vizijom, nekoga ko ce biti dugo na nasoj klupi i ko ce postaviti jake temelje. Mislim da bi to bila mnogo bolja opcija, trener koji zna s mladim igracima, koji ce spojiti tu djecu s ovim nesto iskusnijim i napraviti dobru pricu zajedno s upravom i navijacima. Imamo prostor za to, lijepu atmosferu i treba iskoristiti. Bolje korak po korak ka stabilnosti, nego nesto na silu i onda opet nazad.
Treba li prijevod?LARS1921 je napisao/la:http://ekipa24.si/clanek/nogomet/sloven ... i-slovenec
Gdje slovenac nek prevede
Nismo.Plavo - Bijeli je napisao/la:Zar nismo ovakvom nedavno dali otkaz?sergejevic je napisao/la:Prasnikar ima vise godina trenerskog staza nego nasi igraci godina, kao i pola uprave. Iskusan, veliki znalac, mnogo paznje posvecuje taktici, misli na sve i rijetko se istupa iz sablona. Osvojio je dosta titula, pored tih s Mariborom, ako se ne varam osvajao je i s Olimpijom. Vodio im je repku, dosao do Lige prvaka i izbacio Lyon u kvalifikacijama, sigurno da nije neki salabajzer kao taj s kojim ga neki porede. Pravo dobar takticar, mislim da je medju najboljima sto se toga tice u zemljama bivse Juge. Prosao covjek sito i reseto u fudbalu. Ja iskreno mislim da nije najbolji izbor za nas, on mi je vise covjek za neki instant uspjeh, napraviti ce on nesto i ide dalje. Pitanje je da li mi to trazimo. Bolje je dovesti nekog mladjeg trenera s vizijom, nekoga ko ce biti dugo na nasoj klupi i ko ce postaviti jake temelje. Mislim da bi to bila mnogo bolja opcija, trener koji zna s mladim igracima, koji ce spojiti tu djecu s ovim nesto iskusnijim i napraviti dobru pricu zajedno s upravom i navijacima. Imamo prostor za to, lijepu atmosferu i treba iskoristiti. Bolje korak po korak ka stabilnosti, nego nesto na silu i onda opet nazad.
Kad smo mi to zadnji put imali igru?fk1921 je napisao/la: S edisom nismo imali igre....zajebali smo se sa njim, sve pobjede su bile na snagu
a mene to sad brine... zar vi mislite da ce on Amara predlozit i reci uzmite ovog "malog"DR.HOUSE je napisao/la:ako Ivica Osim od svih kandidata kaze za nekog to je taj ljudi ko sam ja da sumnjam
naravno sto chwilla kaze nema garncije za nista u zivotu,ali ja cu mirnije da spavam kada znam da Ivica Želju savjetuje![]()
![]()
Kad nas je Amar vodio. Sve nakon toga je bilo mrcvarenje.Plavo - Bijeli je napisao/la:Kad smo mi to zadnji put imali igru?fk1921 je napisao/la: S edisom nismo imali igre....zajebali smo se sa njim, sve pobjede su bile na snagu
Ne znam vala da sam nesto predvidjao ovdje, samo sam napisao da mi tako djeluje covjek. Ima dosta godina i sigurno ne djeluje kao neko ko ce dugo godina voditi jedan klub. Vise bih volio da dodje mladji trener i da napravi taj kontinuitet, mada ni Prasnikar nije lose rijesenje, ako uopste dodje do toga.ChWilla je napisao/la:ne možeš ti predvidjeti ni instant uspjeh ni uspjeh polako sa jakim temeljima. niko u sportu ne može garantovati ništa. znalac jeste, preiskusan jeste, kandidat jeste, jedan od dvocifrenog broja...odlučeno još nije, nije ni blizusergejevic je napisao/la:Prasnikar ima vise godina trenerskog staza nego nasi igraci godina, kao i pola uprave. Iskusan, veliki znalac, mnogo paznje posvecuje taktici, misli na sve i rijetko se istupa iz sablona. Osvojio je dosta titula, pored tih s Mariborom, ako se ne varam osvajao je i s Olimpijom. Vodio im je repku, dosao do Lige prvaka i izbacio Lyon u kvalifikacijama, sigurno da nije neki salabajzer kao taj s kojim ga neki porede. Pravo dobar takticar, mislim da je medju najboljima sto se toga tice u zemljama bivse Juge. Prosao covjek sito i reseto u fudbalu. Ja iskreno mislim da nije najbolji izbor za nas, on mi je vise covjek za neki instant uspjeh, napraviti ce on nesto i ide dalje. Pitanje je da li mi to trazimo. Bolje je dovesti nekog mladjeg trenera s vizijom, nekoga ko ce biti dugo na nasoj klupi i ko ce postaviti jake temelje. Mislim da bi to bila mnogo bolja opcija, trener koji zna s mladim igracima, koji ce spojiti tu djecu s ovim nesto iskusnijim i napraviti dobru pricu zajedno s upravom i navijacima. Imamo prostor za to, lijepu atmosferu i treba iskoristiti. Bolje korak po korak ka stabilnosti, nego nesto na silu i onda opet nazad.
kad je rečeno onomad da je edis dugoročno rješenje, zaista se to i mislilo. niko to tada nije rekao iz kurtoazije, ili ne d'o bog iz licemjerja. ali se u međuvremenu tako odigralo da je bukvalno 100% onih upućenih u situaciju sada sigurno da to nije tako...
Slažem se i mislim da uslov novom treneru treba biti ,pored titule i kupa, i promocija bar jednog igrača iz omladinskog pogona.Kapiten je napisao/la:Ovi procenti su sjajna stvar za nas. Imamo hejbet igraca od kojih svake godine imamo koristi. Jos jedan dokaz da treba ulagati u omladinski pogon. Nadam se da ce se nas pogon u predstojecem periodu uzdici na jos visi nivo.
Ma naravnoDR.HOUSE je napisao/la:ne znam Kapetan ,ali znam da ako on savjetuje ja sam miran
Kapiten je napisao/la:Ma naravnoDR.HOUSE je napisao/la:ne znam Kapetan ,ali znam da ako on savjetuje ja sam miransala mala
'53 godište, dvije godine stariji od ode. neki i ćiru prizivaju...sergejevic je napisao/la: Ne znam vala da sam nesto predvidjao ovdje, samo sam napisao da mi tako djeluje covjek. Ima dosta godina i sigurno ne djeluje kao neko ko ce dugo godina voditi jedan klub. Vise bih volio da dodje mladji trener i da napravi taj kontinuitet, mada ni Prasnikar nije lose rijesenje, ako uopste dodje do toga.