Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 3:09 pm

Ne treba zuriti, Napravili su gresku smjenom kostica u ovom periodu pa ne treba zuriti i otvoriti konkurs a ne da se preko noci neko dovede.

south side
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:09 pm

jbt kakva diktatura no onome anamo gg.ba gledam i nevjerujem ,o konama mali tekstic i to je to a situacija haman ista ako ne i gora nego kod nas. o nama se raspisali evo mjesec neprestaju raznim bljuvotinama valjda neko iz kluba reaguje na ovo tužbom protiv doticni novinara koji blate nas klub i ljude koji su uradili vise nego i jedna uprava do sada .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

shzna
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:10 pm

Neandertalac je napisao/la:Valjda su u upravi dosli pameti pa ce se konsultovati i angazovati nekog pametnijeg od njih prije donošenja narednih odluka.
Koga bi ti volio vidjeti na klupi?

Nemoj shvatiti kao provokaciju, samo me interesuje tvoje razmišljanje jer si od početka kritikovao Kostića, mora se priznati bilo je i razloga.
1987

fk1921

uto avg 23, 2016 3:15 pm

Joj pitara svrsavaju na Petrovica ko sto su na Zahirovica. Vidjet ce te kad na kraju kad nama dodje :mrgreen:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:16 pm

I mi smo na subašu pa nam ga sisoje uze :lol:

cikazubo
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:17 pm

south side je napisao/la:jbt kakva diktatura no onome anamo gg.ba gledam i nevjerujem ,o konama mali tekstic i to je to a situacija haman ista ako ne i gora nego kod nas. o nama se raspisali evo mjesec neprestaju raznim bljuvotinama valjda neko iz kluba reaguje na ovo tužbom protiv doticni novinara koji blate nas klub i ljude koji su uradili vise nego i jedna uprava do sada .
Cuj "ako ne i gora" situacija. Kod njih se ne zna ko pije ko plaća, ne zna se šta utrpani radi i šta hoće s tim klubom, pipe je očigledno zavrnuo, dovode nekakve picoke na mjesto direktora, Kantardzic i Kusturica vedre i oblače, al gg ne udara na ruku koja ga hrani jednostavno.. Mislim da su pojeli vnago prodajom kluba kosookom koji isti vdi preko maila, i polako to shvataju.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u uto avg 23, 2016 3:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac

uto avg 23, 2016 3:18 pm

shzna je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Valjda su u upravi dosli pameti pa ce se konsultovati i angazovati nekog pametnijeg od njih prije donošenja narednih odluka.
Koga bi ti volio vidjeti na klupi?

Nemoj shvatiti kao provokaciju, samo me interesuje tvoje razmišljanje jer si od početka kritikovao Kostića, mora se priznati bilo je i razloga.
I podržavao. Samo nadji postove od derbija i sa pripremnih utakmica.
Podrzavao jer vodi Zelju, ne radi njega!

Iskreno, nemam pojma svega mi. U jako smo komplikovanoj situaciji. Puse oluja sa svih strana i jedino sto nas drzi na okupu je ova podrska. Teško je sada biti pametan. Zato i apelujem i navio sam se ova dva dana da na neki nacin doprem do odgovornih, pa da konacno shvate da nije svacije fudbalom se bavit.
Zato Zeljo ima dovoljno onih koji bi znali sta i kako dalje!

Odluke ne mozemo donositi ja i ti a niti uprava. Jer nemamo pojma. Mozemo onako narodski vazit i pricat o Zelji, to nam niko zabranit ne moze.

Ja bih drugacije koncipirao pitanje;
Koga bi ti od Zeljinih legendi angazovao da posavjetuje i da upute upravi sta im je ciniti?
Željeznicar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:18 pm

Realno ko god proda klub pojest će govno samo je pitanje vremena :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:21 pm

postavljeni su novi parovi za 7 kolo lige, pa navalite
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:22 pm

slika

Hajd bar nesto lijepo u ovom sivilu za nas klub. Dobro smo se ponijeli prema ovom covjeku.

Nadam se da ces ozdraviti i vratiti se svom poslu.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:23 pm

neka ozdravi i oporavi se u cjelosti, ali neka se ne vraca kao sudija vise!!!

svaka cast klubu!!!
100/94/37/34 - i to je to!

shzna
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:24 pm

Neandertalac je napisao/la: I podržavao. Samo nadji postove od derbija i sa pripremnih utakmica.
Podrzavao jer vodi Zelju, ne radi njega!

Iskreno, nemam pojma svega mi. U jako smo komplikovanoj situaciji. Puse oluja sa svih strana i jedino sto nas drzi na okupu je ova podrska. Teško je sada biti pametan. Zato i apelujem i navio sam se ova dva dana da na neki nacin doprem do odgovornih, pa da konacno shvate da nije svacije fudbalom se bavit.
Zato Zeljo ima dovoljno onih koji bi znali sta i kako dalje!

Odluke ne mozemo donositi ja i ti a niti uprava. Jer nemamo pojma. Mozemo onako narodski vazit i pricat o Zelji, to nam niko zabranit ne moze.

Ja bih drugacije koncipirao pitanje;
Koga bi ti od Zeljinih legendi angazovao da posavjetuje i da upute upravi sta im je ciniti?
Slažem se s tobom.

Samo ja, ne vidim nikako izlaz iz ove situacije, a ako kiksamo u Zenici, neka nam je Bog na pomoći.
Mislim da se opet treba konsultovati sa Ivicom oko odabira trenera, mada iskren da budem i nemamo nekog izbora. Amar bi vjerovatno preporučio Musu, ali on mi je previše mlak za ove naše.

Za Simu ne znam šta da kažem, i nisam baš upoznat sa njegovim kvalitetama.

Petrović izgleda kao dostupan, negdje sam pročitao da mu u ugovoru i nema neke otkupne klauzule, dakle, bitno je samo popričati sa njim. Mislim da bi nam on upravo dobrodošao zbog tog uvođenja mladih u ekipu, ali problem je što gaji defanzivan stil igre a sigurno (nažalost) ne bi baš imao odriješene ruke šta da radi a pritisak je ogroman.

Ko god sjedne na klupu, imat će težak zadatak ispred sebe, tako da samim tim samo luđak po defaultu može sjesti na našu klupu.
1987

LARSSON
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:25 pm

Pa slavko je luđak, kad kaže da je sarajevo najveći klub u bih, takav nam treba.

cikazubo
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:27 pm

LARS1921 je napisao/la:Pa slavko je luđak, kad kaže da je sarajevo najveći klub u bih, takav nam treba.
De necemo o tim stvarima razmisljat, nismo u takvoj situaciji, ako ikako Husref može bujrum što se mene tiče, bitan je samo napredak Želje na sportskom planu.

LARSSON
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:28 pm

cikazubo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Pa slavko je luđak, kad kaže da je sarajevo najveći klub u bih, takav nam treba.
De necemo o tim stvarima razmisljat, nismo u takvoj situaciji, ako ikako Husref može bujrum što se mene tiče, bitan je samo napredak Želje na sportskom planu.
E jebi ga, ne skonta ti mene :ganja:

Valter
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:28 pm

Valter je napisao/la:Bilo bi lijepo od uprave da sudiji Miličeviću uputi pismo sa željama za brz oporavak.
Drago mi je da su me ovi u upravi poslusali.

Jos ce Neandertalac pomisliti da sam jedan od njih. :ne:
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

teatrale36
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:30 pm

damirfile je napisao/la:Ne treba zuriti, Napravili su gresku smjenom kostica u ovom periodu pa ne treba zuriti i otvoriti konkurs a ne da se preko noci neko dovede.
Kakav crni konkurs? pa prvenstvo je u toku , kakvi konkursi i gluposti.

cikazubo
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:31 pm

LARS1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
E jebi ga, ne skonta ti mene :ganja:
Dobro lud jest ako misli da su oni tamo najveći, al i to je bilo nametanje ja mislim, a oni ga iz nekog razloga izbjegavaju vjerovatno jer nije tip koji ce pustit da mu neko drugi kroji tim, mi moramo dovest nekog ludjaka, trenera koji je nesto postigao i ima taj karakter koji je potreban za vođenje ovih ekipa, a Dejo i slični da prestanu birati i dovoditi igrače u klub pod hitno.

psihopata
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:33 pm

damirfile je napisao/la:Ne treba zuriti, Napravili su gresku smjenom kostica u ovom periodu pa ne treba zuriti i otvoriti konkurs a ne da se preko noci neko dovede.
nisu žurili ni sa kostićem pa vidimo kako se sve završilo.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Grbavica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 3:34 pm

nećemo ćelu, ali ovaj može
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava