Dialibia sigurno,nije Diata ovde bio ni blizu BiH..Izlija je napisao/la:Dialibi ili Daiati psuju čini mi se, tad smo zijanili na koševu 2-1
Dialibia sigurno,nije Diata ovde bio ni blizu BiH..Izlija je napisao/la:Dialibi ili Daiati psuju čini mi se, tad smo zijanili na koševu 2-1
Eto me1921.ba je napisao/la:uradjen je update lige prognozera, pa pogledajte. Forumas BHDRAGONS javi se upadas u ligu, ako se ne javis sljedece je LendricIvan
BHDragons je napisao/la:Eto me1921.ba je napisao/la:uradjen je update lige prognozera, pa pogledajte. Forumas BHDRAGONS javi se upadas u ligu, ako se ne javis sljedece je LendricIvan
Ma znam salim se nego vidim po prici pitara jutros na kafi kazu Jagodic dolazi kod nas itd. Ma **** njega i njihLARS1921 je napisao/la:Od kad smo mi i banjalučani komšijeSIMA_SIMAU je napisao/la:Ode Jagoda komsijama hahahaLARS1921 je napisao/la:eto neće Jagoda nas
vlado ko musa
Joj imali smo tada oko kluba još jednog stranca, urugvajac čini mi se, simpa lik bio, nemogu mu se imena sjetiti nikako, jovane, ako čitaš hajde potraži u ćitabima .Okolele je napisao/la:Dialibia sigurno,nije Diata ovde bio ni blizu BiH..Izlija je napisao/la:Dialibi ili Daiati psuju čini mi se, tad smo zijanili na koševu 2-1
Demir Hotic, ocelavio skroz?Okolele je napisao/la:Novi trener,imate pravo jednom pogadjati..![]()
grob te **** jesi ga zamaskirao a najvaznije (frizuru ) nisi sakrio ....ja mislio Simo Krunic na slici ...zbog ffrizure i gleda na glaviOkolele je napisao/la:Novi trener,imate pravo jednom pogadjati..![]()
Andre AgassiOkolele je napisao/la:Novi trener,imate pravo jednom pogadjati..![]()
sporCki direktor Demir HotićAjzea je napisao/la:Davor Mladina
diego1921 je napisao/la:Delinjo brate ja mislim da se Darko Vojvodic osisao !!![]()
Opala mu kosa kad je kod Šiljka išao na razgovor.delinjo je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Delinjo brate ja mislim da se Darko Vojvodic osisao !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka čast za ovoshzna je napisao/la:Kolektiv FK Željezničar sudiji BH Telecom Premijer lige BiH, Ljubi Miličeviću, želi brz oporovak od teške bolesti, tumora želuca. Ovom prilikom, rukovodstvo FK Željezničar poziva Milićevića da bude gost Kluba na jednoj od domaćih utakmica do kraja jesenje polusezone, te se nada da će Milićević u periodu u kojem mu predstoji proces liječenja i drugi životni izazovi, pronaći vremena da se odazove ovom pozivu.
KAKO VOLIM OVAJ KLUB!
Slika na stadionu Sirokog.Okolele je napisao/la:Novi trener,imate pravo jednom pogadjati..![]()