Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 4:03 pm

Ubio i admina i acu, sve ih kitovao.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

delinjo
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:03 pm

Ajzea je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Neuspjeo pokušaj da se Almir Gredić kako se to žargonski kaže 'navuče' da kaže nešto protiv velikog vođe gospodina Senada Misimovića. Jedini koji je do sada navučen jeste gospodin guverner uz od ranije poznatog gospodina gudačkog instrumenta aka naturna laž aka sedamn'es' trofeja. Gospodin guverner ne ide na utakmice i ponovo apelujem na ljude iz kluba da mu pošalju sezonsku ulaznicu za zapadnu tribinu na kojoj je nekad ranije bio često viđen gost, nekad ranije dok je klub bio zaduživan milione i milione konvertibilnih maraka. Kako se to moglo desiti čovjeku koji bankarstvo i finansije ima u malom prstu, to ostaje velika nepoznanica, ali iz ovog intervjua se jasno vidi da bi se on rado vratio u najtrofejniji klub, rado bi boravio na zapadnoj tribini (da, ovoj novoj, koju je veliki vođa napravio), možda ga grize savjest pa bi da ispravi greške.

Možda je Kemici proradila svijest, možda nije zaboravio da nam je 2011. godine sa još jednim velikim željovcem prezentovao projekat nove Grbavice. Sjećate se onog projekta sa slovencima, stadion kapaciteta 24 hiljada, 650 parking mjesta, šoping centar na 50 'iljada kvadrata, ali eto, zafalilo im je 70 miliona eura pa se to nije realizovalo, a od slovenaca ni traga ni glasa. Svakako smo danas dobili ekskluzivnu informaciju šta slovenci misle o nama, mislim, nismo to znali od ranije.

Kao zamjenu za taj stadion dobili smo ovu vođinu improvizaciju, vođa je shvatio da nam niko neće dati 70 miliona eura, a nije bankar, niti je guverner neke od banaka, ili bar dekan, međutim ipak je zaključio da nećemo dobiti te novce, pametan čovjek jbg, shvatio je da je mlijeko bijelo, ali zato i jeste veliki vođa. Ta improvizacija od stadiona ispunjava uefine kriterije za odigravanje evropskih utakmica, a Kemicin stadion bi ispunjavao uslove za finale lige prvaka, ili makar evropa lige, da ne prećeram.
Kako brat samara nejac. :kafa:

a dje ce ko s bratom zivota mi :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Kapiten
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:04 pm

"Da budem iskren nije me niko još kontaktirao, niti sam šta dogovorio. Moj ugovor sa Radnikom važi još dvije godine, ali ako se nešto desi, mogao bih otići. Kako i zbog čega, ne bih želio govoriti", podvukao je Petrović.

zovite covjeka
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

exbabilon
Kontakt:

Petrovic se nudi, cini se da je samo sad stvar koji od sarajevskih klubova ce ponuditi ono sto njemu treba. Jesu li to odrijesene ruke, novac, dugogodisnji ugovor, nije bitno.. ali uprava bi se oprala ako njega dovede jer ga vecina navijaca prizeljkuje.

Hurmasica
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Neuspjeo pokušaj da se Almir Gredić kako se to žargonski kaže 'navuče' da kaže nešto protiv velikog vođe gospodina Senada Misimovića. Jedini koji je do sada navučen jeste gospodin guverner uz od ranije poznatog gospodina gudačkog instrumenta aka naturna laž aka sedamn'es' trofeja. Gospodin guverner ne ide na utakmice i ponovo apelujem na ljude iz kluba da mu pošalju sezonsku ulaznicu za zapadnu tribinu na kojoj je nekad ranije bio često viđen gost, nekad ranije dok je klub bio zaduživan milione i milione konvertibilnih maraka. Kako se to moglo desiti čovjeku koji bankarstvo i finansije ima u malom prstu, to ostaje velika nepoznanica, ali iz ovog intervjua se jasno vidi da bi se on rado vratio u najtrofejniji klub, rado bi boravio na zapadnoj tribini (da, ovoj novoj, koju je veliki vođa napravio), možda ga grize savjest pa bi da ispravi greške.

Možda je Kemici proradila svijest, možda nije zaboravio da nam je 2011. godine sa još jednim velikim željovcem prezentovao projekat nove Grbavice. Sjećate se onog projekta sa slovencima, stadion kapaciteta 24 hiljada, 650 parking mjesta, šoping centar na 50 'iljada kvadrata, ali eto, zafalilo im je 70 miliona eura pa se to nije realizovalo, a od slovenaca ni traga ni glasa. Svakako smo danas dobili ekskluzivnu informaciju šta slovenci misle o nama, mislim, nismo to znali od ranije.

Kao zamjenu za taj stadion dobili smo ovu vođinu improvizaciju, vođa je shvatio da nam niko neće dati 70 miliona eura, a nije bankar, niti je guverner neke od banaka, ili bar dekan, međutim ipak je zaključio da nećemo dobiti te novce, pametan čovjek jbg, shvatio je da je mlijeko bijelo, ali zato i jeste veliki vođa. Ta improvizacija od stadiona ispunjava uefine kriterije za odigravanje evropskih utakmica, a Kemicin stadion bi ispunjavao uslove za finale lige prvaka, ili makar evropa lige, da ne prećeram.
Kako brat samara nejac. :kafa:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=_P5pmkJzAjo[/video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:05 pm

Ja sam cuo da Petrovic trazi puno kesa.
Ali moze se izaci na zelenu granu po tom pitanju.

IMA LI TRENING I KAD????????

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:07 pm

Da je Hurtić ostao, došao bi Petrović sigurno. On više voli pite, vjerovatno će tamo i otići ...
Željezničar ante portas !

Gola
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:09 pm

Prema saznanjima portala “Sportske.ba”, Kostića će na upražnjenoj trenerskoj stolici zamijeniti Slaven Musa, koji je najozbiljniji kandidat za preuzimanje “Plavih”.
Musa je praktično već sada novi trener Željezničara pošto je preostalo još samo da se usaglase detalji kako bi se posao kompletirao.

Dobar je Musa ali je Petrovic za njega Tito.
Volio bih da Petrovic dodje kad je vec izjavio da bi razmislio o dolaku iako ima ugovor sa Radnikom...
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:09 pm

AsharaK je napisao/la:Da je Hurtić ostao, došao bi Petrović sigurno. On više voli pite, vjerovatno će tamo i otići ...
Ma na stranu to ko više voli neki klub. Ako mu mi ponudimo nešto što pitari ne ponude on će doći kod nas i obrnuto. Nema tu puno filozofije, jednostavno gdje će imati veću slobodu u radu tu će i doći + naravno novac :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:10 pm

AsharaK je napisao/la:Da je Hurtić ostao, došao bi Petrović sigurno. On više voli pite, vjerovatno će tamo i otići ...
Isto razmisljamo..

shzna
Kontakt:

Banovaše me jer sam im "uništio" temu. :kafa:
1987

delinjo
Kontakt:

kako ozbiljno mozes shvatiti portal koji se zove hehe....mislim ja kad vidim to hehe odmah mi smijeh krene automatski
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

@gola

sinansource.ba :lol:

storm_raider
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:11 pm

Necemo vise o njima i tom forumu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:11 pm

shzna je napisao/la:Banovaše me jer sam im "uništio" temu. :kafa:
hahhahha a vidio sam da je nameracio papak da te banuje ....ali jesi malog amazona izmaltretirao svaka ti cast :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

shzna
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:13 pm

delinjo je napisao/la:
hahhahha a vidio sam da je nameracio papak da te banuje ....ali jesi malog amazona izmaltretirao svaka ti cast :rofl: :rofl:
Kako im je krivo što im bracuka Virtual očita lekciju, kaže dogovaramo se da uništavamo temu. :rofl1: :rofl1: :klanjase2:
1987

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:15 pm

a simptomaticno da ne brise aldinove komentare ili toboze hrasnog... jasna im je namjera... samo nastaviti prcati sve dok ne usute...
100/94/37/34 - i to je to!

cikazubo
Kontakt:

delinjo je napisao/la:
Al covjek dobije ban sto par puta napise "SENAD MISIMOVIC", dok onaj umobolni lik "hrasno" svakodnevno par puta napise lazni hadzija a i dalje ima pravo da orgija po temi. Mislim da je sada sve jasno, aco i onaj admin drze temu sa par nickova, vjerovatno i onu fb stranicu neko od njih vodi, nisu dzaba 5-6 tekstova izbacili neki dan nakon Zrinjkog. Fuj..

MrRiccoli
Kontakt:

Zovite Petrovica hebo vas Musa

Sent from my C5303 using Tapatalk

w0st
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:16 pm

Ne bih se ja nadao Petrovicu , vise vjerujem da ce otic kod kona , ta prica kod njih oko njeg se vrti ima godina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava