Oni ga godinama traže mi samo danas
Tako nekako.LARS1921 je napisao/la:Kako god manji kontraprc će biti ako njima ode nego nama
Oni ga godinama traže mi samo danas
tako nekakoLARS1921 je napisao/la:@gola
sinansource.ba
Ali bas interesantno.jovanmaksimovic je napisao/la:a simptomaticno da ne brise aldinove komentare ili toboze hrasnog... jasna im je namjera... samo nastaviti prcati sve dok ne usute...
Odgovorite covjeku na pitanje i ostavite se prica o bivsem forumu. Ovdje ste svi sa razlogom i neka tako ostane.Plava Porodica je napisao/la:Samo trollate a niko da odgovori na jednostavno pitanje.
IMA LI TRENINGA?
AKO IMA KAD JE?
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Nece slavko u pitee 100%AsharaK je napisao/la:Da je Hurtić ostao, došao bi Petrović sigurno. On više voli pite, vjerovatno će tamo i otići ...
Pozdravljeni maxuzije.Neandertalac je napisao/la:Ali bas interesantno.jovanmaksimovic je napisao/la:a simptomaticno da ne brise aldinove komentare ili toboze hrasnog... jasna im je namjera... samo nastaviti prcati sve dok ne usute...
Nisam htio da se oglasavam povodom ovoga, imaju forum, njihov je, mogu raditi sto hoce.
Medjutim ocigledna je namjera da se napokosti, uprlja, razvali...
Aco@ znas me, znam te!
Tebe i jos par vas.
Uzivaj dok traje, bivsi druze!
Edit. Hajde ko ima nick tamo, neka ih pozdravi od mene, pogotovo Acu@ i onog stigljica Admina@
Maxuzije.
Zipa kom nekog forumasa sa onamo portala haha znaci plac.. ha hafk1921 je napisao/la:Pa jel vi stvarno mislite da uprava njanjajeva zeli Slavka? Razmislite malo. Napisao sam vec, Slavko je nas trener, kome trebaju dodatne info ima pp