Koga bi ti volio vidjeti na klupi?Neandertalac je napisao/la:Valjda su u upravi dosli pameti pa ce se konsultovati i angazovati nekog pametnijeg od njih prije donošenja narednih odluka.
Cuj "ako ne i gora" situacija. Kod njih se ne zna ko pije ko plaća, ne zna se šta utrpani radi i šta hoće s tim klubom, pipe je očigledno zavrnuo, dovode nekakve picoke na mjesto direktora, Kantardzic i Kusturica vedre i oblače, al gg ne udara na ruku koja ga hrani jednostavno.. Mislim da su pojeli vnago prodajom kluba kosookom koji isti vdi preko maila, i polako to shvataju.south side je napisao/la:jbt kakva diktatura no onome anamo gg.ba gledam i nevjerujem ,o konama mali tekstic i to je to a situacija haman ista ako ne i gora nego kod nas. o nama se raspisali evo mjesec neprestaju raznim bljuvotinama valjda neko iz kluba reaguje na ovo tužbom protiv doticni novinara koji blate nas klub i ljude koji su uradili vise nego i jedna uprava do sada .
I podržavao. Samo nadji postove od derbija i sa pripremnih utakmica.shzna je napisao/la:Koga bi ti volio vidjeti na klupi?Neandertalac je napisao/la:Valjda su u upravi dosli pameti pa ce se konsultovati i angazovati nekog pametnijeg od njih prije donošenja narednih odluka.
Nemoj shvatiti kao provokaciju, samo me interesuje tvoje razmišljanje jer si od početka kritikovao Kostića, mora se priznati bilo je i razloga.
Slažem se s tobom.Neandertalac je napisao/la: I podržavao. Samo nadji postove od derbija i sa pripremnih utakmica.
Podrzavao jer vodi Zelju, ne radi njega!
Iskreno, nemam pojma svega mi. U jako smo komplikovanoj situaciji. Puse oluja sa svih strana i jedino sto nas drzi na okupu je ova podrska. Teško je sada biti pametan. Zato i apelujem i navio sam se ova dva dana da na neki nacin doprem do odgovornih, pa da konacno shvate da nije svacije fudbalom se bavit.
Zato Zeljo ima dovoljno onih koji bi znali sta i kako dalje!
Odluke ne mozemo donositi ja i ti a niti uprava. Jer nemamo pojma. Mozemo onako narodski vazit i pricat o Zelji, to nam niko zabranit ne moze.
Ja bih drugacije koncipirao pitanje;
Koga bi ti od Zeljinih legendi angazovao da posavjetuje i da upute upravi sta im je ciniti?
De necemo o tim stvarima razmisljat, nismo u takvoj situaciji, ako ikako Husref može bujrum što se mene tiče, bitan je samo napredak Želje na sportskom planu.LARS1921 je napisao/la:Pa slavko je luđak, kad kaže da je sarajevo najveći klub u bih, takav nam treba.
E jebi ga, ne skonta ti menecikazubo je napisao/la:De necemo o tim stvarima razmisljat, nismo u takvoj situaciji, ako ikako Husref može bujrum što se mene tiče, bitan je samo napredak Želje na sportskom planu.LARS1921 je napisao/la:Pa slavko je luđak, kad kaže da je sarajevo najveći klub u bih, takav nam treba.
Drago mi je da su me ovi u upravi poslusali.Valter je napisao/la:Bilo bi lijepo od uprave da sudiji Miličeviću uputi pismo sa željama za brz oporavak.
Kakav crni konkurs? pa prvenstvo je u toku , kakvi konkursi i gluposti.damirfile je napisao/la:Ne treba zuriti, Napravili su gresku smjenom kostica u ovom periodu pa ne treba zuriti i otvoriti konkurs a ne da se preko noci neko dovede.
Dobro lud jest ako misli da su oni tamo najveći, al i to je bilo nametanje ja mislim, a oni ga iz nekog razloga izbjegavaju vjerovatno jer nije tip koji ce pustit da mu neko drugi kroji tim, mi moramo dovest nekog ludjaka, trenera koji je nesto postigao i ima taj karakter koji je potreban za vođenje ovih ekipa, a Dejo i slični da prestanu birati i dovoditi igrače u klub pod hitno.LARS1921 je napisao/la:E jebi ga, ne skonta ti menecikazubo je napisao/la:De necemo o tim stvarima razmisljat, nismo u takvoj situaciji, ako ikako Husref može bujrum što se mene tiče, bitan je samo napredak Želje na sportskom planu.LARS1921 je napisao/la:Pa slavko je luđak, kad kaže da je sarajevo najveći klub u bih, takav nam treba.
nisu žurili ni sa kostićem pa vidimo kako se sve završilo.damirfile je napisao/la:Ne treba zuriti, Napravili su gresku smjenom kostica u ovom periodu pa ne treba zuriti i otvoriti konkurs a ne da se preko noci neko dovede.