Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 3:34 pm

cikazubo je napisao/la: Dobro lud jest ako misli da su oni tamo najveći, al i to je bilo nametanje ja mislim, a oni ga iz nekog razloga izbjegavaju vjerovatno jer nije tip koji ce pustit da mu neko drugi kroji tim, mi moramo dovest nekog ludjaka, trenera koji je nesto postigao i ima taj karakter koji je potreban za vođenje ovih ekipa, a Dejo i slični da prestanu birati i dovoditi igrače u klub pod hitno.
Nadovezao sam se na post iznad, da nam treba neka "budala" :ganja:

Trenutno najbolja moguća opcija ako Amar ne može. Ali obavezno mu dati da sam odlučuje a ne da po proceduri dovodimo igrače

I kaže može raskinuti kada hoće, pitanje ko je brži i pametniji

shzna
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:37 pm

Krenuti po Petrovića i Stanića.
1987

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:40 pm

Po Stanića pogotovo, dati mu funkciju sportskog direktora i to je to. Samim tim smo riješili veći dio problema za dalju budućnost. Eh onda trener i ostale zajebancije.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:49 pm

shzna je napisao/la:Krenuti po Petrovića i Stanića.
Sinoc sam isto ovo napisao. Ova kombinacija je rjesenje svih nasih problema u sportskom segmentu, dati im odrijesene ruke na duzi period i onda cemo imati i rezultate..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

fk1921

uto avg 23, 2016 3:50 pm

Petrovic je nas, provjerena info :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:54 pm

fk1921 je napisao/la:Petrovic je nas, provjerena info :)
Jel direktno od Florentina Misimoreza?

Whisperer

uto avg 23, 2016 3:55 pm

Da potvrdim ija to :)

+Mario Stanic ce bit sportski direktor :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:56 pm

To je za muštuluka, ako je tako.

Kvazimodo :karanje:
1987

Hurmasica
Kontakt:

E ako je Mirso potvrdio onda nema šta bit drugo :D :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

LARSSON
Kontakt:

Ili slavko ili Samer Naser

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 3:57 pm

Koliko provjerena?
P.s. ima li danas kakvog treninga i kad?

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:58 pm

Neka dobije pitare i bujrum kod nas. To će mu biti sjajno zagrijavanje. :karanje:
1987

zubanovic89
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:59 pm

Pa bio mi masovni harakiri na Kosevu ako Petrovic dodje kod nas. Oni ga prizivaju ima godinu. Stanic i Petrovic, nije losa kombinacija. Jos nekog dobrog pomocnika za skauting i taktiku i ove neke tehnicke stvari, po mogucnosti svabo kakav ako Petrovic zna koga i naravno trener golmana.

amerosm
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:00 pm

Citam forum anamo onih na gg.ba i ako je istina da je Petrovic nas onda ce svi izvrsiti kolektivno samoubistvo, nesto slicno kada je dosao i Zahirovic :rofl: :rofl:

Eno hoce da pokrenu peticiju da im uprava dovede Petrovica :rofl1: :rofl1:

mamaSmurf
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:00 pm

cikazubo je napisao/la:
south side je napisao/la:jbt kakva diktatura no onome anamo gg.ba gledam i nevjerujem ,o konama mali tekstic i to je to a situacija haman ista ako ne i gora nego kod nas. o nama se raspisali evo mjesec neprestaju raznim bljuvotinama valjda neko iz kluba reaguje na ovo tužbom protiv doticni novinara koji blate nas klub i ljude koji su uradili vise nego i jedna uprava do sada .
Cuj "ako ne i gora" situacija. Kod njih se ne zna ko pije ko plaća, ne zna se šta utrpani radi i šta hoće s tim klubom, pipe je očigledno zavrnuo, dovode nekakve picoke na mjesto direktora, Kantardzic i Kusturica vedre i oblače, al gg ne udara na ruku koja ga hrani jednostavno.. Mislim da su pojeli vnago prodajom kluba kosookom koji isti vdi preko maila, i polako to shvataju.
Nemojte tako, kod kona se zna ko pije :D.

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Brkoo
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:01 pm

Neymar 11 je napisao/la:
Da potvrdim ija to :)

+Mario Stanic ce bit sportski direktor :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Za mustuluka ako je istina.. :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Qwerty_1987
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:01 pm

Mirso tebi vjerujemo, ako je tako, kada ga možemo očekivati, hoće li prije Zenice doći tebra ?

Ajzea
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:02 pm

Virtu4l je napisao/la:Neuspjeo pokušaj da se Almir Gredić kako se to žargonski kaže 'navuče' da kaže nešto protiv velikog vođe gospodina Senada Misimovića. Jedini koji je do sada navučen jeste gospodin guverner uz od ranije poznatog gospodina gudačkog instrumenta aka naturna laž aka sedamn'es' trofeja. Gospodin guverner ne ide na utakmice i ponovo apelujem na ljude iz kluba da mu pošalju sezonsku ulaznicu za zapadnu tribinu na kojoj je nekad ranije bio često viđen gost, nekad ranije dok je klub bio zaduživan milione i milione konvertibilnih maraka. Kako se to moglo desiti čovjeku koji bankarstvo i finansije ima u malom prstu, to ostaje velika nepoznanica, ali iz ovog intervjua se jasno vidi da bi se on rado vratio u najtrofejniji klub, rado bi boravio na zapadnoj tribini (da, ovoj novoj, koju je veliki vođa napravio), možda ga grize savjest pa bi da ispravi greške.

Možda je Kemici proradila svijest, možda nije zaboravio da nam je 2011. godine sa još jednim velikim željovcem prezentovao projekat nove Grbavice. Sjećate se onog projekta sa slovencima, stadion kapaciteta 24 hiljada, 650 parking mjesta, šoping centar na 50 'iljada kvadrata, ali eto, zafalilo im je 70 miliona eura pa se to nije realizovalo, a od slovenaca ni traga ni glasa. Svakako smo danas dobili ekskluzivnu informaciju šta slovenci misle o nama, mislim, nismo to znali od ranije.

Kao zamjenu za taj stadion dobili smo ovu vođinu improvizaciju, vođa je shvatio da nam niko neće dati 70 miliona eura, a nije bankar, niti je guverner neke od banaka, ili bar dekan, međutim ipak je zaključio da nećemo dobiti te novce, pametan čovjek jbg, shvatio je da je mlijeko bijelo, ali zato i jeste veliki vođa. Ta improvizacija od stadiona ispunjava uefine kriterije za odigravanje evropskih utakmica, a Kemicin stadion bi ispunjavao uslove za finale lige prvaka, ili makar evropa lige, da ne prećeram.
Kako brat samara nejac. :kafa:

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:03 pm

IMA LI TRENING I KAD?????????

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:03 pm

mamaSmurf je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
south side je napisao/la:jbt kakva diktatura no onome anamo gg.ba gledam i nevjerujem ,o konama mali tekstic i to je to a situacija haman ista ako ne i gora nego kod nas. o nama se raspisali evo mjesec neprestaju raznim bljuvotinama valjda neko iz kluba reaguje na ovo tužbom protiv doticni novinara koji blate nas klub i ljude koji su uradili vise nego i jedna uprava do sada .
Cuj "ako ne i gora" situacija. Kod njih se ne zna ko pije ko plaća, ne zna se šta utrpani radi i šta hoće s tim klubom, pipe je očigledno zavrnuo, dovode nekakve picoke na mjesto direktora, Kantardzic i Kusturica vedre i oblače, al gg ne udara na ruku koja ga hrani jednostavno.. Mislim da su pojeli vnago prodajom kluba kosookom koji isti vdi preko maila, i polako to shvataju.
Nemojte tako, kod kona se zna ko pije :D.

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Da ona mala samo pije dobro bi bilo, jos uredno sve aktivnosti ispod mosta javno objavi na facebook :r

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava