GOSPODA !
Izdrzi Ljubo, bori se !
shzna je napisao/la:Kolektiv FK Željezničar sudiji BH Telecom Premijer lige BiH, Ljubi Miličeviću, želi brz oporovak od teške bolesti, tumora želuca. Ovom prilikom, rukovodstvo FK Željezničar poziva Milićevića da bude gost Kluba na jednoj od domaćih utakmica do kraja jesenje polusezone, te se nada da će Milićević u periodu u kojem mu predstoji proces liječenja i drugi životni izazovi, pronaći vremena da se odazove ovom pozivu.
KAKO VOLIM OVAJ KLUB!
Procitao sam intervju, gospodin samo takav.Okolele je napisao/la:"Ne želim funkcionisati na principu osuđivanja i demagogije (priklanjanja jednoj, drugoj, trećoj strani), ne želim čak ni pominjati imena, mišljenja sam da svi trebamo biti na jednoj strani, ali uz puno poštovanje i uvažavanje generacija koje su stvarale naš klub, jer lijepo je reći najstariji i najtrofejniji klub, to sa sobom nosi i određenu težinu, ali i obavezu prema generacijama koje su to ostavile nama u naslijeđe. Željo je uvijek spajao i okupljao, držao otvorena vrata za sve ljude koji plavu boju imaju u srcu. Nikada nije zavisio od pojedinaca ma koliko oni trenutno jaki bili. Mi smo svi prolazni, a Željo je vječan."
ja sam cuo da se demir vrata i kaze da je napokon sredio pripremne utakmice u kaiserslauternufcz je napisao/la:**** te zivot, sanjam sinoc Faik Kolar nas preuzeo i sve idu neki komentari, naslovi kako je Kolar preuzeo "prosjecan tim". Kakva nocna mora, Fredi Kruger je mala maca. Joj Zeljo sta mi radis...
fcz je napisao/la:**** te zivot, sanjam sinoc Faik Kolar nas preuzeo i sve idu neki komentari, naslovi kako je Kolar preuzeo "prosjecan tim". Kakva nocna mora, Fredi Kruger je mala maca. Joj Zeljo sta mi radis...
I bolje da covjek nije dolazio na ove utakmice, ne bi mu bilo dobro majke mi...Tryg je napisao/la:Jel sve ok sa Iviciom? Izgubio mi se skroz, nema ga nikako.
Ode Jagoda komsijama hahahaLARS1921 je napisao/la:eto neće Jagoda nas
Od kad smo mi i banjalučani komšijeSIMA_SIMAU je napisao/la:Ode Jagoda komsijama hahahaLARS1921 je napisao/la:eto neće Jagoda nas
Slavko Petrovic !Okolele je napisao/la:Dobro je jedna ubleha manje haha
Dialibi,mrtvi Kurto nam zabio go za pobjedu !Izlija je napisao/la:Dialibi ili Daiati psuju čini mi se, tad smo zijanili na koševu 2-1