Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 12:45 pm

baxuz87 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:
Trener golmana, čuo kad za to?
kakav smo mi klub dovoljno ti je da pogledas ko je trener golmana i sve ti je jasno :)
On je najviše i laprdao o Kostiću..
ma eto da to i ostavimo po strani sad ...kako ce neki golman kod nas nauciti nesto od onakve golmanske krampe ??? ne kontam znaci frajer je prije svega seljacina i los golman ako cemo realno ....ne moze on biti trener u dresiranju kerova a ne u najvecem bh klubu ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto avg 23, 2016 12:47 pm

Danas sve ove juniore postavili na kucici kod bbi...dajte kakve "zvijezde"
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 23, 2016 12:48 pm

pravi ljudi će se dovesti. nadam se, i trebalo bi po onom što znam.

ali ima tu još ponešto.
gradi željo boli te *****

baxuz87
Kontakt:

uto avg 23, 2016 12:49 pm

delinjo je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
kakav smo mi klub dovoljno ti je da pogledas ko je trener golmana i sve ti je jasno :)
On je najviše i laprdao o Kostiću..
ma eto da to i ostavimo po strani sad ...kako ce neki golman kod nas nauciti nesto od onakve golmanske krampe ??? ne kontam znaci frajer je prije svega seljacina i los golman ako cemo realno ....ne moze on biti trener u dresiranju kerova a ne u najvecem bh klubu ..
Nećeš vjerovat al njegovi treninzi uopće nisu loši, ja jesam laik za to, ali sam pričao sa ljudima koji to malo više prate i kažu da su treninzi na nivou..
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto avg 23, 2016 12:49 pm

Dolazi Amar na zimu
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Neandertalac

uto avg 23, 2016 12:52 pm

ChWilla je napisao/la:pravi ljudi će se dovesti. nadam se, i trebalo bi po onom što znam.

ali ima tu još ponešto.
Ko ce ih dovesti?

Sta je to `jos nesto`?

Imas post sa egzaktnim cinjenicama, zasto mi djeluje kako bjezis od njih?
Željeznicar za život cijeli!

sajo10
Kontakt:

uto avg 23, 2016 12:52 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Dolazi Amar na zimu
Pa hoce covjek da proslavi bozic sa svojima kod kuce... Neka :)

manwhosoldtheworld
Kontakt:

uto avg 23, 2016 12:56 pm

Kakav Amar kad se uprava svega rijesava sto ima veze sa Amarom.

zeka_tm87
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:00 pm

ma kakv Amar nije lud da dolazi vamo da ga furbeti s svih strana jebu sve po spisku,njemu je sjekira u med pala ima sta hoce normalne treninge normalnu infrastukturu pare sto je osnovno i nema gurbete slaniste ni uje za glavom da ga pljuju jebu sve od do.nije budala da se vraca.a ko god da dodje nadam se da vodi kompletan strucni stab s sobom da ovu krampu gurbetsku karica otjeramo za sva vremena.kada su njega angazovali za trenera nemamo normalnog golmana osim sada Fejzica momka koji misli svojom glavom i kojeg nije briga za kakve gluposti teske treninge i sl.neslusa karica i ovaj ga ne moze uzeti pod svoje i nahuskati na trenera.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:00 pm

sajo10 je napisao/la:
Pa hoce covjek da proslavi bozic sa svojima kod kuce... Neka :)
Zivi bili...polako.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:03 pm

Vi pijete a ponekad i duvatee,svi ste vi obicni klosari kao mi :D

cala
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:05 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Vi pijete a ponekad i duvatee,svi ste vi obicni klosari kao mi :D
To im treba pjevati :D

Charlie Sheen
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:16 pm

cala je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:Vi pijete a ponekad i duvatee,svi ste vi obicni klosari kao mi :D
To im treba pjevati :D
Treba al se nece pjevati

exbabilon
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:23 pm

Izlija je napisao/la:Moje jedino rješenje koje vidim a da mi navijači možemo nešto uraditi je :
- da dupke napunimo Grbavicu protiv Krupe,
- da niko na utakmici ne progovori niti jedine riječi i da mrtvom tišinom poručimo igračima da su provaljeni i da nemaju više našu podršku,
- kada sudija zasvira kraj poluvremena i kraj utakmice da svi u glas zagrmimo "Mi smo Željini, Željo je naš.
Totalno sam sagalasn s ovim, bez obzira na rezultat i zalaganje u Zenici. Skandirati Miroslavu uz ovo Mi smo Zeljini, Zeljo je nas. Ostatak utakmice tisina i samo tisina. Kop to nece, ali nek onda samo kop i navija..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:25 pm

Mi smo jedna velika gospoda!
Željezničar ante portas !

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 1:25 pm

AsharaK je napisao/la:Memija ove sezone ostao je upamćen samo po trenerci koju je nosio
A kad se pjevali milose odlazi, babuka aplaudira valjda je milos kriv sto mu je sin kreten od kojeg nista biti nece

Sent from my C5303 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:27 pm

Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pravi ljudi će se dovesti. nadam se, i trebalo bi po onom što znam.

ali ima tu još ponešto.
Ko ce ih dovesti?

Sta je to `jos nesto`?

Imas post sa egzaktnim cinjenicama, zasto mi djeluje kako bjezis od njih?
pa organi kluba, nema ko drugi.

a i ovo drugo mislim da sam dovoljno napisao kad sam napisao da se aco odao sa člankom poslije članka "dinastija misimović". ono što sada valja se namjerno koči, ono što ne valja se doljeva ulje na vatru, i tako to.
gradi željo boli te *****

shzna
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:27 pm

Kolektiv FK Željezničar sudiji BH Telecom Premijer lige BiH, Ljubi Miličeviću, želi brz oporovak od teške bolesti, tumora želuca. Ovom prilikom, rukovodstvo FK Željezničar poziva Milićevića da bude gost Kluba na jednoj od domaćih utakmica do kraja jesenje polusezone, te se nada da će Milićević u periodu u kojem mu predstoji proces liječenja i drugi životni izazovi, pronaći vremena da se odazove ovom pozivu.

KAKO VOLIM OVAJ KLUB!
1987

Simply Blue
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 1:31 pm

MrRiccoli je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Memija ove sezone ostao je upamćen samo po trenerci koju je nosio
A kad se pjevali milose odlazi, babuka aplaudira valjda je milos kriv sto mu je sin kreten od kojeg nista biti nece

Sent from my C5303 using Tapatalk
Nakon Evrope ostaće upamćen po trenerci i vrhunskoj frizurici tj. repiću..sve ostalo je za Bogu plakati
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Okolele
Kontakt:

uto avg 23, 2016 1:34 pm

"Ne želim funkcionisati na principu osuđivanja i demagogije (priklanjanja jednoj, drugoj, trećoj strani), ne želim čak ni pominjati imena, mišljenja sam da svi trebamo biti na jednoj strani, ali uz puno poštovanje i uvažavanje generacija koje su stvarale naš klub, jer lijepo je reći najstariji i najtrofejniji klub, to sa sobom nosi i određenu težinu, ali i obavezu prema generacijama koje su to ostavile nama u naslijeđe. Željo je uvijek spajao i okupljao, držao otvorena vrata za sve ljude koji plavu boju imaju u srcu. Nikada nije zavisio od pojedinaca ma koliko oni trenutno jaki bili. Mi smo svi prolazni, a Željo je vječan."
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto avg 23, 2016 1:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 50 gostiju.

Prijava