Nisi svjestan koliko si upravu.fanaticZeljin je napisao/la:Ocito i trenera biraju igraci pa ce oni naravno Musu
Nemoj me zezativoltron30 je napisao/la:Nisi svjestan koliko si upravu.fanaticZeljin je napisao/la:Ocito i trenera biraju igraci pa ce oni naravno Musu
DANAN je napisao/la:
Znaci nista od muse ....
Narod zna
Narod znacrnamamba96 je napisao/la:DANAN je napisao/la:
Znaci nista od muse ....
Narod zna
NIKAD SE OVA AGONIJA NECE OKONČATI DOK NE OTJERAJU UPRAVU, MI ĆEMO ISPASTI IZ LIGE AKO TREBA ALI OVO ĆE SE NASAVITI, NE ZNAM KO STOJI IZA OVOGA ALI JAKO JE USTRAJAN U SVOJOJ NAMJERI DA OTJERA UPRAVU, A KROZ TO VJEROVATNO KORISTI I NEKE OD IGRAČA
Navijači su nekad prvi, a ne dvanaesti igrač klubaGola je napisao/la:Svaka cast na spotu ali ovo "Cesto se kaze da su navijaci 12. igrac nekog kluba, medjutim, nasi navijaci to nisu, nasa stvarnost je drugacija. Mi zajedno nismo samo jaci, Manijaci su dio kluba i neizostavni dio prve postave." zvuci toliko ofucano da mi je muka kad to cujem..
Ma Musa kralju.. Pripremi sve za harakiri!Plava Porodica je napisao/la:Vracaj Sablju da do kraja izginemo, samo ne Musu,samo ne njega ,nemojte molim vasss
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Svakako da je tako ali mislim da nisi skonto sta sam htio reciEisenbahner1921 je napisao/la:Navijači su nekad prvi, a ne dvanaesti igrač klubaGola je napisao/la:Svaka cast na spotu ali ovo "Cesto se kaze da su navijaci 12. igrac nekog kluba, medjutim, nasi navijaci to nisu, nasa stvarnost je drugacija. Mi zajedno nismo samo jaci, Manijaci su dio kluba i neizostavni dio prve postave." zvuci toliko ofucano da mi je muka kad to cujem..
Pa nemoj mi to raditi,pa nemoj pa neeeeeeeeeeLeon_Professional je napisao/la:Ma Musa kralju.. Pripremi sve za harakiri!Plava Porodica je napisao/la:Vracaj Sablju da do kraja izginemo, samo ne Musu,samo ne njega ,nemojte molim vasss
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Skontao sam druže, nego neko moje razmišljanje koje ima malo veze s tvojim postom.Gola je napisao/la:
Svakako da je tako ali mislim da nisi skonto sta sam htio reci